Baca keterangan rasmi

Program intensif bahasa Inggeris

Akses Institut Perniagaan Antarabangsa adalah Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua di sekolah yang terletak di Ann Arbor, Michigan. Sekolah ini telah ditubuhkan oleh Pengarah semasa, Michael G. Milne, Ph.D. pada tahun 1984. Di International Access kita baru-baru ini menyambut ulang tahun ke-30 kami.

Akses Antarabangsa yang diiktiraf sepenuhnya oleh ACCET, Majlis Amerika pada Pendidikan Berterusan dan Latihan, sebuah agensi pengiktirafan terletak di Washington, DC International Access juga diberi kuasa oleh Keselamatan Dalam Negeri untuk mengeluarkan dokumen I-20, dokumen awal untuk pelajar antarabangsa yang ingin Kajian di Amerika Syarikat pada F-1 Pelajar Antarabangsa visa.

Program kami yang intensif kajian bahasa Inggeris dalam lima bidang: satu, kemahiran membaca (kefahaman membaca, pengayaan kosa kata, dan parafrasa dan kemahiran perbincangan); dua, tatabahasa untuk bercakap; tiga, kemahiran komposisi (bertulis); empat, bercakap dan sebutan; dan lima, persediaan untuk mengambil TOEFL dan MELAB peperiksaan.

Falsafah pendidikan kita adalah berdasarkan kaedah komunikatif dalam pengajaran dan pembelajaran bahasa Inggeris. Ini adalah model pelajar yang berpusat dengan pengajar yang bertindak sebagai fasilitator aktiviti pembelajaran kumpulan kecil bilik darjah (tugas dan aktiviti pembelajaran bahasa berasaskan kemahiran). Fakulti Akses Antarabangsa terdiri daripada cemerlang, profesional, berpengalaman, dan penyayang pengajar ESL Amerika.

Akses Antarabangsa ESL program kursus telah luar biasa produktif selama ini. Ratusan graduan kami telah pergi untuk program ijazah universiti dan sarjana di institusi pengajian tinggi di seluruh pelosok Amerika Syarikat. Kami cemerlang dalam menyediakan pelajar-pelajar kita untuk pengalaman universiti Amerika.

Kami juga dikenali sebagai program yang paling ramah di Amerika Syarikat. Sepanjang 30 tahun program kami, pelajar-pelajar kita telah membuat kawan sepanjang hayat dengan pelajar-pelajar dari negeri-negeri lain. Dan kami menjimatkan. Akses International menawarkan program ESL pada harga yang berpatutan. Sertailah kami!

Program diajar dalam:
English
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Sept. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date