Program Pengajian Oxford

Umum

Penerangan Program

Tahun-tahun yang dibelanjakan untuk belajar ke ijazah sarjana anda dikatakan antara yang paling menarik dalam hidup anda; tetapi siapa yang mengatakan mereka tidak boleh lebih baik?

Bagaimana jika anda boleh menghabiskan satu semester sebagai pelajar bersekutu di Oxford University? Bagaimana jika selama penginapan anda anda tinggal dengan keluarga British yang ramah di sebuah bandar kecil yang kecil, selamat, dan sangat indah hanya beberapa perhentian kereta api dari Oxford?

Bagaimana jika kelas anda diajar oleh pakar tempatan dalam bidangnya, dan bagaimana jika kelas yang sama kadang-kadang meninggalkan bilik darjah untuk belajar di tempat di muzium, teater, taman, Parlimen UK, dan laman web lain yang berkaitan? Bagaimana jika anda boleh melakukan penyelidikan kelas anda di salah satu perpustakaan terbesar di dunia?

Dan untuk langkah yang baik, mari kita tambahkan anotasi tetap pada transkrip universiti anda, menyatakan bahawa anda mempelajari kursus ini sementara "pelajar bersekutu di Oxford University" (pemula hebat untuk kerja-kerja dan temu bual sekolah grad, kami telah diberitahu).

Dan di manakah anda menghabiskan musim bunga? Pelajar kami pergi ke Itali, Perancis, Belanda, Sepanyol, Scotland, Ireland, Mesir, dan Morrocco - hanya untuk menamakan beberapa tempat. Semuanya lebih munasabah apabila anda sudah dekat.

Program Oxford direka untuk menjadi pengalaman pendidikan yang tidak dapat dilupakan. Kami mahu pelajar kami melampaui keselesaan rumah dan belajar sedikit lebih banyak tentang dunia mereka, untuk belajar dengan peluang yang tidak biasanya tersedia untuk mereka, dan berkembang dengan cara yang tidak akan berlaku tanpa pengalaman seperti ini.

Jika anda fikir anda ingin menjadi sebahagian daripada pengalaman Oxford Crandall, layari laman web ini (lihat menu di sebelah kiri) dan hubungi kami untuk maklumat lanjut. Kami sentiasa gembira untuk mendengar daripada anda.

Apa yang dikatakan oleh Pelajar

"Anda perlu berada di sini untuk mempercayai betapa baiknya itu!" "Saya belajar lebih banyak dalam tiga bulan daripada yang saya fikir mungkin-dan menyukainya!" "Memperbesar dan memberi ganjaran-masuk dan keluar dari bilik darjah." impian menjadi kenyataan, dan saya akan melakukannya sekali lagi dalam sekejap! "

Syarat kemasukan

Program Pengajian Oxford dibuka kepada pelajar dewasa yang bermasyarakat dengan majoriti yang telah menyelesaikan minimum dua tahun kajian universiti dengan purata "B-" atau lebih tinggi keseluruhan atau dalam tahun terakhir kajian. Pengecualian boleh dibuat berdasarkan budi bicara jawatankuasa penerimaan sekiranya terdapat keadaan khas yang menjamin tindakan sedemikian; Walau bagaimanapun, dalam hal sedemikian, pemohon mesti mengemukakan hujah yang munasabah dan menerima persetujuan ketua jabatan, dean, atau wakil presiden akademik yang relevan. Crandall University berhak untuk menerima atau menolak mana-mana pemohon berdasarkan maklumat yang diberikan dan ruang yang ada dalam program ini. Pemohon yang berjaya diberitahu pada awal musim panas dan dikehendaki membayar deposit yang tidak dapat dikembalikan untuk mengesahkan penerimaan tawaran tersebut.

Cara memohon

  • Bertemu dengan penasihat fakulti anda untuk melihat bagaimana program ini mungkin sesuai dengan keperluan ijazah anda.
  • Selesaikan dan serahkan permohonan dalam talian di bawah.
  • Selesaikan dan serahkan permohonan dalam talian di bawah.
  • Bayar bayaran permohonan anda sebanyak $ 35.00.
  • Pelajar di Crandall University , Kolej Universiti Redeemer, Kolej Universiti King, atau Kolej Universiti Tyndale: bayar di pejabat kewangan universiti anda.
  • Pelajar di mana-mana universiti lain: hantar bayaran permohonan (dibayar kepada Crandall University ) ke Program Pengajian Oxford, Crandall University , Box 6004, Moncton, NB E1C 9L7.
  • Jika anda seorang pelajar di mana-mana universiti selain Crandall, Penebus, Raja, atau Tyndale, mengatur salinan transkrip rasmi anda untuk dihantar ke alamat di atas.

Jika anda seorang pelajar di mana-mana universiti selain Crandall, Penebus, Raja, atau Tyndale, tanya pendaftar anda untuk "surat kebenaran" yang menyatakan perjanjian untuk menerima kredit kursus anda dari Program Pengajian Oxford (kami boleh membekalkan sekolah anda dengan kursus butir-butir dan maklumat lanjut jika diminta) dan hantar kami salinannya.

Tarikh Akhir Kemaskini Jun 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

Academic excellence very quickly became a hallmark of the new school, and many people gave sacrificially to expand the facilities and the programs.

Academic excellence very quickly became a hallmark of the new school, and many people gave sacrificially to expand the facilities and the programs. Baca Ringkas