Pekerjaan dalam Pengurusan Perniagaan adalah banyak dan pelbagai perniagaan tidak terhad. Lulusan program pengurusan perniagaan kami bersedia untuk jawatan dalam perbankan, kewangan dan penjualan, perkhidmatan pelanggan, dan banyak pekerjaan lain untuk keuntungan, bukan keuntungan, dan kerajaan. Mereka dilatih dalam teknologi komputer terkini untuk meningkatkan produktiviti mereka, memastikan mereka kelebihan daya saing berbanding calon pekerjaan lain.

Tanggungjawab utama pengurus perniagaan termasuk tugas pentadbiran untuk perniagaan. Tugas-tugas ini melibatkan pemasaran, pembukuan, analisis bajet dan tanggungjawab pengurusan perniagaan yang lain. Pelajar program pengurusan perniagaan akan belajar bagaimana melakukan analisis bajet untuk mencari cara untuk menjadikan perniagaan lebih menguntungkan. Dengan kemahiran analisis bajet yang kuat, pelajar program pengurusan perniagaan akan belajar untuk meramalkan tuntutan syarikat dan bersedia untuk masa depan.

Semasa Program Pengurusan Perniagaan, pelajar Mildred Elley akan mempelajari tentang tingkah laku dan struktur organisasi. Mereka akan bersedia untuk berfikir secara analitik dan kritikal. Pelajar program pengurusan perniagaan dapat menyelesaikan masalah secara kreatif dan akan bersedia untuk berkomunikasi baik secara lisan maupun bertulis.

Manfaat Program Pengurusan Perniagaan

Menghadiri Mildred Elley bermakna anda bukan sahaja menerima pengalaman pendidikan berkualiti tinggi, tetapi ia juga bermakna anda mendapat akses kepada latihan pekerjaan pengurusan perniagaan yang paling maju yang ada. Mildred Elley juga menawarkan banyak manfaat yang berbeza untuk pelajar program pengurusan perniagaan.

  • Bantuan kewangan
  • Bantuan Penempatan Kerja Sepanjang Hayat
  • Jadual Sekolah Fleksibel
  • Diluluskan untuk Faedah Pendidikan Veteran
  • Penilaian Kerjaya Percuma
  • Selamat Datang Pelajar Antarabangsa

Bantuan Penempatan Kerja Sepanjang Hayat

Terdapat banyak peluang yang berpotensi untuk penempatan kerjaya. Selepas menamatkan pengajian dari Mildred Elley dengan ijazah atau sijil menikmati bantuan penempatan pekerjaan seumur hidup kami dan bersedia untuk meneruskan kerjaya yang bermanfaat dalam pengurusan perniagaan.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh Mildred Elley »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date