Program musim panas: hari reka bentuk rendaman

SCI-Arc

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Program musim panas: hari reka bentuk rendaman

SCI-Arc

Design Immersion Days (JPS) adalah program musim panas empat minggu mendalam yang memperkenalkan pelajar sekolah tinggi untuk mereka bentuk dan seni bina. Ia bertujuan untuk memberi inspirasi kepada rasa ingin tahu tentang dunia reka bentuk, memperkenalkan pengetahuan asas reka bentuk dan pemikiran kritikal kemahiran, dan membiasakan pelajar dengan seni bina dan reka bentuk yang luas budaya di Los Angeles.

hari reka bentuk rendaman

Pelajar mengenali konteks visual, struktur, dan budaya di bandar ini melalui kanta mereka yang paling terlibat secara mendalam dengan membentuk pemandangan kota: arkitek terkemuka yang memanggil Los Angeles rumah mereka.

Pelajar dan guru menikmati interaksi keserakanan di studio, di padang pada perjalanan hari, dan dalam mentoring satu-satu. Pelajar juga mempunyai lawatan peribadi muzium, firma reka bentuk, dan galeri. Pada akhir kursus ini mereka akan mempunyai idea yang jelas tentang apa kolej peringkat kajian seni bina adalah seperti.

Pelajar didedahkan dengan contoh-contoh reka bentuk dan mod pengeluaran di semua skala, dari teknik pemodelan 3D yang canggih untuk menyerahkan-model. Di dalam kelas dan di bandar mereka meneroka cara untuk melihat, berfikir, dan melakukan yang penting untuk sesiapa yang berminat dalam kerjaya dalam seni bina atau reka bentuk.

Para pelajar mempelajari pelbagai kemahiran asas penting untuk meneroka, menemui, dan menerangkan kerja-kerja reka bentuk: lakaran tangan saja, penggubalan mekanikal, lukisan komputer, pembuatan model fizikal, dan pemodelan 3D berasaskan komputer, serta proses yang membolehkan pergerakan cecair antara fizikal dan alam maya.

Kurikulum

  • Kajian Visual: Memperkenalkan pelajar kepada pelbagai kemahiran asas penting untuk meneroka, menemui, dan menerangkan kerja-kerja reka bentuk.
  • Design Lab: Pelajar bekerja melalui projek-projek yang diberikan dan membincangkannya satu-satu dengan fakulti SCI-Arc, dan membentangkan kerja mereka kepada juri fakulti dan rakan-rakan dalam kumpulan berdasarkan perbincangan.
  • Bangunan Portfolio: Program ini termasuk satu hari bengkel portfolio menyeluruh.

Skill Set aquired

  • Melihat: Freehand lakaran, fotografi
  • Berfikir: Critical pemikiran / analitikal, pemikiran tak linear, penyelesaian masalah, persembahan lisan
  • Melakukan (dengan tangan dan komputer): lukisan Reka bentuk, reka bentuk peragaan, persembahan grafik, susun atur dan reka bentuk portfolio
This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Jun 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
3,350 USD
(Termasuk makan tengah hari, lawatan lapangan, bahan kursus, dan kit studio) Lain-lain perbelanjaan: penginapan tidak termasuk
Locations
Amerika Syarikat - Los Angeles, California
Tarikh mula : Jun 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Jun 2019
Amerika Syarikat - Los Angeles, California
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat