Baca keterangan rasmi

Program Summer untuk Pelajar Sekolah Menengah

Pelajar sekolah tinggi di Program Pra-Kolej menghabiskan musim panas di Washington, DC, memanfaatkan kepakaran GW dalam pembangunan global, hubungan antarabangsa, dasar dan pentadbiran awam, politik, diplomasi, sejarah, kejuruteraan biomedikal, kajian muzium dan seni.

Panduan fakulti terulung, memberi inspirasi dan memberi kuasa kepada pelajar melalui program yang menyeramkan yang menghubungkan pengalaman akademik dengan amalan dunia sebenar.

Program musim panas kami adalah intensif dan menarik, yang membolehkan para pelajar mengalami kesukaran akademik pembelajaran di persekitaran kolej. Mereka adalah kursus yang mencabar akademik yang menggabungkan kuliah dan seminar dengan penerokaan organisasi kawasan.

Pre-College juga menawarkan pengenalan transformatif kepada kehidupan kolej. Pelajar membangun keyakinan terhadap keupayaan mereka untuk menjadi sebahagian daripada komuniti baru, menyertai aktiviti rekreasi dan sosial sambil berkawan dengan rakan-rakan dari seluruh dunia.

Pilih Program

Pre-College menyediakan pelajar dengan peluang luar biasa untuk pengalaman musim panas yang memperkaya di sebuah universiti terkemuka.

Pelajar sekolah menengah memanfaatkan kepakaran GW dalam pelbagai topik, termasuk pembangunan global, hubungan antarabangsa, dasar dan pentadbiran awam, politik, diplomasi, sejarah, kejuruteraan biomedikal, kajian muzium dan seni.

Panduan fakulti terulung kami, memberi inspirasi dan memperkasakan pelajar melalui program mendalam yang menghubungkan pengalaman akademik dengan amalan dunia sebenar. Program kami membolehkan anda memilih topik yang anda sukai untuk musim panas yang tidak dapat dilupakan di Washington, DC

 • Perniagaan
 • Komunikasi dan Kesenian
 • Sejarah dan Kemanusiaan
 • Undang-undang dan Politik
 • Kepimpinan
 • Batang

Dapatkan Kredit Kolej

Program Intensif Kolej ini menawarkan pelajar muda dan senior untuk peluang memperoleh kredit kolej dengan melibatkan diri dalam kursus peringkat sarjana muda yang mencabar. Pelajar antarabangsa yang memohon untuk program 6 minggu juga layak mendapat penajaan visa.

Fokus pada topik

Kursus Penyerapan Musim Panas menawarkan anda peluang untuk mengambil kursus kredit tanpa kredit, pengalaman yang membolehkan pengajar peringkat tinggi, junior, dan senior untuk mengembangkan dan memperdalam pengetahuan topik mereka melalui pembelajaran kolaboratif dan penerokaan sumber intelektual dan budaya Washington, DC

GW menawarkan kursus kepimpinan yang direka khas untuk Pelajar Bahasa Inggeris yang dipanggil "Kepimpinan dalam Tindakan." Kursus ini akan berlangsung 29 Julai - 10 Ogos dan akan memperkenalkan pelajar antarabangsa kepada konsep kepimpinan global dan memberi peluang kepada mereka untuk terlibat dengan pembuat dasar dan pengamal dalam pelbagai disiplin seperti bidang sains sosial, kemanusiaan dan bidang STEM. Mereka juga akan mendapat perspektif global dan membangunkan teknik menyelesaikan masalah yang memupuk organisasi, kerja berpasukan dan kemahiran persembahan untuk membantu mereka menavigasi dunia.

St udent Resources

Sebagai pelajar dalam Program Pra-Kolej, anda akan bertempat di Kampus Mount Vernon yang indah, yang terletak di antara 23 ekar hutan di kediaman barat laut DC Kampus ini mempunyai beberapa bangunan akademik, perpustakaan, kolam renang, bidang besbol dan padang bola untuk GW. Terdapat beberapa dewan kediaman pelajar yang besar dan kemudahan makan di kampus ini.

Dikelilingi oleh kediaman dan kedutaan swasta, Kampus Mount Vernon terletak 10 minit dari pusat bandar dan dihubungkan dengan perkhidmatan hantar-jemput tetap ke Kampus Foggy Bottom. Aktiviti-aktiviti kelas dan program akan diadakan di kampus Gunung Vernon dan Foggy Bottom.

Jadual Sampel

Harijadi

 • 7:30 pagi - 8:30 pagi: Sarapan pagi
 • 9:00 pagi - 5:00 petang: Kelas, Sesi Pengajian, Aktiviti Kokurikulum dan Kegiatan Pengalaman Kolej (makan tengahari antara pukul 11:00 pagi dan 1:00 petang).
 • 5:00 petang - 6:30 petang: Makan malam
 • 7:00 pm - 9:00 pm: Program Rekreasi
 • 10:00 pm: Kurfw Dalam Bilik (11:00 petang pada hujung minggu)

Hujung minggu

 • Program Rekreasi (jadual berbeza mengikut program)

Berjalan ke Kampus

Jika anda tinggal di kawasan Washington, DC, anda boleh pergi ke kampus. Anda mesti membuat pengaturan untuk kedatangan dan keberangkatan anda dari kampus pada semua hari kelas. Pelajar commuter dialu-alukan dan dianjurkan untuk menghadiri aktiviti pengaturcaraan petang dan hujung minggu, tetapi bertanggungjawab untuk makanan mereka sendiri pada waktu itu.

Hidup di Kampus

Residence Halls

Pelajar tinggal dalam suite berkongsi dengan bilik mandi berkongsi. Bilik-bilik dilengkapi, berhawa dingin, kabel dan telefon sedia dan dilengkapi dengan peti sejuk mini dan microwave. Masuk masuk dengan akses kad kunci sahaja. Kemudahan dobi di kawasan umum di setiap tingkat atau di satu lokasi pusat di bangunan.

Kakitangan Kediaman

Dewan kediaman dikendalikan dengan penasihat pemastautin yang terlatih dan berpengalaman. Mereka menyediakan sokongan, bimbingan dan penyeliaan semasa membantu dalam pelbagai aktiviti kurikulum.

Makan

Kami bekerjasama dengan GW Campus Dining untuk menyediakan pengaturan yang munasabah untuk setiap pelajar. Diakui pelajar akan berpeluang melihat mana-mana alahan makanan, sekatan diet atau pemerhatian keagamaan yang memerlukan susunan makan istimewa dalam Packet Enrollment mereka.

Penggunaan Kemudahan GW

Eckles Library

Sebagai ahli Perpustakaan Universiti GW, Eckles didedikasikan untuk memenuhi keperluan maklumat semua pelajar Pra-Kolej. Eckles menyediakan persekitaran akademik yang selesa, santai untuk belajar, kakitangan yang memenangi anugerah untuk bantuan penyelidikan, dan tutor percuma untuk membantu pelajar cemerlang.

Pusat Penulisan

Pusat ini adalah persekitaran yang terbuka, mesra dan profesional di mana anda boleh mendapatkan perhatian khusus untuk projek penulisan dan penyelidikan anda.

Pusat kecergasan

Pusat Kecergasan dilengkapi dengan berat percuma, mesin berat PreCore dan rak jongkong. Untuk keperluan kardio anda, pusat ini mempunyai treadmills, jurulatih gerakan penyesuaian, elips dan sepeda. Tujuh televisyen berskrin rata menyusun dinding untuk tujuan hiburan.

Perkhidmatan Pelajar

Perkhidmatan Sokongan Hilang Upaya

Perkhidmatan Sokongan Hilang Upaya (DSS) di GW bekerja sama dengan pelajar, fakulti dan kakitangan di seluruh kampus untuk memupuk iklim kecemerlangan akademik sejagat, sementara juga mempromosikan budaya ketidakupayaan dan kepelbagaian GW yang lebih luas dan inisiasi inklusi.

Anda harus menunjukkan minat dalam bercakap dengan ahli kakitangan DSS pada borang pendaftaran anda, dan pejabat kami akan menghubungkan anda dengan orang yang sesuai. Sebaik sahaja anda telah membincangkan keperluan anda dengan DSS, pejabat kami bekerja rapat dengan keluarga anda untuk mencari cara untuk membuat penginapan yang berpatutan semasa program musim panas.

Pusat Perkhidmatan Pelajar Multikultural

Pusat Perkhidmatan Pelajar Multikultural (MSSC) didedikasikan untuk membina persekitaran mengalu-alukan, memperkayakan, dan inklusif di GW. MSSC meningkatkan pengalaman GW dengan menyediakan pelajar untuk berjaya dalam masyarakat yang semakin beragam dan global. MSSC menawarkan sumber kepada pelajar yang beragam latar belakang budaya, serta sumber sokongan agama dan LGBT. Anda dialu-alukan untuk menghadiri sebarang acara yang dihoskan oleh MSSC, atau hanya turun untuk mengetahui lebih lanjut mengenai apa yang dilakukan oleh pejabat.

Pejabat Perkhidmatan Antarabangsa

Pejabat Perkhidmatan Antarabangsa (ISO) berfungsi sebagai pejabat pentadbiran dan penasihat utama untuk komuniti antarabangsa GW. Penasihat ISO sentiasa ada untuk membantu anda dengan soalan imigresen yang berkaitan dengan masa anda di GW.

Penasihat Pelajar

Penasihat kami di sini untuk memastikan pengalaman musim panas anda di GW berjalan lancar, dan menawarkan bantuan kepada soalan berkaitan dengan penyesuaian akademik, peribadi atau budaya anda. Sebelum ketibaan anda, penasihat kami akan disediakan untuk membantu anda menubuhkan jadual musim panas anda mengikut keperluan anda, dan akan menawarkan waktu menasihati terbuka yang boleh dikunjungi pelajar tanpa janji semasa kelas musim panas sedang sesi.

Pilih Program

Pre-College menyediakan pelajar dengan peluang luar biasa untuk pengalaman musim panas yang memperkaya di sebuah universiti terkemuka.

Pelajar sekolah menengah memanfaatkan kepakaran GW dalam pelbagai topik, termasuk pembangunan global, hubungan antarabangsa, dasar dan pentadbiran awam, politik, diplomasi, sejarah, kejuruteraan biomedikal, kajian muzium dan seni.

Panduan fakulti terulung kami, memberi inspirasi dan memperkasakan pelajar melalui program mendalam yang menghubungkan pengalaman akademik dengan amalan dunia sebenar. Program kami membolehkan anda memilih topik yang anda sukai untuk musim panas yang tidak dapat dilupakan di Washington, DC

 • Perniagaan
 • Komunikasi dan Kesenian
 • Sejarah dan Kemanusiaan
 • Undang-undang dan Politik
 • Kepimpinan
 • Batang

Dapatkan Kredit Kolej

Program ini menawarkan penghuni muda dan senior yang berpeluang mendapat kredit kolej dengan melibatkan diri dalam kursus peringkat sarjana muda yang mencabar.

Fokus pada topik

Memperluas dan memperdalam pengetahuan anda tentang topik melalui pembelajaran kolaboratif dan penerokaan sumber intelektual dan budaya Washington, DC

Sediakan untuk musim panas yang tidak dapat dilupakan!

Program diajar dalam:
English

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh George Washington University, Summer & Non-Degree Programs »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Deadline
Permintaan Maklumat
Scholarship programs: March 1 - College Intensive and Summer Immersion: May 1
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
Scholarship programs: March 1 - College Intensive and Summer Immersion: May 1

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
Scholarship programs: March 1 - College Intensive and Summer Immersion: May 1
End Date