Baca keterangan rasmi

ecla


Program Akademi Tahun sesuai untuk graduan sekolah tinggi yang sedang meneroka kemungkinan kajian lanjut di universiti, atau yang ingin mencuba pengajian ijazah dalam bidang kemanusiaan melalui bahasa Inggeris dalam persekitaran antarabangsa Bard College di Berlin. pelajar Akademi Tahun mengambil bahagian dalam kurikulum teras tahun pertama bersama-sama dengan pelajar-pelajar BA masuk.

Selain program teras ini yang menyediakan pengetahuan asas pergerakan intelektual utama dan kerja-kerja yang mengasaskan disiplin kemanusiaan, Akademi Tahun juga termasuk pelbagai kursus elektif dalam kesusasteraan dan seni, politik dan sains sosial, dan filem dan mengamalkan seni. pelajar Akademi Tahun juga boleh melanjutkan pengajian bahasa di Jerman pada peringkat tinggi yang maju. pelajar Akademi Tahun adalah ahli penuh masyarakat akademik Bard College Berlin dan mengambil bahagian dalam kelab dan persatuan ko-kurikulum serta siri syarahan umum.

Semua kelebihan bersama operasi Bard College Berlin dengan institut dan universiti-universiti lain di bandar Berlin adalah terbuka kepada pelajar-pelajar Akademi Tahun.
Program Akademi Tahun bermula dengan Bahasa tiga minggu dan Berfikir Program, pengenalan kepada kehidupan College dan bandar Berlin.

Program diajar dalam:
English
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Okt 2019
Duration
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan

Okt 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date