Baca keterangan rasmi

Pada Hutong School, setiap pelajar mempunyai penilaian tahap satu-satu dan pelan pengajian. Guru-guru kami tidak hanya dibezakan dengan pencapaian akademik mereka, tetapi juga dengan kemahiran interpersonal mereka dan ketaatan untuk mengajar Mandarin Cina.

Kerana pengajaran peribadi adalah kunci kepada hasil yang segera dan berkesan, kami percaya dalam kelas kecil untuk kajian Mandarin Cina, dengan purata 4 atau 5 orang pelajar setiap kelas. kelas peribadi juga disediakan.

Tambahan pula, kaedah pengajaran yang inovatif kami, disesuaikan khas untuk pelajar Barat, memisahkan bertutur Mandarin dan watak pengiktirafan, yang telah terbukti untuk memajukan kadar pembelajaran bahasa anda.

Penginapan di Shared Apartments (Pilihan)

Terletak dalam kejiranan Cina tulen di Beijing atau Shanghai, pangsapuri anda dilengkapi sepenuhnya dan dilengkapi dengan: - Kemudahan Barat (seperti tandas Barat, televisyen, ketuhar mikro, dll) - Telefon dan 24/7 akses jalur lebar Wifi - TV, DVD- pemain Semua utiliti dimasukkan.

Pembelajaran Online (Baru!)

Pembelajaran tidak berakhir di luar bilik darjah. pelajar Hutong sekolah mendapatkan 6 bulan percuma untuk Skritter, aplikasi dalam talian yang terbaik untuk belajar huruf Cina. Skritter disepadukan sepenuhnya ke dalam kaedah pengajaran kami, membolehkan anda untuk mengkaji dan mengkaji watak dengan lebih berkesan. Pelajar kemudian boleh menumpukan perhatian kepada interaksi lebih aktif semasa kelas, membolehkan kecekapan lisan dirangsang.

Skritter menggunakan algoritma pengulangan dijarakkan untuk memastikan anda ingat apa yang anda telah belajar. Secara purata, pelajar mencapai kadar pengekalan lebih daripada 90%. Watak Cina mula kelihatan sedikit kurang menakutkan, bukan?

Aktiviti kebudayaan

Setiap minggu, Hutong School menganjurkan 2-3 aktiviti kebudayaan *, yang meliputi pelbagai aspek budaya Cina. Ini termasuk: kelas memasak, taichi, lukisan Cina, Kung Fu menunjukkan, permainan papan Cina, kaligrafi & lukisan bengkel, dan banyak lagi!

Setiap bulan, terdapat lawatan terancang ke destinasi popular di luar bandar raya Beijing dan Shanghai. Hutong Sekolah juga kerap mengadakan ceramah perniagaan mengenai pelbagai topik dengan penceramah jemputan.

  • Caj tambahan untuk pengangkutan, makanan, tiket masuk atau bermalam boleh dikenakan.

Roh komuniti

Sekolah ini mengalu-alukan pelajar daripada pelbagai latar belakang dari seluruh dunia untuk datang ke China - semua daripada mereka mempunyai minat yang sama untuk bahasa dan budaya China.

keluarga kedua anda seperti berada di rumah, di China: anda akan mencari semangat komuniti yang besar dan membangunkan kenangan di sini.

Pakej merangkumi semua

Kami menawarkan perkhidmatan yang inklusif, menjaga semua keperluan supaya anda benar-benar boleh memberi tumpuan kepada pengalaman China anda. Dari penginapan di pangsapuri moden, untuk aktiviti kebudayaan dan pelancongan luar bandar, lapangan terbang pick-up dan garis sokongan 24/7 kecemasan kami, kami ganti ada usaha untuk menjamin penginapan lancar anda dan membuat pengembaraan anda di China benar-benar tidak dapat dilupakan.

lokasi unik

Diadakan di salah satu sekolah yang indah di Sanlitun memuat, pusat perniagaan di Beijing, atau dalam Bekas kawasan Konsesi Perancis yang indah di Shanghai, Program Bahasa Cina Intensive anda menawarkan pengalaman China benar-benar sahih.

KELAS CINA: 20 jam seminggu

PENGINAPAN (Pilihan): Termasuk semua bayaran untuk gas, air, elektrik, ADSL Internet, pemanas, telefon (kecuali panggilan jarak jauh)

PEMBELAJARAN ONLINE: 6 bulan langganan kepada Skritter, aplikasi dalam talian yang terbaik untuk belajar huruf Cina.

PERKHIDMATAN TAMBAHAN: seperti bantuan dengan permohonan visa Cina, pendaftaran di China, pertanyaan perjalanan, tempahan tiket, dan lain-lain

Fleksibiliti

  • Pilih panjang yang anda inginkan: dari dua minggu untuk 1 tahun atau lebih - Belajar Cina di semua peringkat: dari pemula mutlak ke kursus tambahan dan khusus (perniagaan, diplomatik, dan lain-lain) - Semua permohonan sepanjang tahun: Program Cina bermula pada awal setiap bulan - Semua peringkat umur: kami menerima pelajar 16 tahun ke atas - Kajian di Beijing, Shanghai atau Hangzhou, pilihan adalah terpulang kepada anda

Tarikh Program Bermula 2014

(Peringkat Permulaan, bukan baru boleh mula bila-bila masa.) - 2 Jan 2017-6 Feb. 2017-6 Mar. 2017-10 Apr. 2017-8 Mei. 2017 - 5 Jun. 2017 - 3 Jul. 2017 - 31 Jul. 2017-4 Sep. 2017-9 Oct. 2017-6 Nov. 2017-4 Dec. 2017

Bayaran

Harga bagi Program Cina Rapi bergantung kepada tempoh dan bandar bagi penginapan pelancong. Untuk sebut harga yang lebih tepat mengenai harga program anda, sila berhubung dengan kami.

2 Minggu

tanpa Penginapan

  • Harga / Bulan: 6300 HKD - Bayaran Jumlah: 6300 HKD

termasuk penginapan

  • Harga / Bulan: 12200 HKD - Bayaran Jumlah: 12200 HKD

9 bulan

tanpa Penginapan

  • Harga / Bulan: 7750 HKD - Bayaran Jumlah: 69.750 HKD

termasuk penginapan

  • Harga / Bulan: 14850 HKD - Bayaran Jumlah: 133.650 HKD

Syarat pembayaran: The Dolar Hong Kong (HKD) merupakan mata wang utama dan segala pembayaran mata wang lain akan diukur berbanding Dolar Hong Kong pada tarikh pemohon mengesahkan pendaftaran mereka.

PERKHIDMATAN TAMBAHAN: Seperti bantuan dengan permohonan visa Cina, pendaftaran di China, pertanyaan perjalanan, tempahan tiket, dan lain-lain Setiap pelajar juga akan menerima Pek Selamat datang dengan barang Hutong School seperti beg, tshirt dan cawan, bersama-sama dengan keperluan termasuk peta bandar, kad pengangkutan dengan kredit dan kad SIM dengan kredit.

kumpulan
Program diajar dalam:
English
Cina

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh Hutong School »

This course is Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
2 - 36 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
12,200 EUR
sebulan. Tempoh penginapan: dua minggu. Jumlah bayaran (termasuk penginapan)
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date