Baca keterangan rasmi

Sekarang anda mempunyai peluang keemasan untuk mengembangkan kemahiran bahasa Inggeris mereka dalam cara yang ekonomi yang menyeronokkan dan melalui Program Pertukaran Lumos. Dalam program pertukaran, anda akan mempunyai peluang untuk belajar bahasa Inggeris di Amerika Syarikat dengan sebuah institusi yang memahami keperluan anda. Kami mempunyai pengalaman untuk membimbing anda melalui imigresen dan kertas kerja keperluan. Apabila anda membandingkan harga kami dengan pertandingan ini bukan sahaja akan mendapat pengalaman yang hebat, tetapi anda juga akan menjimatkan kira-kira 40% daripada apa yang anda biasanya akan menghabiskan pada suatu pertukaran satu program bulan dengan program lain.

Program kami telah dibangunkan dengan kaedah yang paling moden, yang telah membantu pelajar-pelajar kita hidup di dalam universiti-universiti Amerika untuk tahun. Dengan program Lumos Exchange bukan sahaja ia akan menjadi sebahagian daripada kaedah moden ini pembelajaran, tetapi juga mempunyai peluang untuk mengenali budaya dan cara Amerika cara yang menyeronokkan produktif yang tidak boleh ditemui di tempat lain.

Dalam Lumos Sekolah Bahasa kita ada program intensif untuk pelajar yang berada di dalam kelas lima jam sehari dari mana-mana dari satu bulan (Program Pertukaran) setahun.

4 - Program Minggu

Dalam program pertukaran 4 minggu kami, anda akan mempunyai kelas pada hari Isnin hingga Jumaat 9:00-13:00, dengan sejumlah 80 jam kelas. Pelajar akan mengambil Ujian penempatan sebelum mereka tiba yang akan membantu menentukan tahap kursus apabila sekolah bermula. Jadual kelas dibahagikan kepada dua kelas yang meliputi: Tatabahasa, membaca, menulis, bertutur dan Persefahaman.

Pada akhir pelajar program pertukaran akan mengambil ujian keluar serupa dengan ujian penempatan untuk membantu mengukur kemajuan dengan bahasa Inggeris dalam tempoh empat minggu di mana mereka telah tenggelam dalam budaya. Pelajar menerima sijil penyertaan daripada program pertukaran Lumos Sekolah Bahasa selepas menamatkan ujian output.

Siapa yang boleh menyertai?

Satu-satunya sekatan yang kita ada untuk program pertukaran adalah satu keperluan umur minimum. Pelajar mestilah sekurang-kurangnya 14 tahun atau bertukar 14 pada tahun mereka yang mengambil bahagian dalam program ini. Program kami terbahagi kepada 3 tahap yang berbeza jadi kami akan memastikan setiap pelajar adalah pada tahap yang betul untuk keperluan Bahasa Inggeris anda. Anda tidak perlu mendaftar di mana-mana sekolah bahasa atau mengambil apa-apa kelas pada masa lalu, program pertukaran kami adalah terbuka kepada semua!

Program diajar dalam:
English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Lumos Language School »

This course is Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh