Program Luar Negara Belajar Di South Cheshire College Dan West Cheshire College

South Cheshire College

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Program Luar Negara Belajar Di <span Translate="no">South Cheshire College</span> Dan West Cheshire College

South Cheshire College

Program luar negara belajar di South Cheshire College dan West Cheshire College.

Ini adalah peluang yang menarik untuk pelajar berumur 15-19 tahun untuk mempunyai pengetua pendidikan kolej di salah sebuah kolej paling inovatif di UK. Pendidikan antarabangsa akan memberi anda pengalaman yang memperkaya dan memuaskan yang akan kekal bersama anda sepanjang hayat anda. Anda akan belajar kemahiran baru, mengalami budaya baru dan fikiran anda akan dibuka kepada dunia yang luas di mana kita hidup. Di South Cheshire College dan West Cheshire College, dua Kolej Pendidikan Tinggi yang baru digabungkan, program pengajian yang lebih baik ditawarkan kepada pelajar di luar negara, khusus untuk setiap individu; dari dua minggu yang pendek akan kekal untuk program sepanjang tahun.

Kami boleh bekerjasama dengan sekolah atau kolej anda untuk memberi anda program pembelajaran yang bermakna yang boleh merangkumi tuisyen bahasa Inggeris, pemilihan unit dari kursus 'A', seperti Matematik, Sains, Ekonomi, Sejarah, Sosiologi, Media, dan / atau pemilihan unit dari kursus Diploma, seperti Pengajian Perniagaan, IT, Perjalanan dan Pelancongan, Kejuruteraan, dll.

Sebaik sahaja selesai, anda boleh mengambil pengetahuan dan kemahiran yang diperoleh kembali ke sekolah / kolej anda untuk mendapatkan akreditasi tambahan dan meningkatkan profil anda untuk pendidikan dan pekerjaan di masa hadapan di rumah dan di luar negara. Anda boleh menghabiskan sekurang-kurangnya dua minggu untuk satu tahun penuh akademik di satu atau lebih kampus kami di Cheshire. Penginapan anda akan didasarkan pada salah satu kampus kami di salah satu Crewe, yang terkenal dengan industri keretapi dan Bentley Motor Company yang berprestij.

Perantis dari Bentley Motors mempunyai ruang khusus di kampus Crewe di mana mereka menjalankan sebahagian daripada latihan mereka; atau Chester, sebuah bandar yang diasaskan sebagai kubu Romawi pada abad ke-1 Masihi, yang terkenal dengan dinding Rom yang luasnya diperbuat daripada batu pasir merah tempatan. Di bandar lama, Rows adalah sebuah daerah membeli-belah yang dibezakan oleh arked-arked bertingkat 2 dan bangunan separuh kayu gaya Tudor. Amphitheater Rom, dengan penggalian yang berterusan, terletak di luar dinding bandar lama dan di dalam gereja yang menonjol adalah berbeza dengan lumba kuda moden yang menarik ramai orang untuk hari perlumbaan sepanjang tahun.

Penginapan anda juga akan menyertakan peluang untuk menyertai kumpulan antarabangsa yang lain apabila mereka melawat bandar-bandar di UK, seperti Chester, York, Oxford dan Cambridge yang bersejarah dan indah serta pusat-pusat kebudayaan dan membeli-belah seperti Liverpool, Manchester dan London.

Kami juga akan menawarkan peluang untuk tinggal bersama keluarga tuan rumah yang dipilih dengan teliti bergantung kepada tempat belajar anda serta peluang untuk tinggal di Olive Grove di Nantwich, tempat kediaman untuk pelajar sepenuh masa kami belajar di Kampus Crewe kami.

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini January 15, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Ogos. 2018
Duration
Tempoh
Sambilan
Sepenuh masa
Locations
United Kingdom - Chester, England
Tarikh mula: Ogos. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
United Kingdom - Crewe, England
Tarikh mula: Ogos. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Ogos. 2018
United Kingdom - Crewe, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
United Kingdom - Chester, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat