Program semester

Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Program semester

Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Jika anda sedang mencari sesuatu yang kurang intensif ...

Selain daripada Program Bahasa Sepanyol Rapi, kami menawarkan program Semester Komunikasi dan Kebudayaan, dengan kemungkinan untuk mengkaji kedua-dua di Sepanyol dan Inggeris, dengan mudah digabungkan dengan kursus dalam mana-mana Universiti Alicante Sarjana Muda Program atau dengan beberapa kursus bahasa Sepanyol.

kursus Sangat popular seperti "Perniagaan Sepanyol" atau "budaya Sepanyol dari perspektif budaya" (dalam bahasa Inggeris) bersama-sama dengan kursus-kursus baru seperti "Jantina, Bahasa dan Kuasa", "komunikasi Profesional dalam konteks budaya", "penulisan kreatif", dan lain-lain . dalam program semester menawarkan kedua-dua peningkatan bahasa dan kursus berpuas hati dengan ECTS kredit.

Curso202

Setiap kursus terdiri daripada 4 jam seminggu kelas (dua kelas 2 jam). Kursus terakhir untuk Seramai 60 jam (45 jam pengajaran + kerja dalam talian). Setiap kursus adalah bersamaan dengan 6 ECTS kredit. Kerana ini boleh digabungkan dengan kursus bahasa intensif dan semester, anda boleh mengambil masa sehingga 4/5 kursus: 6-30 kredit, bergantung kepada keperluan anda.

Dan selepas kelas ...

Untuk membuat yang terbaik bagi penginapan anda, kami juga menawarkan pelbagai aktiviti kebudayaan, sukan dan masa lapang untuk bertemu pelajar antarabangsa Sepanyol dan lain-lain dan menikmati sepenuhnya pengalaman yang mengubah hidup pengajian di luar negara.

Curso201
This school offers programs in:
  • English
  • Sepanyol
Tempoh & Harga
This course is Online & Campus Combined
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Sepanyol - Alicante, Valencian Community
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
Sepanyol - Alicante, Valencian Community
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat