Read the Official Description

Satu latihan yang anda tidak mahu pulang ke rumah

Immersive, full time internship di kawasan pilihan anda. Permulaan dan tempoh yang fleksibel: kami mengesyorkan penginapan minimum 8 minggu.


Melatih kuasa besar anda

Berikan resume anda dengan pengalaman kerja di ibukota multikultural di Eropah. Sama ada anda merasa tertumpu pada kawasan tertentu atau anda tidak pasti di mana untuk bermula, kami boleh membantu.

 • Rancangan Kejayaan Individu: kami meluangkan masa untuk mengenali anda dan kami membantu anda membina rancangan anda untuk kerjaya yang berjaya.
 • Peletakan internship: kami akan memohon untuk anda, tidak perlu risau tentang proses permohonan.
 • Kejurulatihan: dalam atau kumpulan dan satu dalam satu sesi, anda akan belajar bagaimana cara menjalin hubungan anda dengan sambungan profesional yang maening. Anda akan mendapat petua yang berharga untuk berunding tugas anda, masa anda, dan hubungan anda di pejabat.
 • Portfolio: membawa pulang toolkit lengkap untuk permohonan anda yang seterusnya. Jangan sekali-kali berasa hilang lagi!

Latihan di Brussels ditawarkan dalam bidang pembuatan dasar, hubungan kerajaan dan lobi, kelestarian, kajian kesihatan, perniagaan, pemasaran, komunikasi dan ekonomi, kewangan dan seni liberal.

Tidak menemui semangat anda dalam senarai? Tanya kami! Kami memperluaskan tawaran kami sepanjang masa.

Kredit Akademik

Kredit akademik diberikan melalui rakan kongsi kami, Vesalius College. Sebagai pelajar musim panas di Belgium, anda akan mendapat pengurangan barangan dan perkhidmatan di seluruh negara.

Jadual Bayaran dan Pembayaran

 • Program lapan minggu: € 4450 (kira-kira USD 5000)
 • Program 10 minggu: € 5035
 • 12 minggu program: € 5655
 • Deposit perumahan yang boleh ditolak: € 300

Diskaun:

 • Diskaun Earlybird (deposit yang dibayar sebelum 28 Februari 2019): € 250 dari mana-mana program
 • Kemudian dari 28 Februari? Memohon diskaun untuk menyebarkan perkataan.

Pembayaran

€ 425 deposit untuk menjamin tempat anda. Deposit tidak boleh dikembalikan kecuali kami tidak dapat memperoleh latihan untuk anda.

Baki boleh dibayar dalam satu ansuran atau dalam dua ansuran. Hubungi kami jika anda ingin bersetuju dengan pelan pembayaran.


Apa yang termasuk dalam yuran program

 • Tuisyen untuk kredit akademik magang - 6 kredit AS untuk pemindahan
 • Peletakan dan pengurusan internship
 • Perumahan untuk sepanjang tempoh penginapan anda
 • Pemindahan lapangan terbang ke perumahan anda semasa tiba di Brussels
 • Pengangkutan awam tanpa had meliputi tempoh sepanjang penginapan anda
 • Orientasi mengenai Brussels
 • Kumpulan dan mentadbir dan bimbingan kuasa superhero anda
 • Sokongan dan bantuan pengurusan krisis 24/7
 • Selamat datang dan makan malam perpisahan dan berkumpul bersama minuman

Proses permohonan

 1. Isi borang permohonan dan sertakan resume anda. Anda kemudian akan menerima e-mel dengan beberapa cadangan timeslot untuk membuat temuduga dengan penasihat kemasukan kami.
 2. Dalam wawancara Skype / telefon 30-40 minit, kami akan menanyakan pengalaman, matlamat dan motivasi latar belakang anda. Kami akan membincangkan peluang yang ada untuk anda dengan pertimbangan kemahiran, pengalaman, dan matlamat kerjaya anda. Ini adalah peluang anda untuk bersinar dan menunjukkan kepada kami mengapa anda akan menjadi calon yang baik untuk program kami.
 3. Dalam masa 1-2 hari perniagaan, kami akan membuat susulan dengan anda untuk bersetuju dengan strategi untuk latihan anda, dan kami akan meminta dokumen tambahan daripada anda seperti surat lamaran.
 4. Sahkan tempat anda dalam program dengan membayar deposit. Deposit ini 100% dikembalikan (hanya) sekiranya kami tidak dapat memperoleh latihan untuk anda. Kami akan mula segera mendapatkan penempatan dan perumahan untuk anda. Lazimnya, baki yuran program itu akan dikenakan 4-6 minggu sebelum program bermula.
 5. Mulakan proses permohonan visa. Kami akan meminta pemindahan rasmi para graduan kolej anda untuk mendaftar anda untuk pilihan kursus di rakan kongsi kami, Vesalius College.
 6. Sekiranya pejabat host memerlukan temuduga Skype / telefon, kami akan melatih anda dan membantu anda mempersiapkan. Latihan anda biasanya akan disahkan 3-4 minggu sebelum ketibaan anda. Kami mengesyorkan agar anda menempah penerbangan anda sebaik visa anda disahkan.

Visa

Kami menyediakan semua dokumentasi dan maklumat yang diperlukan untuk visa jika anda memerlukan seseorang yang datang kurang dari 90 hari ke Belgium. Warga AS tidak memerlukan visa!

Memohon awal untuk memastikan anda mempunyai peluang terbaik untuk mempersiapkan dan menikmati pengalaman anda di Brussels.

Perumahan

Semua pilihan perumahan kami disediakan dan kami menyediakan linen tempat tidur dan wifi percuma tanpa had. Kami berhati-hati untuk memastikan bahawa semua perumahan kami terletak di kawasan yang selamat, menyenangkan di Brussels, dalam masa 45 minit untuk perjalanan ke tapak latihan dan kolej anda.

Perumahan pelajar

Anda akan tinggal di rumah pelajar biasa dengan kemudahan berkongsi. Bilik tidur tunggal dan berkongsi disediakan. Perumahan ini sentiasa terletak di kawasan kejiranan yang selamat dan selesa dengan pasaraya, restoran, gimnasium dan akses mudah ke pengangkutan awam, yang berjalan 24/7, menjadikannya selamat dan mudah untuk dikelilingi bandar.

Anda akan tinggal di bandar Brussels di tengah-tengah masyarakat tempatan yang aktif. Anda akan berpeluang untuk bergaul dengan peserta program lain, sama ada di bangunan yang sama atau di kawasan kejiranan yang berdekatan atau berbaur dengan penduduk Brussels yang multikultural dan mengamalkan kemahiran bahasa asing anda.

Homestay

Anda akan tinggal bersama individu atau keluarga tempatan di bilik tidur tunggal atau berkongsi. Pembekal Homestay diselidiki dan dikendalikan oleh rakan akademik kami. Mereka menyediakan sarapan pagi setiap hari dan makan malam empat hari seminggu, jadi anda tidak perlu khawatir tentang ramuan, belanjawan dan memasak. Anda boleh meminta pilihan homestay untuk bercakap bahasa Inggeris atau Perancis, jadi tinggal di keluarga tuan rumah boleh menjadi peluang rendahan Perancis yang hebat.

Program taught in:
English

See 1 more programs offered by Go For it Brussels »

Last updated October 30, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
6 - 10 
Sepenuh masa
Price
3,339 EUR
Selama enam minggu. Setiap minggu tambahan: € 420; Deposit perumahan yang boleh ditolak: € 300
Deadline
Permintaan Maklumat
We hold orientation sessions every Monday between 6 May and 17 June. so you can come when your schedule allows. The earlier the better to make the most of the experience
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Permintaan Maklumat
We hold orientation sessions every Monday between 6 May and 17 June. so you can come when your schedule allows. The earlier the better to make the most of the experience

Sept. 2019

Location
Application deadline
Permintaan Maklumat
We hold orientation sessions every Monday between 6 May and 17 June. so you can come when your schedule allows. The earlier the better to make the most of the experience
End Date