Intensif Bahasa Inggeris

Satu-dengan-One Executive Bahasa Inggeris untuk Pelanggan Korporat

Jenis-jenis kursus yang direka untuk keperluan khusus pengurus dan profesional. Kami boleh menawarkan pelbagai kursus yang disesuaikan dengan pilihan kepada matlamat individu, panjang dan intensiti latihan. Profesional muda mendapatkan pendidikan tinggi di Universiti US boleh menyediakan dengan kami untuk peperiksaan TOEFL mereka dan persediaan untuk latihan MBA.

Kursus Gabungan

Kursus ini adalah gabungan kelas kumpulan dan satu-sama-satu latihan. Biasanya pelanggan mengambil masa 4 kelas peribadi dan 2 kumpulan setiap hari. Selain tumpuan kepada keperluan individu dan keperluan semasa satu-sama-satu sesi, kelas-kelas kumpulan menawarkan peluang untuk bertemu pelajar antarabangsa yang lain dan memberi tumpuan kepada perbualan, kefahaman mendengar dan bercakap kecil.

Latihan khusus

Latihan Kemahiran Penyampaian

Mencari perkataan yang betul dalam hidup sehari-hari boleh menjadi cukup sukar, tetapi dalam perniagaan, ia boleh membuat atau perjanjian. Kursus selama seminggu direka untuk membantu mencapai kefasihan dan keyakinan yang diperlukan untuk meyakinkan membentangkan produk atau syarikat dan juga diri sendiri dengan cara yang profesional.

Untuk mencapai hasil yang diingini kita:

  • Menilai keperluan bahasa dalam perbualan pra-kursus
  • Memberi tumpuan kepada meningkatkan bahasa yang diperlukan untuk kawasan-kawasan tertentu
  • Mengukuhkan asas perbendaharaan kata
  • Sediakan persembahan perniagaan di hadapan sebuah kumpulan kecil, memandangkan dengan keyakinan dan ketepatan
  • Pelajaran rekod untuk memantau kemajuan anda dan meningkatkan kawasan-kawasan yang mungkin memerlukan perhatian tambahan
  • Kata-kata amalan dan frasa yang sukar mengucapkan

Menelefon / Perbualan

Salah satu situasi yang paling ditakuti dalam persekitaran pejabat adalah "mengambil telefon untuk penceramah Inggeris pada hujung yang lain - kata-kata semata-mata seolah-olah gagal anda". Namun, lebih banyak perniagaan berurusan dengan rakan kongsi antarabangsa dan bahasa Inggeris adalah satu bahasa yang sama. Kemahiran telefon yang kukuh adalah sangat diperlukan. Kami akan memberi tumpuan kepada kemahiran khas semasa kursus perniagaan am tugasan khas dua hari.

Latihan Kebudayaan Cross

Pendekatan berlainan untuk orang yang berbeza - Apa yang kedengaran begitu berbahaya dan mudah boleh dalam keadaan tertentu membawa kepada situasi yang sangat janggal. Apa yang dimaksudkan sebagai tanda sopan mungkin sejumlah penghinaan kepada orang lain. Ini bukan sahaja memalukan tetapi boleh menjadi sangat berbahaya kepada hubungan perniagaan. Kursus ini direka untuk memberitahu lebih lanjut mengenai budaya yang berbeza, etika mereka dan apa yang boleh dan tidak boleh dilakukan apabila berada dalam suasana asing. Mengetahui tentang perbezaan ini bukan sahaja memberi keyakinan untuk mendapat kira-kira lebih mudah tetapi boleh membuat semua perbezaan untuk kejayaan perniagaan.

Sebutan Rapi

Bagi kebanyakan pelajar antarabangsa salah satu perkara yang paling sukar untuk mencapai kata sepakat dengan adalah arahan dari sebutan sebagai fonetik ibunda mereka adalah sama sekali berbeza dari bahasa Inggeris. Oleh itu kursus satu minggu ini adalah semata-mata yang direka untuk membantu menguasai sebutan bahasa Inggeris yang kadang-kadang agak sukar.

Program diajar dalam:
English

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh Boston School of Modern Languages »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
2 - 36 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
330 USD
bermula pada $ 330 setiap minggu
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date