Program <span translate="no">Paris College Of Art</span>

Umum

Penerangan Program

Pendaftaran kini dibuka!

The Paris College Of Art Summer Program menawarkan satu set kursus yang menarik dengan kelebihan moden di kota Paris yang kaya dan bersejarah. Dalam kursus selama dua minggu ini, pengenalan melalui pelajar peringkat lanjutan akan meneroka seni, reka bentuk, budaya, dan bahasa.

Fakulti antarabangsa yang terdiri daripada seniman dan pereka profesional memandu anda melalui jalan-jalan berwarna dan kawasan kejiranan Paris. Melalui lawatan lapangan ke muzium, studio, butik, dan organisasi reka bentuk, anda akan memanfaatkan sumber yang banyak yang ditawarkan oleh bandar; Paris akan menjadi subjek dan sumber inspirasi. Projek studio, kuliah, dan projek penyelidikan bebas akan membantu anda untuk mengembangkan kemahiran baru, memperbaiki pemahaman anda tentang seni dan reka bentuk, dan membuat kepingan portfolio untuk kemasukan sekolah kolej atau siswazah.

Tawaran Kursus

 • Reka bentuk grafik
 • Fesyen
 • Seni Halus & Ilustrasi
 • Reka bentuk dalaman
 • Kajian Liberal & Sejarah Seni
 • Seni Fotografi & Filem
 • Bahasa & Budaya Perancis
 • Pendidikan Seni

132417_students-drawing-notre-dame.jpg

Tarikh Sidang, Bidang Pengajian, & Jadual

Tarikh Sesi 2020

 • Sesi 1: 15 Jun - 26 Jun, 2020
 • Sesi 1B: 22 Jun - 26 Jun, 2020
 • Sesi 2: 29 Jun - 10 Julai 2020
 • Sesi 3: 13 Julai - 24 Julai, 2020 *

* Sekolah ditutup pada 14 Julai untuk Hari Kebangsaan Perancis

Kursus boleh diambil secara berturut-turut atau berturut-turut.

Pendaftaran adalah tertakluk kepada ketersediaan.

Bidang Pengajian

Pengajian Liberal, Sejarah Seni, Fesyen, Rekaan Interior, Seni Halus, Fotografi, Filem.

Jadual

Semua kursus adalah dua minggu panjang * diajar secara intensif (lima hari seminggu, dari 9 pagi hingga 5 petang), dan hanya satu kelas boleh diambil pada satu masa. Sesetengah kursus peringkat sarjana dan dewasa akan memerlukan penyelidikan dan penglibatan pelajar bebas dalam projek kumpulan. Tugas-tugas yang mencabar ini akan membolehkan para pelajar mendapat identiti kreatif peribadi yang dipertingkatkan.

* dengan pengecualian kursus "Kembali ke Asas: Pengembangan Profesional untuk Pendidik Seni" 1 minggu

Tahap

 • Pre-College: Pelajar sekolah menengah 16+ dan pelajar yang belum menamatkan tahun pertama universiti mereka. Semua pelajar mesti berumur sekurang-kurangnya 16 tahun pada permulaan program.
 • Kolej & Pendidikan Berterusan: Pelajar dan pelajar siswazah semasa, profesional yang bekerja, orang dewasa dalam profesion lain yang mempunyai minat dalam seni, dan lain-lain. Mesti sekurang-kurangnya berumur 19 tahun atau telah menamatkan sekurang-kurangnya satu tahun universiti pada permulaan program.
 • Terbuka kepada Semua: Terbuka kepada semua pelajar berumur 16+ tahun.

Sila ambil perhatian: kebanyakan kursus termasuk pelbagai umur dan pengalaman.

Bahasa arahan

Semua kursus diajar dalam bahasa Inggeris.

Prasyarat

Program ini adalah untuk pelajar yang mempunyai minat yang kuat dalam seni dan reka bentuk, sejarah seni, dan fotografi. Kelas adalah intensif dan ketat, dan memerlukan penyelidikan pelajar bebas dan bekerja dalam pasukan projek dalam suasana profesional. Sila semak bahagian dan prasyarat bahagian silibus kursus yang anda berminat sebelum mendaftar.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Paris College of Art is a dynamic forum for exchanging ideas, methods and professional experience. Our students and faculty combine curiosity, experimentation and enthusiasm in the pursuit of learning ... Baca lebih lanjut

Paris College of Art is a dynamic forum for exchanging ideas, methods and professional experience. Our students and faculty combine curiosity, experimentation and enthusiasm in the pursuit of learning. Baca Ringkas
Paris , Boston , Baiklah + 2 Lagi Kurang