Penyediaan Ujian - IELTS / Cael / TOEFL

London Language Institute

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Penyediaan Ujian - IELTS / Cael / TOEFL

London Language Institute

IELTS PREP. KURSUS

IELTS Prep. kursus berikut kaedah pengajaran yang sama dengan TOEFL. Ramai pelajar lebih suka mengambil program IELTS kerana ia adalah tangan pada ujian dan tidak termasuk komputer. Kurikulum LLI mengikuti garis panduan yang IELTS rasmi dan termasuk semua kawasan penyediaan.

LLI kini menawarkan tingkat atas persediaan IELTS. Pelajar dikehendaki berada pada tahap tinggi yang sederhana dalam penguasaan bahasa Inggeris sebelum memasuki program ini. Saiz kelas disimpan untuk maksimum 10 pelajar.

IELTS

CANADIAN AKADEMIK BAHASA INGGERIS PENILAIAN (Cael)

LLI berbangga menjadi tapak ujian rasmi untuk Cael di London, Ontario Kanada.

Cael adalah ujian standard bahasa Inggeris digunakan untuk tujuan akademik, yang direka untuk menggambarkan tahap bahasa Inggeris pengambil ujian merancang untuk belajar dalam bahasa Inggeris sederhana kolej dan universiti. Ia menawarkan alternatif yang unik untuk ujian standard lain bahasa Inggeris kerana ia adalah satu, ujian berasaskan tugas bersepadu pada satu topik.

pengambil ujian membaca artikel, mendengar ceramah, menjawab soalan-soalan dan menulis pendek esei-semua pada satu subjek, kerana mereka akan dijangka untuk menghabiskan pertama universiti tahun atau kolej kelas. Tugas-tugas dan aktiviti-aktiviti bahasa secara sistematik sampel dari kursus-kursus universiti pengenalan, apabila pelajar diperkenalkan kepada topik-topik yang tahu sedikit atau apa-apa tentang.

London Language Institute menawarkan program persediaan Cael untuk kedua-dua pelajar peringkat pertengahan dan lanjutan. Cael boleh digunakan untuk menggambarkan penguasaan bahasa Inggeris untuk masuk universiti dan berkembang pesat dalam populariti di Kanada dan ke Amerika Syarikat. Peperiksaan ini adalah 2.5 jam panjang dan sangat ujian "mesra".

Cael

UJIAN BAHASA INGGERIS SEBAGAI BAHASA ASING (TOEFL)

UJIAN BAHASA INGGERIS SEBAGAI BAHASA ASING (TOEFL) adalah ujian standard direka untuk mengukur penguasaan individu dalam bahasa Inggeris. Universiti, Kolej dan institusi akademik yang lain di Amerika Syarikat dan Kanada memerlukan pelajar Antarabangsa untuk menyediakan bukti tentang kebolehan bahasa Inggeris dengan mendapatkan skor yang minimum. Di samping itu, banyak syarikat di seluruh dunia akan memerlukan TOEFL minimum skor untuk pekerja yang bekerja dalam kerjaya yang memerlukan pengetahuan bahasa Inggeris.

Program TOEFL Prep di London Language Institute direka untuk membantu pelajar memenuhi keperluan TOEFL mereka. Program ini dibahagikan antara empat bahagian TOEFL: Mendengar Kefahaman, Expression bertulis, Kefahaman Membaca dan Bercakap. TOEFL Kejayaan! program berbeza daripada banyak program lain, kerana ia bukan sahaja mengajar strategi ujian pengambilan, tetapi juga bahasa yang diperlukan untuk berjaya dalam ujian dan dalam usaha akademik atau kerjaya masa depan. Program ini direka untuk ujian iBT TOEFL.

Pelajar dikehendaki untuk melengkapkan penilaian TOEFL awal mencatatkan nilai asas. A TOEFL amalan ujian lengkap akan diberikan separuh jalan melalui program ini, dan pada akhir program.

program ini adalah berdasarkan kepada format TOEFL baru (iBT).

Program lengkap adalah 12 minggu dalam tempoh, walau bagaimanapun, ia adalah mungkin untuk menyertai kursus untuk jarak yang lebih pendek masa untuk menaik taraf jangka pendek. Program ini mempunyai pengambilan yang berterusan.

TEOFL
This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini June 1, 2017
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2018
Duration
Tempoh
Sambilan
Locations
Kanada - London, Ontario
Tarikh mula: Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2018
Kanada - London, Ontario
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat