Baca keterangan rasmi

Jika anda menikmati terbang dan ingin dibayar untuk keupayaan anda untuk menjaga penumpang atau pengangkutan anda, berlaku untuk lesen perintis komersial adalah langkah seterusnya.

Juruterbang yang yakin. Juruterbang lelaki yang yakin dalam penyelamatan seragam menyeberang dan tersenyum dengan pesawat di latar belakang

Semua masa penerbangan yang telah anda kumpul semasa juruterbang persendirian dan latihan instrumen anda akan dikreditkan ke arah masa anda untuk lesen komersil. Untuk mendapatkan lesen perintis komersial anda mestilah berumur lapan belas tahun dan telah mencatat jumlah masa penerbangan 250 jam.

Semua pelajar perintis komersial akan dilatih oleh juruteknik pengajar yang berkelayakan dan mahir. Semasa latihan pelajar akan dilatih dengan manuver seperti penerbangan lambat, pendaratan dan gerai berlepas, lilin, malam yang malas, spiral curam kira-kira satu titik, dan lilitan curam. Walaupun anda akan menjadi sangat mahir dalam manuver komersial, penting untuk diperhatikan bahawa semasa semua juruterbang penerbangan penerbangan komersil terhad kepada tiga puluh sudut sudut bank sambil terbang dengan penumpang di atas kapal. Ini begitu penumpang tidak takut, dan juruterbang sentiasa berada dalam kawalan penuh pesawat.

Sebagai tambahan kepada manuver, semua pelajar mesti mahir dalam "pesawat kompleks". Pesawat kompleks termasuk gear pendaratan yang boleh ditarik balik dan kipas kelajuan terkawal. Mempunyai gear pendaratan yang ditarik balik selepas berlepas dan yang dilanjutkan sebelum pendaratan akan benar-benar baru kepada anda. Oleh itu pelajar mesti membangunkan corak kebiasaan untuk menarik balik dan memanjangkan gear pendaratannya semasa operasi berlepas dan pendaratan. Ini penting untuk memastikan keselamatan penerbangan ke atas semua kapal terbang kompleks. Kipas pitch yang dikawal adalah berbeza daripada kipas pitch tetap yang anda kenal sehingga ke tahap ini. Kipas pitch yang dikendalikan membolehkan juruterbang menyesuaikan sudut bilah kipas semasa pelayaran pendakian, dan fasa turun pesawat. Ini memberikan kecekapan dan prestasi keseluruhan pesawat.

Pelajar akan dilatih dan dinilai oleh juruterbang instrukturnya pada setiap penerbangan. Ia akan menjadi juruteknik pengajar yang menentukan apabila pelajar bersedia untuk peperiksaan bertulis dan ujian penerbangannya. Tidak ada alasan yang baik untuk tergesa-gesa seseorang melalui latihan perintis komersialnya. Juruteknik pengajar akan menentukan jika masa tambahan diperlukan bagi pelajar untuk memenuhi keperluan minimum FAA, dan untuk membantu beliau menjadi lebih selesa dengan pesawat rumit dan pergerakan perintis komersial.

Untuk terbang komersial dan dibayar untuk perkhidmatan anda, anda mungkin akan berada di jadual di sekolah penerbangan, operasi piagam, atau syarikat penerbangan. Sama ada penerbangan syarikat penerbangan atau latihan untuk lesen perintis komersial anda, anda mahu merancang untuk muncul lebih awal, dan mengambil masa yang diperlukan untuk bersedia dengan baik untuk tugas yang sedang dijalankan. Rushing sering akan mengetuai seorang juruterbang untuk melupakan melakukan sesuatu atau membuat kesilapan. Ini boleh dielakkan dengan muncul lebih awal, mengambil masa anda, dan menikmati masa anda.

Jumlah kos latihan yang dianggarkan minimum

Piper Warrior PA28-161 Cessna Skyhawk C172 Piper Archer II PA28-181
$ 11,767
100% prabayar (menjimatkan 10%)
$ 12,037
100% prabayar (menjimatkan 10%)
$ 12,577
100% prabayar (menjimatkan 10%)
Penyewaan Pesawat 40 Jam Penyewaan Pesawat 40 Jam Penyewaan Pesawat 40 Jam
Sewa Pesawat 15 Jam Sewa Pesawat 15 Jam Sewa Pesawat 15 Jam
Arahan Penerbangan 15 Jam Arahan Penerbangan 15 Jam Arahan Penerbangan 15 Jam
Arahan Tanah 20 Jam Arahan Tanah 20 Jam Arahan Tanah 20 Jam
Pensijilan Perubatan Pensijilan Perubatan Pensijilan Perubatan
ujian bertulis ujian bertulis ujian bertulis
Pemeriksaan Pemeriksaan Pemeriksaan
Bayar sebagai kos yang anda bayar: $ 13,075.00 Bayar sebagai kos yang anda bayar: $ 13,375.00 Bayar sebagai kos yang anda bayar: $ 13,975.00

Pembiayaan yang ada

Pemandangan depan pesawat sebelum berlepas

Program diajar dalam:
English

Lihat 5 lagi program yang ditawarkan oleh Legacy Aviation »

This course is Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
90 
Sepenuh masa
Price
13,075 USD
Bayar kerana anda pergi kos untuk Piper Warrior PA28-161; $ 13,375.00 Bayar kerana anda membayar kos untuk Cessna Skyhawk C172; $ 13,975.00 Membayar seperti yang anda bayar untuk Piper Archer II PA28-181
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019