Program asas antarabangsa

University of Edinburgh

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Program asas antarabangsa

University of Edinburgh

Program Yayasan Antarabangsa adalah program sepenuh masa, satu tahun. Ia direka untuk mempersiapkan anda untuk pengajian peringkat ijazah dalam bidang seni, kemanusiaan dan sains sosial di Universiti Edinburgh.

Semua kursus dalam Program Yayasan Antarabangsa telah direka untuk memastikan anda mempunyai permulaan yang terbaik untuk pengalaman pembelajaran universiti anda. Apabila kemajuan kursus, keperluan akademik, individu dan penilaian mereka secara beransur-ansur menjadi lebih dekat dengan orang yang anda akan mengalami pada tahun pertama pengajian peringkat ijazah.

"IFP menyediakan pelajar secara akademik dan sosial untuk universiti, sambil mewujudkan komuniti yang selesa yang memupuk pembelajaran yang pelbagai. Saya masih terus berhubung dengan rakan-rakan yang saya buat semasa saya dalam kursus ini. Kursus ini pastinya mempersiapkan saya untuk ahli akademik yang ketat dan tanggungjawab yang datang dengan kehidupan bebas. Ia menyediakan asas yang saya yakin dapat memulakan tahun pertama saya, meningkatkan kemahiran komunikasi yang telah saya gunakan sepanjang kerjaya universiti saya, dan membolehkan saya memahami bagaimana untuk meningkatkan potensi akademik saya dalam persekitaran pembelajaran yang disediakan oleh universiti. Berjalan-jalan di jalan-jalan Edinburgh adalah cukup untuk membuat satu senyuman, dan oleh itu menyediakan pengalaman pelajar yang sangat baik. " Daripada: Jepun Menamatkan pengajian dari IFP: 2013 Pada masa ini mengkaji: Hubungan Antarabangsa MA

Yuran tuisyen untuk Program Yayasan Antarabangsa 2017-2018 adalah £ 16,200. Untuk memenuhi syarat untuk dipertimbangkan untuk masuk ke program ini, anda mestilah seorang pelajar antarabangsa.

This school offers programs in:
  • English
University of Edinburgh

Tarikh Akhir Kemaskini December 14, 2017
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
16,200 GBP
Locations
United Kingdom - Edinburgh, Scotland
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Jun 7, 2019
Dates
Sept. 2019
United Kingdom - Edinburgh, Scotland
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Jun 7, 2019