Program Kediaman Musim Panas

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Mengenai

Dapatkan penginapan anda, makanan, aktiviti sosial dan banyak lagi untuk harga yang kurang daripada harga sebuah hotel.

Bournemouth adalah tempat yang popular untuk pelancong dan pelawat, terutamanya semasa bulan-bulan musim panas yang sibuk, dengan banyak hotel mengenakan sekitar £ 100 semalam untuk penginapan, yang tidak termasuk makanan atau perbelanjaan lain.

Program kediaman kami menawarkan nilai wang yang sangat baik untuk memastikan anda mempunyai segala-galanya yang dijaga untuk menyokong masa anda sementara anda berada di sini untuk mengkaji kursus musim panas anda bersama kami.

Anda boleh memilih untuk menempah Program Kediaman Musim Panas kami di samping kursus musim panas 2 atau 3 minggu yang termasuk penginapan Universiti, sarapan pagi dan makan tengah hari serta program aktiviti sosial yang meriah untuk memanfaatkan masa anda pada waktu malam dan hujung minggu.

Program Kediaman Musim Panas kami meliputi:

 • Penginapan en-suite bilik single di Universiti Halls of Residence
 • Orientasi ke kawasan setempat
 • Sarapan dan makan tengah hari di kampus
 • Perpindahan bas ulang-alik harian harian ke kampus
 • Program aktiviti sosial pada malam hari
 • Perjalanan hari hujung minggu ke tempat-tempat menarik

Penginapan

Sekiranya anda menempah program kediaman kami, anda akan tinggal di penginapan pelajar moden yang baru dibina di pusat bandar Bournemouth. Semua bilik di dalam penginapan adalah penghuni tunggal dengan bilik mandi en-suite peribadi dan disusun dalam pangsapuri cluster 6 atau 8 bilik dengan dapur berkongsi dan ruang istirehat.

Penginapan kami terletak hanya 10 minit dari kampus kami, dengan bas AUB swasta yang disediakan untuk mengambil pelajar sekolah musim panas ke dan dari penginapan ke kampus AUB setiap hari.

Ia juga terletak berdekatan dengan pantai yang memenangi anugerah Bournemouth, dengan kedai-kedai dan kafe juga berdekatan, yang pelajar dapat meneroka dalam masa lapang mereka.

 • Penginapan Universiti di lokasi pusat bandar dan berjalan kaki dari pantai Bournemouth
 • Keselamatan 24-jam dan kakitangan sokongan penginapan secara langsung
 • Bilik persendirian en-suite di pangsapuri kluster dengan dapur berkongsi dan lounge
 • Bilik yang dilengkapi dengan katil single, almari pakaian, laci, meja dan kerusi
 • Semua linen katil disediakan
 • Sambungan WIFI / internet
 • Pembersihan mingguan
 • Program Aktiviti Sosial

Pilihan Penginapan Keluarga / Homestay. (Sila ambil perhatian bahawa ini adalah harga yang sama)

Bagi mereka yang lebih suka tinggal di Homestay / dengan keluarga tuan rumah, sila email kami di summercourses@aub.ac.uk untuk mendapatkan maklumat lanjut dan untuk butiran perhubungan penyedia homestay kami.

Program Aktiviti Sosial

Akan ada aktiviti petang dan perjalanan hujung minggu yang termasuk dalam program kediaman tanpa kos tambahan yang boleh anda pilih untuk mengambil bahagian, dengan masa lapang juga dalam jadual anda supaya anda boleh menikmati Bournemouth dan meneroka kawasan tempatan.

Lawati Panduan kami untuk halaman Bournemouth untuk mendapatkan maklumat mengenai kawasan yang akan anda tinggalkan, ada banyak yang perlu dilakukan!

Anda boleh melihat program aktiviti sosial di sini.

Untuk butiran lengkap mengenai program kediaman kami, sila lihat Panduan Kursus Summer kami.

NOTA: Terdapat Program Kediaman yang lebih komprehensif bagi pelajar-pelajar Sekolah Musim Panas Seni Kreatif. Ini termasuk di atas tetapi dengan pengawasan yang lebih tinggi, semua makanan dan aktiviti hujung minggu dimasukkan.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

We are a specialised arts university with an excellent reputation. These highly practical Summer Courses allow you to explore a range of approaches to creative thinking and making in a variety of art ... Baca lebih lanjut

We are a specialised arts university with an excellent reputation. These highly practical Summer Courses allow you to explore a range of approaches to creative thinking and making in a variety of art forms. Baca Ringkas