Program Bahasa Inggeris

Umum

Penerangan Program

Jika anda tidak memenuhi syarat bahasa Inggeris untuk kemasukan terus ke Pathway pilihan anda, anda boleh menerima jumlah tuisyen Bahasa Inggeris yang diperlukan untuk mempersiapkan anda untuk kemasukan yang berjaya ke program pilihan anda di kemudian hari. Latihan Bahasa Inggeris dijalankan oleh Perkhidmatan Latihan Bahasa Inggeris Swansea University (ELTS).

Bagaimana untuk memohon Tuisyen Bahasa Inggeris?

Muat turun Borang Permohonan dan kembalikan kepada kami di The College. Jika anda mempunyai pertanyaan lanjut sila hubungi kami di the-college-admissions@swansea.ac.uk

Adakah terdapat pengecualian ujian Bahasa Inggeris?

Sila ambil perhatian bahawa jika sesuai (iaitu anda telah mendapat skor yang berkaitan) Kolej ini akan terus mengecualikan keperluan IELTS daripada pelajar yang telah mengambil peperiksaan tempatan dalam bahasa Inggeris seperti WAEC, KSCE, ICSE, HKDSE, A-level, IB, SPM dan STPM (termasuk hasil ramalan) dan sebagainya dan untuk mengecualikan pelajar yang boleh menunjukkan di mana mereka telah diajar melalui bahasa Inggeris.

Penyataan Misi ELTS

Di ELTS, kami bangga dengan latihan bahasa Inggeris profesional dan berkualiti tinggi kami dan menawarkan pelbagai program EFL, EAP, dan ESP, serta kursus latihan guru CELTA Cambridge. Walaupun keprihatinan utama kami adalah perkembangan linguistik, penjagaan pastoral para pelajar kami selalu berada di tengah-tengah apa yang kami lakukan juga. Suatu etos yang kuat, sokongan, hubungan peribadi berjalan melalui semua aktiviti ELTS, dan kami bekerja keras untuk membolehkan setiap pelajar membangun dan mencapai potensi penuh mereka.

Program pra-sesi sepanjang tahun

Membangunkan kemahiran dan kemampuan akademik anda dengan Bahasa Inggeris akademik.

Program pra-sesi musim panas

Mengambil kursus Bahasa Inggeris intensif sepanjang musim panas untuk menyediakan anda untuk memulakan kursus universiti anda.

Program musim panas am Inggeris

Dua, empat, dan enam minggu kursus Bahasa Inggeris umum sepanjang musim panas dengan perjalanan ke tempat-tempat menarik dan acara sosial.

Latihan guru CELTA Cambridge

Kursus Cambridge yang diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk melatih guru bahasa Inggeris ditawarkan secara dalam talian, sepenuh masa, dan sambilan.

Bahasa Inggeris umum sambilan

Meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris umum anda dalam program sambilan kami. Kelas-kelas berjalan dalam blok 6-minggu dan diajar pagi-pagi sahaja (10-1pm).

Kursus pendek dan kumpulan tertutup

Mencari program kursus pendek yang direka untuk kumpulan pelajar anda? Kami boleh merekabentuk EFL, ESP, EAP atau program metodologi mengajar untuk kumpulan tertutup remaja atau orang dewasa.

SWELT

SWELT, Ujian Bahasa Inggeris Swansea University.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

We provide undergraduate and postgraduate pathways at Swansea University, which is in the UK top 30 in the prestigious Times and Sunday Times Good University Guide 2019. Have a look at our programmes ... Baca lebih lanjut

We provide undergraduate and postgraduate pathways at Swansea University, which is in the UK top 30 in the prestigious Times and Sunday Times Good University Guide 2019. Have a look at our programmes to find out more. Baca Ringkas