Baca keterangan rasmi

Pra-Program di CCSS adalah semua persediaan yang sempurna bulat untuk kajian akademik, serta menjadi pengenalan yang baik untuk hidup pada tingkatan enam kolej bebas di UK.

Sesuai untuk pelajar berumur 14-17, setiap Pra-Program memberikan pelajar pengalaman pembelajaran peribadi. Satu campuran pakar pengajaran Bahasa Inggeris dan pengenalan yang terbaik untuk subjek pelajaran, aktiviti sukan dan lawatan kebudayaan mencipta pengalaman pembelajaran Bahasa Inggeris bermanfaat.

Pra-Program di CCSS ditawarkan sebagai kursus penuh selama setahun dan kami boleh menawarkan kursus jangka pendek selama dua penggal, untuk satu tempoh dan bagi separuh tempoh. Semua Kursus Pra-Program boleh membawa kepada lanjut pengajian sepenuh masa di CCSS.

"Ia hanya suasana yang benar-benar menyokong. Guru saya adalah besar dan sentiasa ada, kelas-kelas kecil bekerja dengan sangat baik dan anda sentiasa berasa dijaga dan bahawa anda telah belajar sesuatu yang berguna. Ianya sangat bagus. Saya amat gembira saya melakukannya. "

Chaiwut Jinnawat

Program diajar dalam:
English

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh Cambridge Centre for Sixth-Form Studies »

This course is Lokasi Kampus
Start Date
Ogo 2019
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Price
23,000 GBP
Yuran tahunan antarabangsa 2016-17
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan

Ogo 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date