Persediaan Peperiksaan IELTS

Direct English

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Persediaan Peperiksaan IELTS

Direct English

IELTS

Sistem Ujian Bahasa Inggeris Antarabangsa, atau IELTS, seperti yang lebih dikenali, adalah sistem ujian yang dirancang untuk menilai dengan tepat bahasa kebolehan calon yang perlu belajar atau bekerja di negara berbahasa Inggeris. IELTS sering diperlukan untuk masuk ke universiti, di negara-negara seperti Australia, Kanada, Ireland, New Zealand, UK dan Amerika Syarikat, dan juga diiktiraf oleh badan-badan profesional, untuk pekerjaan, pihak berkuasa imigresen dan agensi kerajaan lain.

Apakah format ujian IELTS?

Terdapat dua jenis ujian IELTS - Akademik, atau Umum. Di sini di Direct English , kami memberi tumpuan terutamanya pada ujian Akademik kerana ini adalah yang diperlukan untuk tujuan pendidikan. Ujian ini dibahagikan kepada empat bahagian - Mendengar (30 minit), Bercakap (15 minit), menulis (60 minit) dan membaca (60 minit), dan ia mengambil masa selama dua hari.

Kerja-kerja pemarkahan pada sistem band dari 1 hingga 9, dengan 9 adalah skor tertinggi. Skor separuh juga dianugerahkan dan anda diuji di semua empat bahagian ujian, dan gred untuk masing-masing ditambah bersama untuk mendapatkan skor akhir. Biasanya, untuk tujuan pendidikan, anda akan diminta untuk gred minimum 6. Pada masa-masa anda boleh diminta skor minimum dalam setiap empat bahagian.

Penerangan Kursus

Semasa program IELTS, anda akan diajar semua yang anda perlu tahu supaya dapat melakukan yang baik dalam ujian. Kami telah merangka kursus untuk merangkumi semua elemen ujian IELTS - Membaca, Menulis, Mendengar dan Berbicara - dan kami akan mengamalkan format ujian berulang-ulang dengan menggunakan kertas ujian sebenar. Kami juga akan merangkumi semua aspek tatabahasa yang anda mungkin perlu melakukan yang terbaik pada hari ujian.

Peperiksaan IELTS adalah peperiksaan yang khusus kandungan, jadi tahap bahasa Inggeris yang baik tidak memastikan bahawa seorang pelajar akan melakukannya dengan baik dalam ujian ini. Untuk berjaya dalam ujian ini, adalah penting agar pelajar membiasakan diri dengan format ujian, dan mengamalkan banyak sehingga mereka yakin dengannya.

Di Direct English , guru kami bekerjasama dengan para pelajar untuk memastikan mereka memahami apa yang mereka perlukan untuk ujian, dan mengajar kelas dengan kejayaan pelajar dalam minda sepanjang masa.

Kemasukan:

Sesiapa yang berikan mereka berumur 18 tahun, boleh menyertai program ini. Walau bagaimanapun, adalah penting untuk diperhatikan bahawa walaupun peperiksaan ini tidak mempunyai keperluan kemasukan akademik; pengetahuan bahasa Inggeris yang baik diperlukan untuk mengikuti kursus ini.

Peperiksaan:

Adalah penting (untuk tujuan visa) bahawa pelajar mengambil peperiksaan IELTS rasmi sebelum tamat kursus di Direct English .

Yuran Kursus Termasuk:

 • Pendaftaran Kursus Percuma
 • Buku Penyiaran Percuma
 • Ujian Penempatan Percuma
 • Insurans Perubatan Percuma
 • Insurans Perlindungan Pelajar Percuma
 • Kad Pelajar Percuma
 • Kad SIM telefon bimbit percuma
 • Aktiviti Sosial Percuma
 • Akses WiFi Percuma (di kampus)
 • Sijil Peperiksaan percuma pada akhir kursus (tiada kos tambahan)
This school offers programs in:
 • English


Tarikh Akhir Kemaskini June 19, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Duration
Tempoh
Sambilan
Sepenuh masa
Locations
Ireland - Cork, County Cork
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
Ireland - Cork, County Cork
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat