Program Pengurusan Perniagaan

Umum

3 lokasi tersedia

Penerangan Program

Pekerjaan dalam Pengurusan Perniagaan adalah banyak dan pelbagai perniagaan tidak terhad. Lulusan program pengurusan perniagaan kami bersedia untuk jawatan dalam perbankan, kewangan dan penjualan, perkhidmatan pelanggan, dan banyak pekerjaan lain untuk keuntungan, bukan keuntungan, dan kerajaan. Mereka dilatih dalam teknologi komputer terkini untuk meningkatkan produktiviti mereka, memastikan mereka kelebihan daya saing berbanding calon pekerjaan lain.

Tanggungjawab utama pengurus perniagaan termasuk tugas pentadbiran untuk perniagaan. Tugas-tugas ini melibatkan pemasaran, pembukuan, analisis bajet dan tanggungjawab pengurusan perniagaan yang lain. Pelajar program pengurusan perniagaan akan belajar bagaimana melakukan analisis bajet untuk mencari cara untuk menjadikan perniagaan lebih menguntungkan. Dengan kemahiran analisis bajet yang kuat, pelajar program pengurusan perniagaan akan belajar untuk meramalkan tuntutan syarikat dan bersedia untuk masa depan.

Semasa Program Pengurusan Perniagaan, pelajar Mildred Elley akan mempelajari tentang tingkah laku dan struktur organisasi. Mereka akan bersedia untuk berfikir secara analitik dan kritikal. Pelajar program pengurusan perniagaan dapat menyelesaikan masalah secara kreatif dan akan bersedia untuk berkomunikasi baik secara lisan maupun bertulis.

Manfaat Program Pengurusan Perniagaan

Menghadiri Mildred Elley bermakna anda bukan sahaja menerima pengalaman pendidikan berkualiti tinggi, tetapi ia juga bermakna anda mendapat akses kepada latihan pekerjaan pengurusan perniagaan yang paling maju yang ada. Mildred Elley juga menawarkan banyak manfaat yang berbeza untuk pelajar program pengurusan perniagaan.

  • Bantuan kewangan
  • Bantuan Penempatan Kerja Sepanjang Hayat
  • Jadual Sekolah Fleksibel
  • Diluluskan untuk Faedah Pendidikan Veteran
  • Penilaian Kerjaya Percuma
  • Selamat Datang Pelajar Antarabangsa

Bantuan Penempatan Kerja Sepanjang Hayat

Terdapat banyak peluang yang berpotensi untuk penempatan kerjaya. Selepas menamatkan pengajian dari Mildred Elley dengan ijazah atau sijil menikmati bantuan penempatan pekerjaan seumur hidup kami dan bersedia untuk meneruskan kerjaya yang bermanfaat dalam pengurusan perniagaan.

Tarikh Akhir Kemaskini Disember 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

The mission of Mildred Elley is to provide quality career education and technical training to allow students of diverse educational, cultural and personal backgrounds to become successful in an ever-c ... Baca lebih lanjut

The mission of Mildred Elley is to provide quality career education and technical training to allow students of diverse educational, cultural and personal backgrounds to become successful in an ever-changing global economy. Mildred Elley strives to afford students quality placement opportunities and instill in all of our graduates a desire for lifelong education and learning. Baca Ringkas
Albany , New York , Pittsfield + 2 Lagi Kurang