Program Yayasan Vogue

Umum

Penerangan Program

Mulakan perjalanan anda ke pendidikan tinggi dengan Program Foundation Foundation Condé Nast! Ini adalah kursus pengenalan yang akan menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengajian di peringkat tinggi. Yayasan adalah tahap pra-universiti (120 kredit) pra-universiti yang sesuai untuk pelajar UK, EU dan Antarabangsa yang berminat mempelajari mata pelajaran yang berkaitan dengan fesyen di peringkat sarjana di peringkat kemudian. Pelajar akan diperkenalkan kepada aspek utama industri kreatif dengan penekanan pada fesyen dan media. Program ini akan memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran yang boleh dipindahkan dalam penyelidikan, amalan akademik dan komunikasi visual.

Yayasan ini sesuai untuk lepasan sekolah yang berminat dalam kursus-kursus berkaitan fesyen yang belum pasti bidang mana yang mereka ingin mengkhususkan diri pada tahap ijazah. Ia juga sesuai untuk mereka yang tidak memenuhi syarat kemasukan untuk Komunikasi fesyen BA (Hons) atau kursus ijazah setara di institusi lain. Kemahiran belajar dan penyelidikan tertanam ke dalam semua modul untuk memastikan pelajar disediakan dengan berkesan untuk peralihan ke pendidikan tinggi dan sokongan dengan aplikasi ijazah adalah keutamaan. Para pelajar yang berjaya dan terlibat yang melengkapkan Yayasan akan dipertimbangkan untuk Komunikasi Fesyen BA (Hons) sekiranya mereka ingin menyertai kursus ini.

Mempelajari di kemudahan pemenang anugerah kami di tengah-tengah Central London, para pelajar akan mempunyai akses yang unik kepada senarai pemain industri yang luar biasa selain pembelajaran mereka. Penceramah lepas telah menyertakan editor Vogue British Edward Enninful, Tory Burch, Natalie Massenet, Tommy Hilfiger, Victoria Beckham, dan banyak lagi. Pelajar juga akan mendapat faedah daripada kakitangan unik kami kepada pencapaian pelajar yang menjamin pengalaman pembelajaran yang disesuaikan daripada pasukan akademik yang cemerlang.

Struktur program

Tarikh Kursus

5 Oktober 2020 - 4 Jun 2021

Yuran Kursus

£ 15,942 termasuk VAT

Syarat kemasukan

Untuk pelajar UK

5 GCSE pada gred C / 4 atau ke atas (mesti termasuk Bahasa Inggeris dan Matematik) dan satu tahap A atau setaraf

Untuk pelajar antarabangsa

Sijil sekolah menengah dari negara tempat kediaman anda dan transkrip akademik (dengan markah selama 11 dan 12 tahun)

Bahasa Inggeris

Penceramah Bahasa Inggeris bukan asli mestilah mempunyai purata IELTS sebanyak 6.5 atau lebih tinggi. Pemohon yang diterima dengan purata IELTS kurang daripada 6.5 tetapi lebih besar daripada 5.0 akan diperlukan untuk mengambil modul bahasa Inggeris sebelum permulaan kursus.
Kami tidak dapat menerima pemohon dengan purata IELTS di bawah 5.0

Cara memohon

Pemohon dikehendaki melengkapkan proses permohonan tiga peringkat, termasuk borang permohonan dalam talian, Cabaran Kolej, dan temu duga.
Kami kini menerima permohonan untuk kursus ini melalui portal aplikasi kami.
Bagi program Yayasan, pemohon dikehendaki mengemukakan permohonan mereka tidak lewat dari enam minggu sebelum kursus bermula.Sila memohon sekurang-kurangnya tiga bulan sebelum tarikh mula kursus untuk mengelakkan kekecewaan.

Untuk maklumat lengkap, layari laman web kami.
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the wo ... Baca lebih lanjut

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the worlds of fashion, style and luxury, the College prepares its students to work in all areas of this exciting and innovative industry. Baca Ringkas