Baca keterangan rasmi

Sesi II: 1 Julai - 10 Ogos 2018

Kursus Bahasa Inggeris Summer for Academic Purposes (EAP) adalah pilihan yang baik untuk pelajar-pelajar melawat antarabangsa yang berminat untuk mengembangkan tulisan akademik, kemahiran penyelidikan dan komunikasi.

Pelajar dengan skor TOEFL antara 550 dan 600 (atau setara lain) digalakkan mengambil sekurang-kurangnya satu kursus EAP.

Tuisyen Musim Panas Antarabangsa

Jika anda seorang pelajar dari institusi rakan kongsi, hubungi kami untuk mengesahkan kadar.

Kadar di bawah adalah anggaran untuk musim panas 2018. Kadar tuisyen akhir akan dikemas kini pada bulan Februari 2018.

6 Jam Kredit

(2 kursus, 6 minggu, pelajar sarjana atau siswazah)

 • Tuisyen (6 kredit): $ 9,780.00
 • Yuran Permohonan: $ 100.00
 • Yuran Program: $ 257.50
 • Yuran Persatuan Pelajar: $ 18.00
 • Perumahan (pilihan): $ 1,965.00
 • Anggaran Kos Makan *: $ 1,754.61
 • Insurans Kesihatan (memerlukan bukti perlindungan untuk diketepikan): $ 305.00
 • PROGRAM JUMLAH: $ 14,180.11

* Harap maklum bahawa GW tidak mempunyai ruang makan tradisional. Jumlah ini adalah anggaran kos makan di Washington, DC untuk tempoh program, dan tidak akan dikenakan ke tagihan pelajar anda.

3 Jam Kredit

(1 kursus, 6 minggu, pelajar siswazah sahaja)

 • Tuisyen (3 kredit): $ 4,890.00
 • Yuran Permohonan: $ 100.00
 • Yuran Program: $ 257.50
 • Yuran Persatuan Pelajar: $ 9.00
 • Perumahan (pilihan): $ 1,965.00
 • Anggaran Kos Makan *: $ 1,754.61
 • Insurans Kesihatan (memerlukan bukti perlindungan untuk diketepikan): $ 305.00
 • PROGRAM JUMLAH: $ 9,281.11

* Harap maklum bahawa GW tidak mempunyai ruang makan tradisional. Jumlah ini adalah anggaran kos makan di Washington, DC untuk tempoh program, dan tidak akan dikenakan ke tagihan pelajar anda.

Penjelasan Bayaran

Tuisyen: GW Summer tuition tidak termasuk kos buku. Tuisyen tambahan akan dikenakan kepada pelajar yang mengambil lebih daripada jumlah kredit yang disenaraikan. Yuran makmal tambahan boleh memohon untuk beberapa kursus.

Yuran permohonan: Yuran tidak dapat dikembalikan yang meliputi pemprosesan permohonan dan visa.

Yuran Program: Yuran tidak dapat dikembalikan yang meliputi pengaturcaraan kurikulum, termasuk lawatan luar kampus dan acara profesional, sosial dan kebudayaan yang lain.

Yuran Persatuan Pelajar: Bayaran ini membayar untuk akses pelajar ke kemudahan kampus termasuk Pusat Kesihatan dan Kesejahteraan Lerner, Perpustakaan Gelman dan Pusat Marvin.

Perumahan: Di kampus, perumahan berkongsi adalah pilihan untuk tempoh program yang ditetapkan. Anggaran kos kajian Program Umum di atas adalah untuk satu sesi musim panas 6 minggu (kos tambahan dikenakan kepada pelajar yang tinggal di kampus untuk kedua-dua sesi). Opsyen perumahan terhad tersedia dalam Sesi I.

Insurans Kesihatan: Pelajar yang memerlukan penajaan visa F-1 mestilah mempunyai insurans kesihatan yang memenuhi keperluan minimum yang diamanahkan oleh Jabatan Negara. Semua pelajar yang ditaja oleh GW akan didaftarkan secara automatik dan dibebankan untuk pelan insurans kesihatan musim panas GW selama 6 minggu. Mengkaji maklumat mengenai pelan insurans kesihatan GW dan proses pengecualian melalui Perkhidmatan Perubatan.

Keperluan Visa untuk Summer Antarabangsa

Program Summer International dibuka kepada pelajar sarjana dan siswazah antarabangsa yang memerlukan penajaan visa. Mereka yang tidak memerlukan penajaan visa harus menghubungi kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pilihan program.

Proses Visa F-1

Untuk belajar sepenuh masa di GW semasa musim panas, pelajar antarabangsa mesti mempunyai visa pelajar F-1. Pendaftaran sepenuh masa ditakrifkan sebagai pendaftaran untuk sekurang-kurangnya 6 kredit untuk mahasiswa atau 3 kredit untuk graduan dalam satu sesi musim panas 6 minggu.

Bagi Pelajar yang Memerlukan Penajaan

GW akan menaja visa pelajar untuk belajar sepenuh masa dalam program Pengetahuan Umum atau Pengalaman Penyelidikan. Sekiranya anda menerima tajaan GW untuk visa pelajar F-1, anda mesti mendokumenkan bahawa anda mempunyai dana yang mencukupi untuk menyokong pengajian anda untuk menerima borang I-20, dengan mengemukakan Permohonan Visa dan Sijil Kewangan (PDF). Borang I-20 ini mesti dikemukakan dengan permohonan visa anda ke Konsulat AS.

Bagi Pelajar yang Ditaja oleh Universiti Lain

Pelajar yang mendaftar di program universiti Amerika Syarikat yang lain pada visa F-1 pada musim bunga, dan siapa yang akan terus belajar di universiti yang sama pada musim gugur, boleh belajar di GW pada visa F-1 semasa mereka. Pelajar dalam keadaan ini layak belajar sepenuh masa atau sambilan.

Pelajar F-1 semasa yang I-20 akan tamat tempoh atau yang program kolej / universiti akan berakhir sebelum mendaftar dalam program Summer International mesti mendapat I-20 dari GW untuk kajian musim panas mereka.

B-1

Pelajar tidak boleh belajar di bawah klasifikasi imigresen pengunjung jika tujuan utama mereka berada di negara ini adalah untuk belajar di George Washington University untuk musim panas. Sekiranya perjalanan atau pelancongan adalah sebab utama untuk menetap sementara di AS, pelajar mungkin mengambil satu kursus musim panas. Walau bagaimanapun, adalah disyorkan bahawa semua pelajar belajar sepenuh masa di bawah status pelajar F-1.

Visa lain (J-1, H-1, H-4, dll.)

Sekiranya anda kini di AS dalam kategori bukan pendatang yang berbeza, anda mungkin layak mengambil kursus musim panas di George Washington University bergantung pada status imigresen anda.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai status imigresen anda, sila hubungi kami; kami gembira dapat membantu.

Program diajar dalam:
English

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh George Washington University, Summer & Non-Degree Programs »

This course is Campus based
Start Date
Julai 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
14,180 USD
6 jam kredit
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Julai 2019
Tarikh tutup permohonan

Julai 2019