* Membangunkan perspektif pengurusan am anda
* Forge agenda kepimpinan dan strategi untuk fungsi HR
* Melaksanakan amalan yang menambah nilai kepada keputusan perniagaan utamaSiapa yang Patut Hadir

Jika anda seorang eksekutif HR kanan atau pengurus besar yang menyedari kepentingan HR untuk kejayaan perniagaan anda, anda akan mendapati program ini yang amat bernilai. Profesional HR daripada syarikat-syarikat besar yang mungkin mempunyai jawatan kanan HR dalam tempoh tiga hingga lima tahun dan juga calon-calon yang sesuai.Objektif Pembelajaran

Program Eksekutif Advanced Sumber Manusia dengan ketara akan meningkatkan pengetahuan dan kecekapan anda untuk melaksanakan dwi peranan sebagai ahli pasukan pengurusan kanan anda, dan sebagai pemimpin bagi fungsi sumber manusia.Ciri-ciri unik

Lanjutan Sumber Manusia Program Eksekutif dianggap program yang cemerlang untuk eksekutif sumber manusia kanan. Anda akan berinteraksi rapat dengan penyelidik dan guru-guru yang terkenal di dunia dalam bidang pengurusan sumber manusia.

Bahan yang dibentangkan dalam program ini adalah berdasarkan kajian yang memenangi anugerah menyeluruh, yang dijalankan oleh Ross Sekolah Perniagaan Fakulti Wayne Brockbank dan David Ulrich, memeriksa bagaimana amalan dan profesional HR memainkan peranan yang semakin penting dalam mengekalkan kelebihan daya saing dalam perniagaan. Sekarang dalam pusingan keempat, kajian ini menggabungkan maklumat terkini mengenai kecekapan dan trend berdasarkan data yang diperoleh daripada lebih 20,000 profesional HR dalam beratus-ratus syarikat di seluruh dunia.

Keputusan Kajian Kompetensi Sumber Manusia menyediakan anda dengan idea-idea terkini mengenai bagaimana untuk membina keupayaan baru untuk amalan seterusnya, dan kecekapan yang akan menentukan sumbangan strategik profesional HR.


Lihat 32 lagi program yang ditawarkan oleh Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sambilan
Price
20,300 USD
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date