Program Pembantu Perubatan

Umum

3 lokasi tersedia

Penerangan Program

Profesional penjagaan kesihatan adalah salah satu bidang kerjaya yang paling pesat berkembang di negara ini. Jabatan Penolong Perubatan menawarkan tiga pilihan program, satu darjah dan dua program sijil.

  • Pembantu Perubatan
  • Program Penolong Perubatan Klinikal
  • Program Penolong Pejabat Perubatan

Ketiga program pembantu perubatan ini menyediakan pelajar untuk jawatan peringkat kemasukan di pejabat doktor dan kemudahan perubatan lain. Kursus-kursus ini membantu mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk mencapai kecemerlangan dalam industri penjagaan kesihatan.

Penolong pelajar perubatan akan mempelajari etika telefon yang betul, cara menyambut pesakit, teknik carta dan pemfailan yang betul, pemprosesan insurans, pemprosesan perkataan, e-mel, penjadualan pelantikan dan pengendalian pesakit dari proses daftar masuk melalui peperiksaan. Pelajar perubatan akan bersedia untuk bekerja di hospital, pejabat doktor, kemudahan perkhidmatan ambulatori dan klinik.

Pekerjaan untuk pembantu perubatan dijangka berkembang 23% dari 2014 hingga 2024 seperti yang dilaporkan oleh Biro Statistik Buruh Amerika Syarikat. â  Ini lebih cepat daripada kadar pertumbuhan purata bagi pekerjaan lain. Pembantu perubatan terus menjadi permintaan yang tinggi kerana mereka menjadi lebih bergantung kepada sebagai aset penting kepada pasukan perubatan dan sebagai amalan doktor berubah kepada rekod elektronik. Di sini, di Wilayah Ibu Kota, terdapat banyak peluang yang berpotensi untuk penempatan kerjaya.

Manfaat Program Penolong Perubatan

Menghadiri Mildred Elley bermakna anda bukan sahaja menerima pengalaman berkualiti tinggi, tetapi juga bermakna anda mendapat akses kepada pembantu latihan perubatan paling maju yang ada. Mildred Elley juga menawarkan banyak manfaat yang berbeza untuk pelajar program pembantu perubatan.

  • Bantuan kewangan
  • Bantuan Penempatan Kerja Sepanjang Hayat
  • Jadual Sekolah Fleksibel
  • Diluluskan untuk Faedah Pendidikan Veteran
  • Penilaian Kerjaya Percuma
  • Selamat Datang Pelajar Antarabangsa

Bantuan Penempatan Kerja Sepanjang Hayat

Terdapat banyak peluang yang berpotensi untuk penempatan kerjaya. Selepas menamatkan pengajian dari Mildred Elley dengan ijazah atau sijil menikmati bantuan penempatan pekerjaan seumur hidup kami dan bersedia untuk meneruskan kerjaya yang bermanfaat dalam membantu perubatan.

Tarikh Akhir Kemaskini Disember 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

The mission of Mildred Elley is to provide quality career education and technical training to allow students of diverse educational, cultural and personal backgrounds to become successful in an ever-c ... Baca lebih lanjut

The mission of Mildred Elley is to provide quality career education and technical training to allow students of diverse educational, cultural and personal backgrounds to become successful in an ever-changing global economy. Mildred Elley strives to afford students quality placement opportunities and instill in all of our graduates a desire for lifelong education and learning. Baca Ringkas
Albany , New York , Pittsfield + 2 Lagi Kurang