Perniagaan English

Direct English

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Perniagaan English

Direct English

Kursus Bahasa Inggeris Perniagaan

Kami menawarkan Kursus Bahasa Inggeris Perniagaan intensif 2 atau 4 minggu (15-24 jam / minggu) yang merangkumi gabungan tutorial, kelas perbualan, dan acara sosial / budaya.

Perniagaan Bahasa Inggeris adalah sebahagian daripada sistem Direct English yang mengajar kemahiran bahasa Inggeris yang berkesan dalam konteks perniagaan. Dengan menggabungkan bahan kursus, berdasarkan senario perniagaan sebenar, dengan dinamik kelas, pelajar membangunkan kemahiran bahasa yang mereka perlukan untuk berkomunikasi dengan yakin dalam persekitaran kerja berbahasa Inggeris.

 • Tempoh Program: 2 atau 4 minggu pilihan
 • Tempoh tuisyen: 15 jam seminggu atau 20 jam seminggu
 • Saiz Kelas Maksimum: 12
 • Tarikh Mula Kursus: (Fleksibel) (Pilihan Penuh atau Paruh waktu)

Nama Unit:

 • Telefon saya
 • Menelefon II
 • Pasukan bekerja
 • Sosial Bahasa Inggeris
 • Persembahan
 • Khidmat Pelanggan
 • Rundingan
 • Menguruskan Perubahan Saya
 • Mengurus Perubahan II dan Penulisan Laporan

Hasil pembelajaran

Pelajar terlibat dalam aktiviti komunikatif untuk membangunkan kemampuan mereka untuk berbicara, mendengar, membaca dan menulis dalam bahasa Inggeris, semuanya dalam rangka perniagaan. Mereka akan belajar cara membuat panggilan telefon yang berkesan, memberi persembahan, menulis memo dan e-mel, dan juga bagaimana untuk bersosial dengan pelanggan untuk membina hubungan. Mereka akan bekerja dengan grafik, dan carta dan membiasakan diri dengan bercakap tentang angka dan data.

Kemasukan: Sesiapa sahaja boleh menyertai program ini, dengan syarat mereka berumur 18 tahun ke atas. Tiada keperluan akademik dan tiada sekatan peringkat. Walau bagaimanapun, pelajar digalakkan untuk mempunyai sekurang-kurangnya keperluan peringkat minimum A2 / B1 untuk mendapatkan yang terbaik dari kursus ini. Pelajar dengan tahap yang lebih tinggi juga akan mendapat manfaat daripada program ini, kerana ia akan diperkenalkan kepada dunia perniagaan, atau akan membina pengetahuan perniagaan yang sedia ada.

Peperiksaan: Peperiksaan Cambridge (BULATS) boleh diatur dengan bayaran peperiksaan tambahan.

Persijilan: Sijil Pencapaian Direct English akan diberikan pada akhir kursus.

BULATS

Banyak syarikat bercakap tentang latihan bahasa Inggeris, tetapi dalam perniagaan, anda memerlukan lebih banyak perkataan. Anda memerlukan bukti. Itulah sebabnya Direct English kini menawarkan anda peluang semasa pengajian anda untuk mengambil ujian BULATS bebas dari Cambridge English Language Assessment - salah satu penguasa ujian yang paling dihormati di dunia

Ujian BULATS adalah cara yang cepat dan fleksibel untuk menanda aras, menilai dan mengesahkan kemahiran bahasa secara tepat. Mereka digunakan di peringkat antarabangsa untuk pengambilan perniagaan dan industri, untuk mengenal pasti dan menyampaikan keperluan latihan, untuk kemasukan ke kursus berkaitan perniagaan dan untuk menilai keberkesanan kursus bahasa dan latihan. Dan kini mereka boleh didapati untuk anda.

This school offers programs in:
 • English


Tarikh Akhir Kemaskini June 19, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Duration
Tempoh
2 - 4 
Sambilan
Sepenuh masa
Locations
Ireland - Cork, County Cork
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
Ireland - Cork, County Cork
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat