Program Yayasan Antarabangsa - Undang-undang

Program Yayasan Antarabangsa untuk Undang-Undang adalah kursus satu tahun yang menyediakan Pathway untuk pengajian ijazah sarjana muda dalam undang-undang.

Pelajar akan mendapat pemahaman yang aktif mengenai pelbagai tema undang-undang bersejarah dan kontemporari, seperti undang-undang sivil dan jenayah, pembangunan institusi undang-undang dan undang-undang Inggeris, EU dan antarabangsa. Pelajar juga akan menjalankan projek penyelidikan, membolehkan mereka untuk menyatukan dan mempamerkan pengetahuan undang-undang mereka, serta bahasa akademik, pengiraan dan kemahiran penyelidikan yang mereka dapati dalam program ini. Setelah berjaya *, pelajar akan dapat memulakan gelar undang-undang tiga tahun, di salah satu kampus tujuh universiti di kota-kota sekitar UK. (* Sekurang-kurangnya 50% gred keseluruhan dan 60% dalam modul Bahasa Inggeris Undang-Undang IFP, akan menjamin kemajuan pelajar kepada program Sarjana Undang-undang Sarjana Muda 3 tahun standard di ULaw ).

Keperluan Kursus

  • Pelajar mestilah berjaya menyelesaikan pendidikan menengah (biasanya sekurang-kurangnya 11 tahun pendidikan). Program ini tidak bertujuan untuk pelajar UK yang seharusnya mereka mempertimbangkan program ijazah empat tahun dengan tahun asas bersepadu. Pelajar yang berumur di bawah 18 tahun tetapi tidak berumur 17 tahun pada permulaan kursus dibenarkan.
  • Keperluan kemasukan antarabangsa: Tahap bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 5.0 atau ke atas dengan sekurang-kurangnya 4.5 dalam setiap komponen. Sila ambil perhatian pelajar yang memerlukan visa yang menyediakan IELTS untuk kemasukan mesti memastikan bahawa mereka menyediakan ujian IELTS untuk UKVI. Akademik IELTS bukan UKVI tidak boleh diterima untuk Program Yayasan Antarabangsa.
Program diajar dalam:
  • English
Tarikh Akhir Kemaskini Mei 6, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2020
Duration
Sepenuh masa
Price
11,100 GBP
Bayaran 2019: £ 10,900. Deposit sebanyak £ 250.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date