Read the Official Description

Selamat datang ke kolej musim panas yang kaya dan dinamik. Kursus kami membawa bersama-sama budaya, idea dan belajar untuk membentuk batu loncatan untuk kejayaan akademik dan profesional masa depan anda.

Oxford adalah rumah kepada seni bina yang hebat, sejarah dan kepada beberapa pemikir besar dunia, anda dijemput untuk menjadi sebahagian daripada warisan indah.

Pelajar melancong dari seluruh dunia untuk menjadi sebahagian daripada keluarga akademik kami, membentuk masyarakat luar biasa masing-masing dengan budaya, nafsu dan idea untuk menawarkan dan belajar.

Ini Oxford College Summer School.

Politik & Ekonomi

Politik & Ekonomi telah direka untuk pemimpin-pemimpin politik hari esok. Semasa kursus pelajar akan membina pengetahuan dan pemahaman konsep politik dan ekonomi utama mereka, serta membangunkan pemahaman mereka tentang trend geopolitik antarabangsa. Mereka akan mengetahui bagaimana dasar-dasar kerajaan dikekalkan atau diubah, manakala melanjutkan keupayaan mereka untuk menilai ideologi dan nilai-nilai di tengah-tengah sistem politik yang berbeza. Selain itu, pelajar akan belajar bagaimana untuk membangunkan kempen politik dan menguasai seni memberikan persembahan.Tempoh kursus

Dua minggu - St Hugh

Kemahiran utama Dibangunkan

Persembahan, Pemikiran Kritis, Debat

Bahasa Level Diperlukan

Pertengahan dan atas

Sesuai untuk kajian lanjut atau kerjaya

Hubungan Antarabangsa, Politik, Kewangan, Falsafah, Ekonomi

Harga dan

2 minggu

2017/03/07 - 17/07/2017 (Harga £ 3300) 17/07/2017 - 31/07/2017 (Harga £ 3300) 31/07/2017 - 14/08/2017 (Harga £ 3,300)

Penginapan

Pelajar di Oxford College Summer School akan tinggal di salah satu daripada tiga kampus Oxford University: St Hugh, Wycliffe Hall atau Corpus Christi. Pelajar akan diberikan kepada kampus berdasarkan pilihan subjek mereka.

Semua sekolah kami menyediakan penginapan selesa universiti tradisional. Terdapat kawasan-kawasan asrama berasingan untuk pelajar lelaki dan perempuan dan semua penginapan terdiri daripada sama ada bilik tidur kajian tunggal atau berkembar.

Di tengah-tengah pengalaman SBC Summer School adalah persekitaran yang benar-benar antarabangsa. Semasa musim panas 2016 kami gembira untuk mengalu-alukan pelajar dari lebih 100 buah negara yang berbeza untuk SBC. Sekali lagi pada tahun 2017, kami mengalu-alukan kedatangan pelajar dari seluruh pelusuk dunia untuk menghabiskan musim panas dengan kami dan rakan-rakan dari seluruh dunia.

Summer Kursus Boarding

Lawatan College

Pelajar akan mengalami pelbagai lawatan yang berbeza semasa mereka menginap di Oxford College Summer School, memberikan mereka peluang untuk melawat beberapa bandar-bandar ikonik dan mengalami beberapa tarikan pelancong terkemuka di UK.

london

Hari London kami membolehkan pelajar untuk mengalami pemandangan dan tarikan-tarikan seperti Big Ben, Covent Garden, Big Ben dan Shard ibu kota yang sibuk. Pelajar juga akan melawat kawasan membeli-belah terkenal, sebelum makan di luar dan berakhir hari dengan Pengalaman London ikonik.

Kami Juga Lawati Brighton, Bristol, Cambridge dan Thorpe Park.

Kursus Summer Boarding London

Program sosial

Salah satu perkara yang paling penting tentang pengalaman musim panas di Oxford College adalah pensampelan apa yang hidup adalah sama seperti seorang pelajar di salah satu bandar universiti yang paling terkenal di dunia. Program sosial komprehensif kami memberikan pelajar kami peluang untuk menerokai bandar, mencari teman baru, dan berehat.

 • Lawatan Berpandu di Oxford
 • Lawatan ke Oxford Muzium
 • Membeli-belah di Oxford
 • Bola Sepak
 • Bola tampar
 • Bengkel puisi
 • Minum Petang British
 • Bengkel kraf
 • Yoga
 • Pertandingan Inter-College
 • Malam Antarabangsa
 • Cabaran photo
 • Punting di Oxford
 • Trips Cinema
 • Mencari harta karun
 • Silent Disco
 • English Fete
Summer Kursus Boarding
Program taught in:
English

See 8 more programs offered by Summer Boarding Courses »

This course is Campus based
Start Date
Julai 2019
Ogos. 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
3,700 GBP
By locations
By date
Start Date
Julai 2019
Application deadline
Start Date
Julai 2019
Application deadline
Start Date
Julai 2019
Application deadline
Start Date
Ogos. 2019
Application deadline
Start Date
Ogos. 2019
Application deadline
Start Date
Ogos. 2019
Application deadline

Julai 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date

Ogos. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date