Mengenai Program

Mahu bermula di kolej tetapi tidak pasti di mana untuk bermula? Adakah anda berminat untuk mendapat permulaan di dunia perniagaan? Polis dua tahun di Politeknik Negeri Kansas dalam perniagaan pakai mungkin hanya apa yang anda cari. Ijazah bersekutu dua tahun ini akan membolehkan anda berjaya dalam kedudukan perniagaan peringkat masuk atau meneruskan ijazah sarjana muda dalam salah satu bidang perniagaan. Program ini akan meningkatkan pendidikan anda dalam perniagaan, perakaunan, dan pengurusan.110093_Undergrad_GeneralClassroom2.jpg

Kansas State University Polytechnic Campus memohon ijazah perniagaan (ABA) telah membuktikan berjaya bagi individu yang ingin melancarkan karier kolej yang berjaya tetapi tidak pasti di mana untuk memulakan. Pelajar berpotensi yang berminat untuk mendapatkan kepala mula ke dunia perniagaan profesional mungkin ingin mempertimbangkan bermula dengan ijazah sekutu dalam perniagaan yang diterapkan. Kursus dalam program ini membantu pelajar membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk bersaing dalam bidang kerjaya perniagaan yang mencabar.

Syarikat dan perekrut terus mencari pekerja yang berada di atas orang ramai. Selepas mendapat ahli perniagaan ijazah yang diterapkan, pelajar Politeknik Kansas State memasuki pasaran pekerjaan dengan kelebihan berbanding calon yang memohon dengan diploma sekolah tinggi atau GED. Ijazah perniagaan yang diterapkan menyediakan calon dengan kelebihan daya saing, dengan memberikan latar belakang yang mantap dalam perniagaan, perakaunan, dan pengurusan. Dengan peningkatan pengetahuan dan kefahaman tentang apa yang dimaksudkan untuk berjaya dalam perniagaan, sekutu ijazah perniagaan yang digunakan membolehkan graduan cemerlang dalam pelbagai kedudukan perniagaan peringkat masuk.

Ramai pelajar ABA memilih untuk meneruskan pendidikan mereka, untuk mendapatkan ijazah sarjana muda dalam bidang perniagaan lain. Mereka yang ingin meneruskan pendidikan setelah menyelesaikan ijazah bersekutu mereka boleh meneruskan pengajian mereka dalam perniagaan di kampus Manhattan setelah memenuhi syarat IPK dan program kursus dalam College of Business Administration.110085_Facilities_PolytechnicFrontGate_EDITED.jpg

Kemudahan

Kelas diajar di kampus Politeknik. Banyak kursus boleh didapati melalui program pembelajaran dalam talian Kampus Global .

Hubungi Kami

Untuk maklumat lanjut mengenai program ijazah Gunaan Perniagaan, atau untuk memohon kemasukan, hubungi pejabat Pengambilan Politeknik Negeri Kansas melalui telefon di 785-826-2640 atau e-mel di polytechnic@k-state.edu .

Kurikulum Akademik

Ijazah perniagaan yang diterapkan akan memberi anda kelebihan daya saing dengan menyediakan bukan sahaja latar belakang perniagaan tetapi juga pemahaman tentang apa yang diperlukan untuk berjaya.

Ijazah sekutu ini akan membolehkan anda berjaya dalam kedudukan perniagaan peringkat kemasukan atau meneruskan ijazah sarjana muda dalam banyak bidang. Program ini akan meningkatkan pendidikan anda dalam perniagaan, perakaunan, dan pengurusan.

Perniagaan Gunaan (pdf)

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh Kansas State University Polytechnic Campus »

Tarikh Akhir Kemaskini Feb. 15, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
24,040 USD
Antarabangsa: $ 24,040 (harga setiap tahun akademik).
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
End Date
Jan 31, 2023
Tarikh tutup permohonan
Start Date
End Date
Mei 31, 2023
Tarikh tutup permohonan
Start Date
End Date
Ogo 31, 2023
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
(selective admissions), Jun. 1. 2019 (regular admissions)
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Jan 31, 2023
Tarikh tutup permohonan
End Date
Mei 31, 2023
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
(selective admissions), Jun. 1. 2019 (regular admissions)
End Date
Ogo 31, 2023