Program Summer Universitas Padjadjaran ini

Universitas Padjadjaran ingin menjemput anda untuk Program Summer kami di Bandung, Indonesia. Program ini adalah salah satu daripada projek-projek kami untuk menunjukkan pautan antarabangsa kami dalam program 7-hari padat dijalankan dalam bahasa Inggeris di kampus.

Kami menawarkan Program Summer menarik termasuk sukan, kebudayaan dan aktiviti-aktiviti sosial seperti tarian tradisional dan muzik instrumen pengajaran, pelajaran bahasa Indonesia, Bandung berjalan bersejarah, mendaki, dan banyak lagi.

Kami juga menawarkan program akademik yang anda boleh memilih apa yang anda mungkin menarik minat dalam; 1. Matematik dan Sains Semula Jadi: "Camp Super Sains bahan" 2. Geologi: "Geologi pada Volcanic Alam Sekitar di Jawa Barat" 3. Farmasi: "Loji perubatan Indonesia" 4. Ekonomi dan Perniagaan: "Creative Industries" Pada akhir program ini, anda akan mendapat peluang untuk menyertai lawatan post kami, ke Pulau Indonesia tuhan-tuhan, yang paling terkenal sebagai Bali di mana anda akan mempunyai untuk berehat dan program masa lapang untuk menikmati bahagian ini indah Indonesia.

  • Permohonan Penyerahan Borang Tamat masa: 1 julai 2016
  • Pembayaran Tamat masa: Julai 11 2016
  • Pendaftaran Pembatalan: Julai 11 2016

Program Summer Unpad ini dibuka kepada mana-mana pelajar kolej semasa dalam dan luar negara.

Program diajar dalam:
English
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
1,000 USD
Program Summer (600 USD) Bali (400 USD)
Ikut lokasi
Ikut tarikh