Program Sarjana STEM Antarabangsa

International Programs at Tufts University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Program Sarjana STEM Antarabangsa

International Programs at Tufts University

Program Sarjana STEM Antarabangsa kami akan mempersiapkan anda untuk program kejuruteraan siswazah dengan menyediakan latihan terfokus dalam tulisan akademik dan penulisan penyelidikan. Semasa program enam minggu, anda akan membina kemahiran untuk berkembang maju dalam sekolah siswazah dan tempat kerja. Anda juga akan mendapat jam kredit dalam kursus khas yang diajar oleh fakulti dari Tufts School of Engineering.

Keperluan Program

Untuk memohon program ini, anda mesti mempunyai:

  • Ijazah sarjana yang lengkap
  • Hasrat untuk melanjutkan pengajian berkaitan STEM di universiti atau kolej
  • Skor TOEFL minimum 71 (internet), 197 (komputer), atau 530 (kertas)

Tarikh dan Tarikh Akhir

Tarikh Program: 1 Julai - 10 Ogos, 2018

Tarikh permohonan: 1 Jun (permohonan lewat diterima dengan bayaran tambahan)

Tarikh akhir pembayaran: 15 Jun

Kelas Mulakan: 2 Julai

Akhir Kelas: 10 Ogos

Kos Program

Yuran Permohonan - $ 50, yang dikutip pada masa permohonan

Deposit Tuisyen - $ 100, yang dikutip pada masa permohonan

Deposit ini akan ditolak daripada jumlah kos tuisyen tetapi tidak boleh dikembalikan sekiranya anda memilih untuk menarik balik permohonan anda.

Yuran Pengiriman - Jika anda memerlukan I-20 dari Tufts untuk permohonan visa anda, anda perlu mendaftar untuk akaun percuma dengan Universiti Express Mail Service untuk membantu penghantaran antarabangsa. Kos penghantaran berbeza-beza mengikut negara yang anda tinggalkan. Anda akan menerima arahan tambahan untuk UEMS dari pejabat kami sebaik sahaja anda telah menyelesaikan permohonan anda.

Pelajar kediaman - $ 10,000 - Yuran semua termasuk tuisyen, perumahan di bilik double, 20 kali seminggu, insurans perjalanan, beberapa aktiviti, dan akses ke kemudahan Tufts di kampus.

Pelajar Komuter - $ 6,954 - Termasuk semua termasuk tuisyen untuk kedua-dua kursus, 5 hidangan seminggu, insurans perjalanan, beberapa aktiviti, dan akses ke kemudahan Tufts di kampus.

Kurikulum Program

Program anda akan terdiri daripada dua kelas utama dan aktiviti ekstrakurikulum petang dan lawatan. Anda dijemput untuk mengambil bahagian dalam lawatan Discover America pada hari Rabu petang yang menjelajah kawasan Boston yang lebih besar. Kelas-kelas bertemu pada hari kerja dari 9 pagi hingga 12:30 malam

Kursus Bahasa Inggeris

Isnin dan Rabu

Kursus ESL khusus anda akan mempunyai dua tumpuan utama: penulisan akademik dan penyelidikan. Anda akan berusaha untuk membangun dan memperbaiki kemahiran bahasa untuk kerja berpasukan, perbincangan, perdebatan, dan interaksi lisan yang lain, dan belajar untuk membina kertas penyelidikan peringkat siswazah.

Komunikasi untuk Profesional Teknikal

Selasa dan Khamis

Di dalam kelas ini, anda akan belajar membuat keputusan komunikasi yang sedar, menggunakan prinsip komunikasi bertulis dan lisan yang berkesan, dan menyesuaikan mesej kepada penonton di tempat kerja. Di samping itu, anda akan mengamalkan kemahiran yang diperlukan untuk membuat dan memberikan persembahan yang berkesan. Anda akan mendapat 3 jam kredit semester yang boleh digunakan untuk gelar Tufts MS atau dipindahkan ke program lain.

Bengkel Mingguan

Jumaat

Semasa bengkel mingguan, anda akan bertemu dengan pengajar dari kedua-dua kursus untuk mengkaji semula konsep utama dan menerima sokongan terfokus dalam suasana kelas yang tidak formal.

Jam Pejabat dan Pembelajaran

Semasa waktu pejabat satu-satu, anda akan menerima maklum balas individu untuk mengukuhkan kemahiran persembahan mendengar, ambil perhatian, menulis dan seminar. Anda juga boleh memilih menghadiri sesi tunjuk ajar untuk mendapatkan sokongan akademik tambahan.

This school offers programs in:
  • English
International Programs at Tufts University

Tarikh Akhir Kemaskini April 4, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Julai 1, 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
6,954 USD
- Pelajar Commuter; 10000 USD - Pelajar kediaman
Information
Deadline
Jun 1, 2019
Late applications accepted for an additional fee
Locations
Amerika Syarikat - Medford, Massachusetts
Tarikh mula : Julai 1, 2019
Tarikh tutup permohonan Jun 1, 2019
Late applications accepted for an additional fee
Tarikh akhir Ogos. 9, 2019
Dates
Julai 1, 2019
Amerika Syarikat - Medford, Massachusetts
Tarikh tutup permohonan Jun 1, 2019
Late applications accepted for an additional fee
Tarikh akhir Ogos. 9, 2019