Read the Official Description

program English Foundation

Program Yayasan Intensive English (FPIE) adalah kursus yang direka untuk meningkatkan keupayaan bahasa Inggeris anda. Ia disasarkan kepada individu yang tidak mempunyai kemahiran bahasa Inggeris yang diperlukan untuk membolehkan mereka kemasukan terus ke program peringkat universiti.

Mengapa mendaftar di program ini?

Anda akan meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris anda secara keseluruhan dengan tujuan untuk belajar di peringkat universiti serta mendapat sijil akreditasi antarabangsa kecekapan bahasa Inggeris.

The FPIE menyediakan anda untuk menduduki IELTS Academic atau PTE (Pearson Ujian Bahasa Inggeris Akademi).

Akreditasi

IELTS, TOEFL dan PTE (Pearson Ujian Bahasa Inggeris Akademik) adalah standard bahasa Inggeris peperiksaan penguasaan yang diperakui oleh Kementerian Pengajian Tinggi dan Penyelidikan Saintifik (MOHESR) untuk kemasukan ke kolej dan universiti di UAE. Kedua-dua IELTS dan PTE diiktiraf di peringkat global dan sah selama dua tahun.

rangka kursus

Akademik IELTS adalah ujian bahasa Inggeris yang menilai keempat-empat kemahiran bahasa - mendengar, membaca, menulis dan bercakap, dengan prosedur kawalan kualiti dan keselamatan tertinggi.

PTE adalah terkini ujian diterima di peringkat antarabangsa akademik Bahasa Inggeris untuk memasuki pasaran dan diiktiraf sepenuhnya oleh MOHESR. Ia menyediakan skor keseluruhan berdasarkan kemahiran komunikatif (mendengar, bertutur, membaca dan menulis) dan membolehkan kemahiran seperti tatabahasa, kefasihan lisan, sebutan, ejaan, kosa kata dan wacana bertulis).

The FPIE tentu memberi tumpuan kepada pembangunan daripada empat kemahiran bahasa - mendengar, membaca, menulis dan bertutur. Pada masa-masa kemahiran ini diajar secara berasingan dan pada masa yang lain kemahiran yang bersepadu. teknik pembelajaran yang disesuaikan digunakan yang menggabungkan muka muka-ke-tradisional dan pembelajaran dalam talian supaya komponen dalam talian menjadi lanjutan daripada pembelajaran bilik darjah tradisional. Hasilnya adalah berpotensi pengalaman pendidikan yang lebih mantap daripada sama ada tradisional atau sepenuhnya pembelajaran dalam talian boleh menawarkan.

Biasanya, anda boleh menjangka akan dimasukkan oleh EAU untuk sama ada IELTS Academic atau PTE Academic pada akhir semester.

Kursus ini terdiri daripada pembangunan empat kemahiran bahasa

  • mendengar
  • membaca
  • Penulisan
  • bercakap

Cara penghantaran

Program ini ditawarkan atas dasar semester sepenuh masa.

TEMPOH

Satu semester.

Program taught in:
English

See 11 more programs offered by Emirates Aviation University »

This course is Campus based
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
24,900 AED
Yuran Pengajian, 2500 AED Yuran Pendaftaran
Deadline
By locations
By date