program yayasan kami memberikan peluang terbaik kemasukan ke kursus ijazah di Universiti Middlesex anda. Kami mengajar di kecil, kelas khusus dan menyediakan sokongan individu yang berdedikasi untuk menyediakan anda untuk kajian ijazah peringkat. Kursus ini juga termasuk pengenalan kepada kursus ijazah yang ditawarkan di Middlesex Mauritius.

Program Yayasan Antarabangsa adalah kursus diselaraskan satu tahun berdasarkan empat modul, dengan memberi tumpuan kepada tema teras. Tema teras ditetapkan pada permulaan kursus ini dan adalah berdasarkan kepada senario dunia sebenar. Kelas-kelas yang diajar oleh pensyarah subjek pakar dari seluruh Universiti.

Kursus ini akan:

  • Membangunkan kemahiran belajar anda dan memberi anda peluang terbaik untuk kejayaan akademik anda
  • Meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris anda dan membangunkan kemahiran bahasa akademik anda
  • Biasakan anda dengan budaya Universiti Middlesex dan sistem pendidikan British
  • Membina keyakinan dan kemahiran pembelajaran kendiri
  • Memberikan anda perkembangan automatik ke kursus ijazah Middlesex Apabila berjaya menyempurnakan kursus.

Modul

penulisan akademik
Modul ini bertujuan untuk membangunkan kemahiran membaca dan menulis anda sebagai persediaan untuk kajian ijazah peringkat dan memperkenalkan anda kepada gaya yang berbeza dan jenis penulisan akademik.

Kajian dan pembentangan
Modul ini memberikan anda peluang untuk belajar bagaimana untuk berkesan masa kini dan berhujah idea-idea anda, baik dalam bentuk lisan dan bertulis. Bidang penyelidikan akan dihubungkan dengan tema teras, dan pelajar akan membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk menilai secara kritikal sumber maklumat.

Membangunkan Learning bebas
Modul ini direka untuk membangunkan kemahiran belajar utama yang diperlukan untuk kajian sarjana muda berjaya. Anda akan mempunyai peluang untuk membangunkan pembelajaran anda bebas, komunikasi, penyelesaian masalah dan kemahiran IT. Kursus ini juga menyediakan pengenalan menarik untuk Matematik dan Statistik untuk analisis dan persembahan data. Topik-topik yang diliputi termasuk persekitaran pembelajaran maya dan Internet.

Bersepadu Projek Subjek Berdasarkan
Modul ini menggabungkan kemahiran akademik dibangunkan atas tiga modul lain melalui kerja projek, dengan menggunakan mereka untuk pelbagai kajian kes yang berkaitan dengan senario kehidupan sebenar. bidang pengajian termasuk perniagaan, IT, sains sosial, dunia global dan media dan komunikasi.

Keperluan Bahasa Inggeris

Kursus ini terbuka kepada pelajar dengan sekurang-kurangnya IELTS 5.5 (atau setaraf yang diiktiraf) dan bertujuan untuk pelajar dengan perantaraan untuk tahap maju bahasa Inggeris. Pelajar yang memohon untuk kampus Mauritius sepatutnya mendapat kredit sekurang-kurangnya enam (bersamaan dengan gred C) pada peringkat sijil sekolah.

Program diajar dalam:
English
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa