Program Reka Bentuk Pengalaman Pengguna (UX)

V School

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Program Reka Bentuk Pengalaman Pengguna (UX)

V School

Tidak pernah ada komuniti pendidikan reka bentuk datang bersama dengan cara yang lebih elektrik! Memperkenalkan Kursus Reka Bentuk Pengalaman Pengguna V School .

Kami telah secara literal mengumpulkan pengasas / pencipta di beberapa agensi kreatif terbaik di negara ini, untuk mencipta kurikulum mengajar konsep reka bentuk yang memimpin industri.

Kursus Pembina kemahiran ( V School direkayasa untuk individu dalam bidang pembangunan reka bentuk atau frontend yang ingin membuat perubahan kepada UX Design atau meningkatkan kemahiran keseluruhan mereka.

Sebagai Pereka

Anda akan mempelajari perkara-perkara penting dalam wireframing, prototaip, ujian dan bagaimana proses UX sesuai dengan aliran kerja reka bentuk dan pembangunan.

Sebagai Pembangun

Anda akan meninggalkan dengan pemahaman yang kukuh mengenai pengalaman pengguna dan reka bentuk memaklumkan struktur aplikasi hebat. Semua pelajar akan pergi dengan projek portfolio yang mantap termasuk wireframes, data pengguna dan prototaip yang boleh diklik dalam projek interaktif.

Mengenai Pengajar: Ryan Potter

Ryan mempunyai BFA dalam lukisan dan lukisan dari University of Utah tetapi di mana dia benar-benar membuat keajaiban berlaku dalam piksel.

Ryan telah bekerja selama lebih 21 tahun dalam reka bentuk dan pembangunan interaktif. Dia mula sebagai pereka. Kemudian bekerja sebagai pemaju, kemudian sebagai pengeluar. Latar belakang Ryan memberikannya perspektif yang unik pada dasarnya memahami setiap bahagian teka-teki yang membentuk karya interaktif seni. Beliau telah bekerja dalam perisian perusahaan, pendidikan, dan permulaan Internet dan telah melihat kejayaan dan kegagalan yang membuat dot com boom. Dia boleh kod dalam Python, AS3, C #, PHP, JavaScript, dan HTML5 / CSS3. Pada dasarnya, itu bermakna dia seorang Samurai interaktif yang sakit yang boleh melakukan perkara-perkara yang anda tidak tahu mungkin. Dengan matanya tertutup.

Beliau telah membuat laman web yang cemerlang untuk jenama seperti De Beers, Walmart, Nintendo, Sandisk, Gula-gula Gula-gula, Wajah Utara, Clorox, Adobe, Alltel, Basikal Khusus, Spice Lama, General Motors, MINI USA, Nike, Ski Utah, Burton Snowboards, Gunung Serbuk, Microsoft, Liga Jalanan, Universiti Oregon, Rossignol, TBWA / Chiat / Hari, Getty, Ubisoft, Emas GYM, GYM Jones, Adrenaline Lacrosse dan Beats oleh Dre. Mungkin

Kekuatan terbesar Ryan selain tumbuh janggut Leonidus yang sempurna, bukan hanya mampu melakukan perkara yang tidak dapat difikirkan, tetapi kemampuan untuk menerangkannya hanya kepada kita jenis bukan jenius. Pertunjukan terakhir Ryan sebelum melancarkan Contravent, dia adalah pencipta Super Secret Top dan sebelum itu Struck di Salt Lake di mana dia mengetuai pertuduhan interaktif. Sekiranya anda ingin mengetahui di mana dia bekerja, hantarkan sampul surat yang dicetak sendiri dan kami akan menghantar senarai kepada anda. Kami mencadangkan 5 setem. Kehidupan di luar talian Ryan berkisar antara isteri dan dua orang anak perempuannya. Untuk bersenang-senang dia membina motosikal bobber kustom dan sekiranya anda tertanya-tanya, dia lebih sejuk daripada anda.

Sukatan Pelajaran Kursus

Ryan Potter akan berjalan melalui proses apa yang diperlukan untuk merancang aplikasi atau laman web. Melangkah pengalaman pengguna dalam semua langkahnya. Menjelang akhir kursus, para pereka akan mempunyai pengetahuan sepenuhnya bulat tentang pengalaman pengalaman pengguna.

Kerana sifat kelas sambilan, pelajar akan diberikan tugasan kerja rumah yang akan dibina dalam pembelajaran kelas melalui mengembangkan dan mencabar minda untuk melihat dan menguasai ux dalam tetapan harian.

Penemuan dan Penyelidikan

  • Wireframing
  • Senibina maklumat
  • Reka Bentuk, Pembangunan, dan Ujian melalui Pelancaran.
  • Projek kelas
  • Prototyping
  • Cerita pengguna dan perjalanan
  • Lakaran dan XD pembelajaran yang lebih mendalam
This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini February 26, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Amerika Syarikat - Salt Lake City, Utah
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Amerika Syarikat - Salt Lake City, Utah
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat