Program keusahawanan eksekutif

The Cantillon Institute for Entrepreneurship

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Program keusahawanan eksekutif

The Cantillon Institute for Entrepreneurship

Cara Terbaik Untuk Mewujudkan Syarikat Besar

Half MBA, Half Accelerator, tiada program pengajaran keusahawanan lain yang menawarkan pengalaman yang lengkap.

Kurikulum bersepadu 3 bulan Cantillon membangunkan usahawan baru yang berjaya dan bijak yang mencipta syarikat yang hebat.

Datang ke Paris, tempat keusahawanan dunia dicipta, simpan di salah satu kastil Perancis kami dan pelajari cara memulakan syarikat anda dari usahawan antarabangsa yang berjaya.

Cara Tercepat Untuk Menjadi Usahawan yang Berjaya

Kami serius tentang kejayaan anda. Kami telah membangunkan kurikulum 3 bulan berstruktur latihan mingguan, bimbingan dan tugasan bangunan perniagaan untuk membantu anda mengubah niat anda menjadi sebuah syarikat hebat yang gila. Program kami diajarkan di beberapa sekolah perniagaan antarabangsa peringkat tertinggi dan digunakan di sektor awam Paris. Ia menggabungkan alat dan model terbaik dari Amerika Syarikat dengan tumpuan antarabangsa.
Kami akan memberi anda latihan, bimbingan, alat, perundangan, perakaunan, dan pemasaran.
Apa yang perlu anda lakukan ialah menambah kerja dan masa.

Janggut-2365810_960_720

Kekuatan program

  • Untuk Usahawan oleh Usahawan: semua guru dan mentor mencipta syarikat yang berjaya, mempunyai banyak pengalaman dan mengajar di sekolah perniagaan utama.
Pembelajaran Dengan Melakukan: kami mengajar teori teratas dan membimbing anda pada amalan. Sepanjang program anda bekerja pada kes perniagaan yang merupakan syarikat permulaan anda.

Kepelbagaian: kami merekrut bakat terbaik dari seluruh dunia yang memupuk etnis, gender, latar belakang, dan kepelbagaian usia. Tiada Ekuiti: kami percaya bahawa anda perlu kekal autonomi dan bebas. Atas sebab ini, kami tidak mengambil sebarang ekuiti di syarikat usahawan kami pada peringkat ini. Semua yang Anda Perlu: program kami meliputi semua aspek pelancaran permulaan. Dan sementara kami tidak dapat menjanjikan kejayaan anda, lebih daripada 70% usahawan kami mempunyai pelanggan sebelum akhir program. Kita tahu apa yang diperlukan. ;)

The Hands Praktikal Pada Alternatif Kepada MBA

Ia memerlukan banyak kerja dan banyak kemahiran untuk mengembangkan idea ke dalam perniagaan yang menghasilkan pendapatan. Program kami memberi anda alat untuk berjaya dalam masa tiga bulan sahaja.

Minggu 1
CRUCIBLE
Pasukan
Visi
Model perniagaan
Pitching
Minggu 2
COLLIDER
Pembangunan Pelanggan
Masalah Temuduga
BBA *
Minggu 3
COLLIDER
Pembangunan Pelanggan
Pemerhatian
Peranan & Keterlibatan
BBA *
Minggu 4
COLLIDER
Pembangunan Pelanggan
Pengesahan
Perancangan
Ekuiti
BBA *
Minggu 5
COLLIDER
Reka bentuk Penyelesaian
Generasi Idea
Pemilihan Pelanggan
BBA *
Minggu 6
COLLIDER
Reka bentuk Penyelesaian
Segmentasi
Produk berdaya maju minimum
BBA *
PRACTICUM • MENTORING • TOOLS • COWORKING • UNDANG-UNDANG • PERAKAUNAN
Minggu 7
COLLIDER
Reka bentuk Penyelesaian
Penjenamaan
Pengguna
Pengalaman
Tadbir urus
BBA *
Minggu 8
COLLIDER
Pergi ke pasar
Laman web
Pengambilalihan Pelanggan
BBA *
Minggu 9
COLLIDER
Rancangan perniagaan
Perakaunan Pengurusan & Kewangan
BBA *
Minggu 10
COLLIDER
Undang-undang
Pemerbadanan
BBA *
Minggu 11
COLLIDER
Pergi ke pasar
Pitching
BBA *
Minggu 12
HARI DEMO
BBA * Tugasan Bangunan PerniagaanMINGGU 1 THE CRUCIBLE

Keusahawanan boleh dipelajari dan 80% kesilapan yang menyebabkan kegagalan permulaan dielakkan. Anda akan belajar dalam beberapa hari lagi tentang bagaimana untuk membangunkan permulaan yang berjaya daripada yang anda boleh dalam beberapa bulan pembelajaran kendiri. Dengan lebih dari tiga puluh kelas jam yang sengit, The Crucible menggabungkan amalan keusahawanan yang utama, teori akademik yang terbaik, dan alat praktikal untuk merancang dan melancarkan perniagaan. 3 hari latihan, bengkel dan jam mentoring swasta untuk memulakan perniagaan anda.

ANDA AKAN

  • Belajar bagaimana memulakan perniagaan
<li>Mengesahkan "idea" anda</li> <li>Kraf mesej pitch</li> <li>Belajar berfikir seperti seorang usahawan</li> <li>Buat visi kejayaan</li> <li>Dapatkan rangka kerja dan alat keusahawanan terkini</li> <li>Buat perbaikan penting dalam kedua-dua cara anda berfikir, dan model perniagaan permulaan anda.</li>


MINGGU 2 KE 12 KOLLIDER

Mewujudkan produk atau perkhidmatan baru adalah perkara paling sukar untuk dilakukan oleh syarikat. Secara keseluruhannya, kadar kegagalan produk baru lebih dari 85%. Pendekatan kami terhadap pembangunan produk dengan ketara meningkatkan peluang anda untuk berjaya dengan prinsip reka bentuk pelanggan dan pembangunan pesat. Kami membangunkan produk dengan permintaan pelanggan dalam fikiran, yang secara mendadak membatasi kegagalan. Dan sementara kami tidak dapat menjanjikan kejayaan anda, lebih daripada 70% usahawan kami mempunyai pelanggan dalam tempoh empat bulan selepas memasuki program ini.


ANDA AKAN

  • Cari segmen pelanggan
<li>Buat produk berdaya maju (penyelesaian cepat mudah yang dijual)</li> <li>Uji produk di pasaran</li> <li>Berubah produk untuk mencari orang yang bekerja</li> <li>Ketahui cara menggabungkan perniagaan anda</li> <li>Pasang produk ke panel pelabur</li>


PROGRAM PEMBANGUNAN KEPIMPINAN TEMPATAN

Sepanjang program ini, kami memberi tumpuan kepada kedua-dua kemahiran keras dan lembut. Usahawan terbaik adalah pemimpin yang hebat, dan matlamat kami adalah untuk membantu anda mencapai potensi anda. Sepanjang masa anda di The Cantillon, kami akan bekerjasama dengan anda untuk membawa orang lain secara berkesan. Kami meletakkan anda dalam pasukan dengan usahawan lain supaya anda boleh mempunyai tempat yang berstruktur dan selamat untuk bekerja dengan kemahiran lembut anda.

ANDA AKAN

  • Mempunyai mesyuarat bulanan dan kelas untuk bertukar cabaran pembangunan utama
<li>Latihan satu sama lain dan kumpulan mengenai kemahiran komunikasi anda</li> <li>Lengkapkan maklum balas 360 &deg;</li> <li>Pertukaran Peer</li>Wanita-1209678_960_720

Perjalanan Anda Bermula Di Sini

Kriteria kemasukan

Kami tidak memilih idea atau syarikat, kami memilih individu yang hebat. Kami merekrut bakat terbaik semua latar belakang. Walaupun kita suka orang yang berpendidikan tinggi, diploma tidak membina kejayaan; Kerja keras dan visi. Jika anda berfikir berbeza dan bekerja keras, kami ingin bertemu dengan anda. Untuk memastikan kualiti interaksi kelas dan pembangunan peribadi kami tidak pernah menerima lebih 25 orang setiap kohort.

Proses kemasukan

Kurang daripada 20% pemohon diterima; Kami ingin anda dikelilingi oleh rakan-rakan yang sangat bermotivasi yang berfikiran sama.

Proses kemasukan

Dasar Bahasa

Keseluruhan kelas dan bahan kita dalam bahasa inggeris. Objektif kami adalah untuk memupuk usahawan yang mampu mengintegrasikan persekitaran perniagaan antarabangsa.

Yuran tuisyen

Yuran tuisyen semasa adalah € 9890 semua cukai yang dimasukkan untuk peserta pertama (CEO). Yuran untuk peserta tambahan yang bekerja pada projek yang sama adalah € 4990 termasuk semua cukai.
Ansuran Pertama: 20% daripada jumlah tuisyen, € 1980, kira-kira 2 minggu selepas menerima tawaran kemasukan.
Ansuran ke-2: 60% daripada jumlah tuisyen, € 5930, selepas Crucible.
Ansuran ke-3: Disebabkan kira-kira 1 bulan selepas program bermula, jumlah ansuran terakhir berjumlah € 1980.

accomodations

The Cantillon boleh mengatur penginapan tiga bulan anda di salah satu daripada kami Perancis Castle dekat ke Paris untuk kira-kira € 6000 untuk tiga bulan. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2018
Jan. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
9,890 EUR
Untuk peserta pertama (CEO)
Locations
Perancis - Paris, Île-de-France
Tarikh mula : Okt. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh mula : Jan. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh mula : Mei 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2018
Perancis - Paris, Île-de-France
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Jan. 2019
Perancis - Paris, Île-de-France
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Mei 2019
Perancis - Paris, Île-de-France
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat