Read the Official Description

Kursus ini hanya dibuka kepada pelajar antarabangsa dari negara bukan EU.


Program pakar ini direka oleh ONCAMPUS untuk menyediakan pelajar antarabangsa yang telah menamatkan pendidikan menengah kanan untuk masuk ke pelbagai peringkat sarjana muda.

Ini adalah satu tahun program yang menawarkan pelajar yang berjaya menjayakan perkembangan (tertakluk kepada memenuhi kriteria kemasukan yang ditetapkan) hingga Tahun 1 dari pelbagai gelar sarjana muda di London South Bank University .

Program Yayasan Sarjana Muda akan memberi anda landasan yang baik dalam mata pelajaran pilihan anda dan akan membolehkan anda mempelajari kemahiran belajar dan kaedah penyelidikan yang anda perlukan semasa pengajian ijazah sarjana anda.

Anda akan belajar dan tinggal di kampus supaya anda menjadi sebahagian daripada kehidupan Universiti dari awal. Ini termasuk penggunaan sepenuhnya semua kemudahan akademik, sosial dan sukan universiti.

Untuk mempersiapkan anda untuk gaya akademik universiti di UK, kursus anda akan dihantar dengan menggunakan kaedah yang anda harapkan dapat dicari di sebuah institusi moden yang berkualiti tinggi.


Mod

Penuh waktu (sehingga 25 jam seminggu)


Tempoh

3 istilah

Modul

Pelajar mengambil tiga modul akademik ditambah Bahasa Inggeris Akademik untuk menyediakan peperiksaan Bahasa Inggeris LSBU. Modul pilihan adalah tertakluk kepada ketersediaan dan pelajar akan berpandukan kepada gabungan modul akademik yang terbaik untuk ijazah yang dirancang sebelum memulakan program Yayasan mereka.


Syarat kemasukan

Anda sepatutnya telah menamatkan sekolah menengah dengan gred yang baik atau menunjukkan bukti kuat keupayaan untuk berjaya menyelesaikan program dan kemajuan ke tahap yang anda pilih.

Dari 4.5 IELTS atau setaraf, tanpa unsur tunggal kurang daripada 4.0

Masuk ke Program Yayasan Sarjana ini tertakluk kepada memenuhi keperluan kemasukan yang ditentukan. Baca senarai penuh syarat kemasukan akademik khusus untuk program ONCAMPUS London South Bank.

Semua modul tertakluk kepada perubahan oleh universiti dan mungkin berbeza daripada modul yang anda tawarkan semasa pengajian anda.

Program taught in:
English

See 51 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 10, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
Sepenuh masa
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date