Read the Official Description

Dibuka kepada individu yang kreatif, profesional inspirasi, pelajar kolej semasa dan graduan kolej, serta orang-orang yang baru diterima masuk ke program SCI-Arc ini M. arch 1, Membuat + Maksud adalah program studio musim panas empat minggu yang memperkenalkan pelajar kepada eksperimentasi seni bina dan teknik reka bentuk transformatif dalam suasana studio yang unik dan meriah.

membuat makna

Membuat + Maksud pelajar mempelajari kemahiran asas dalam melukis dan membuat model kerana mereka membentuk satu siri pendek reka bentuk memberi tumpuan kepada komposisi, warna, corak, bentuk, bentuk, dan fungsi. Reka bentuk peningkatan dalam kerumitan dan skala sebagai pelajar melibatkan diri dalam pengenalan intensif untuk yang terbaru dalam pemodelan komputer dan perwakilan digital. Keputusan adalah inovatif, segar, dan cantik-tambahan yang baik untuk portfolio, satu cara untuk memeriahkan kerjaya profesional, atau satu permulaan baru kepada pendidikan seni bina tetap dalam semester.

Membuat + Maksud adalah program pertumbuhan. Kemahiran berkembang, tetapi lebih daripada itu, pelajar menolak diri mereka untuk membuat dan mewujudkan apa yang mereka tidak boleh sebelum ini dibayangkan. Pelajar yang mendaftar dalam membuat Maksud + mewakili spektrum luas minat dan pelbagai jenis pelan dan matlamat. Tiada pengalaman seni bina sebelum diperlukan.

Mereka yang ingin melompat-memulakan kerjaya dalam bidang seni bina menerima beberapa manfaat daripada pendidikan SCI-Arc:

  • Satu-satu arahan dengan profesional reka bentuk bahagian dan ahli akademik
  • Akses kepada Robot House SCI-Arc state-of-the-art dan PO Magic, 3D kemudahan fabrikasi digital kami
  • ulasan Juried dan ceramah tetamu dengan arkitek mengambil perhatian dan pereka

Bagi pelajar yang hanya tahu bahawa mereka mempunyai dorongan dan semangat untuk membuat dan mencipta, Membuat + Maksud adalah tempat yang sempurna untuk meluaskan ufuk anda dan mencabar diri sendiri, semua dalam bertenaga, penubuhan pelbagai Los Angeles pusat bandar District Arts.

The Making + program Maksudnya adalah bersamaan dengan 3 unit. Pelajar yang mendaftar dalam salah satu program ijazah SCI-Arc selepas melengkapkan membuat yang + program akan menerima kredit untuk satu Kajian Visual (VS) Kursus elektif Makna.

Kurikulum

  • Alat Lab Digital: Pelajar meneroka pelbagai mod dua dan perwakilan tiga dimensi melalui pelbagai alat digital dan teknik.
  • Design Teknik Lab: Pelajar didedahkan dengan kaedah reka bentuk yang pelbagai sementara bereksperimen dengan dan meneroka sifat-sifat bahan yang berbeza.
  • Meneroka Los Angeles: lawatan berpandu Mingguan menghubungkan pelajar dengan seni bina yang paling inovatif LA, kedua-dua sejarah dan kontemporari.
  • Pembangunan Portfolio: bengkel Fokus memperkenalkan reka bentuk susun atur dan bahan pemformatan strategi penyusunan.
  • Crits dan Pin-Ups: Pelajar melibatkan diri dalam "crits meja" dengan fakulti dan mingguan "pin-up" ulasan dengan kumpulan studio mereka. Pada akhir program ini, pelajar menghasilkan kumpulan pameran awam.
Program taught in:
English

See 1 more programs offered by SCI-Arc »

This course is Campus based
Start Date
Julai 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
3,350 USD
By locations
By date
Start Date
Julai 2019
Application deadline

Julai 2019