Premium Program Intensif Bahasa Inggeris (PIEP)

20 jam seminggu (Sepenuh Masa)

4 jam pengajaran sehari, lima hari seminggu, ditambah aktiviti tambahan Premium program Intensif Bahasa Inggeris menawarkan pengajaran bahasa dengan pendekatan yang mengintegrasikan empat kemahiran: bertutur, mendengar, membaca dan menulis. Kursus-kursus tertentu di bawah program-program ini juga merangkumi penubuhan sebutan, bangunan perbendaharaan kata dan aktiviti perbualan menggunakan tatabahasa dalam konteks. aktiviti akademik kokurikulum seperti lawatan ke muzium dan tempat bersejarah, dan showings filem disediakan untuk meningkatkan dan mengukuhkan penguasaan bahasa Inggeris.

Saya Permulaan

Kursus menyediakan pelajar dengan kemahiran komunikasi asas dan tatabahasa Bahasa Inggeris. Mereka belajar untuk membina mudah untuk ayat kompleks dan membangunkan kemahiran perbendaharaan kata untuk dapat mengambil bahagian dalam perbincangan kumpulan kecil.

II Intermediate

Kursus membangunkan kesedaran pelajar 'daripada hubungan tatabahasa untuk makna. Mereka belajar untuk mengambil bahagian dalam perbincangan kumpulan besar dan mengamalkan memberi ceramah pendek. Mereka membangunkan kefasihan dalam berbicara dan menulis.

III High Intermediate

Kursus meningkatkan kemahiran pelajar untuk berkomunikasi dengan dan memahami penutur bahasa Inggeris. Mereka meningkatkan ketepatan tatabahasa dalam menulis dan bercakap dan membangunkan kefahaman membaca.

IV Advanced

Kursus membangunkan kefasihan pelajar dalam bertutur, membaca, mendengar dan bertutur. Mereka mencapai perintah yang tinggi perkataan perbendaharaan kata dan istilah untuk membantu mereka mengambil bahagian dalam perbincangan kelas. Mereka memperoleh asas tatabahasa yang lebih kuat, membangunkan keupayaan mereka untuk bertindak balas terhadap bacaan dan meningkatkan kemahiran mendengar aktif.

KURSUS PILIHAN ENGLISH

Kursus elektif adalah kelas khas yang direka untuk menambah dan mengukuhkan pemerolehan bahasa. Pelajar dengan taraf yang sederhana dalam penguasaan bahasa Inggeris mempunyai pilihan untuk memilih kursus-kursus ini untuk meningkatkan empat kemahiran mereka dan mencapai tahap yang lebih tinggi penguasaan bahasa Inggeris. Kursus-kursus ini membantu meningkatkan kemahiran tertentu sebagai persediaan untuk peluang kerjaya yang lebih besar.

Sebutan dan loghat Pengurangan I dan II

Kursus ini menguatkan lagi bertutur dan mendengar kemahiran. Pelajar membangunkan keupayaan untuk memahami dan menggunakan bercakap Bahasa Inggeris dengan sebutan baik dan loghat yang lebih semula jadi yang berbunyi.

Advanced Akademik Tatabahasa I & II

Kursus ini dirancang untuk pelajar ESL college- atau profesional terikat maju yang memerlukan kajian tatabahasa intensif. Ia mengkaji struktur utama dan memperkenalkan kemahiran yang lebih kompleks. Walaupun penekanan buku teks adalah tatabahasa, pelajar akan menggunakan struktur sesuai dalam bercakap dan menulis latihan.

Advanced Akademik mendengar dan bertutur I & II

Dengan penekanan kepada mendengar dan bertutur, kursus ini akan membangunkan strategi mendengar, menghalusi kemahiran mendengar kefahaman, dan mengembangkan perbendaharaan kata pelajar. Pelajar akan mendengar rancangan radio yang sebenar dan temu bual; merumuskan idea-idea utama; dan menggunakan teknik-teknik lain semasa perbincangan, perbahasan, dan peranan-bermain.

ESL intensif untuk Perniagaan

ESL untuk Perniagaan ini direka untuk menyediakan pelajar untuk berjaya dalam perniagaan dan meluaskan pengetahuan mereka tentang dunia perniagaan. Ia memperkenalkan pelajar kepada asas-asas perniagaan, struktur pelbagai jenis perniagaan di Amerika Syarikat dan Great Britain. Juga, ia terdiri daripada topik-topik menarik dalam perniagaan dan perbincangan bahan asli antarabangsa dari pelbagai artikel dan buku-buku tentang perniagaan. Ia menyediakan situasi perniagaan yang realistik untuk bercakap dan menulis amalan.

American Culture / Filem

Kursus ini meluaskan pemahaman pelajar terhadap budaya Amerika melalui medium filem. analisis yang meluas dan perbincangan tentang pelbagai topik mengikuti viewings filem dipilih untuk kaitannya dengan budaya dan kesan ke atas masyarakat Amerika Amerika. Kemahiran bahasa diperkukuhkan melalui penggunaan bahasa dalam filem, termasuk simpulan bahasa, kata kerja phrasal dan vernakular abad ke dua puluh satu.

Perbualan Kelas Amalan Fokus utama kelas perbualan adalah untuk memberikan pelajar kemahiran untuk dapat meluahkan diri mereka dalam situasi harian. Sebutan, kosa kata dan peribahasa yang dipelajari dan diamalkan untuk membangunkan lagi kemahiran berbicara.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 5 lagi program yang ditawarkan oleh Zoni Language Centers »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2020
Duration
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date