Program Prestasi Tinggi Kreatif KEPEMIMPINAN KREATIF

Barcelona School of Creativity

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Program Prestasi Tinggi Kreatif KEPEMIMPINAN KREATIF

Barcelona School of Creativity

Terdapat satu hari apabila anda perlu menyewa kreatif. Atau berunding dengan yuran dengan pelanggan. Atau anda mahu menubuhkan sendiri. Atau buat agensi sendiri. Hari itu berakhir tiba. Anda perlu memimpin pasukan kreatif, menganjurkan dan mengurus projek, menguruskan sumber kewangan, menyelesaikan isu perundangan dan pentadbiran. Mereka adalah masalah yang tidak ada kaitan dengan kreativiti tetapi keadaannya. Dan anda lebih baik bersedia.

HURAIAN PROGRAM

Anda akan belajar untuk memanfaatkan sepenuhnya kreatif di bawah tuduhan anda, faedah maksimum kepada pelanggan yang anda bekerja, manfaat maksimal untuk jabatan anda, studio anda, agensi anda atau kerja anda sebagai orang bebas. Anda akan belajar untuk menguruskan dan menjalankan perniagaan, kerana ini adalah perniagaan.

Kursus Kemahiran Arahan dibangunkan selama enam bulan, dengan 176 jam waktu mengajar pada hari Jumaat dan Sabtu, dan pengurusan praktikal kreativiti satu atau lebih pasukan kreatif. Tidak syak lagi anda perlu membuat usaha tetapi ganjarannya adalah untuk memanjat langkah dalam kerjaya profesional anda.

AGENDA PROGRAM

ARAHAN KEUPAYAAN

Untuk berinteraksi dengan orang lain untuk mengetuai pasukan dan orang atau semata-mata untuk berubah secara peribadi dalam dunia pengiklanan adalah perlu satu siri kemahiran yang anda boleh dan mesti belajar: membuat keputusan, mewakil, menjangka, memimpin, memotivasi ...

SEMUA KANDUNGAN

Membuat keputusan dan menyelesaikan masalah - Reka bentuk strategi profesional anda - Pengurusan masa - Pengurusan tekanan - Rundingan - Ketegasan - Menguruskan bos anda - Kepimpinan - Motivasi - 7 tabiat orang yang sangat berkesan.

KEWANGAN UNTUK KREATIF

Perakaunan dan kewangan tidak dalam istilah kreatif. Aset dan liabiliti, nisbah kecairan, penyata pendapatan, perbendaharaan, kata-kata seperti kos, perbelanjaan, pembayaran atau pelaburan adalah bahasa pelik yang anda harus kenal apabila anda mencapai tahap pengurusan atau apabila anda membuat keputusan untuk menjalankan projek anda sendiri. Tiada ubat lain.

SEMUA KANDUNGAN

Perbendaharaan - Kunci kira-kira - Penyata pendapatan - Pengiraan, pengurusan dan pengurangan kos - Analisis patriim dan kewangan - Analisis nisbah - Analisis ekonomi - Analisa keuntungan, pembiayaan diri dan modal kerja - Belanjawan dan rancangan kewangan - .

PRESENTASI AWAM DAN PELANGGAN

Bercakap di khalayak ramai tidak menyampaikan kempen. Bercakap di khalayak ramai menangkap perhatian seseorang atau seratus orang. Ini membuatkan mereka sedar akan kata-kata anda, gerak isyarat anda, kesunyian anda. Ini adalah untuk merayu mereka, menghiburkan mereka, mencetuskan mereka, untuk membuat alasan dan meyakinkan mereka sehingga pembelian, perjanjian atau tepukan akhir.

SEMUA KANDUNGAN

Proses komunikasi - Peranan kecerdasan emosi - Sebab visual dan pendengaran untuk memujuk penonton - Cara untuk melibatkan orang ramai dalam perbincangan kita - Bagaimana untuk belajar meyakinkan dan meyakinkan? - Bagaimana untuk mengawal ketakutan bercakap di khalayak ramai.

TREND KREATIF

Inovasi menjadikan kita berubah sebagai individu, sebagai masyarakat dan sebagai pengguna. Menyiasat trend tingkah laku dan pemikiran yang akan membentuk masa depan yang terdekat dan tindakan komunikasi yang dimainkan oleh perubahan-perubahan ini adalah penting untuk memimpin sesuatu projek.

SEMUA KANDUNGAN

Wawasan baru - Inspirasi melalui analisis mesej yang paling berpengaruh pada tahun-tahun kebelakangan - Ringkasan dan analisis persembahan terbaik peristiwa kreatif dan trend kebangsaan - Analisis trend yang mencerminkan palmarees CdeC, El Sol Festival Iberoamericano dan Cannes Singa - Pelakon rujukan.

INOVASI

Inovasi kreatif semakin merangkumi kumpulan yang lebih luas dalam karya kreatif dan dalam rancangan dan anggaran pelanggan. Mengetahui konsep asas, kemungkinan baru teknologi yang menawarkan kita dan aplikasinya kepada dunia komunikasi dan pengiklanan adalah penting untuk kreatif dan asas bagi pengarah kreatif.

SEMUA KANDUNGAN

Nilai sebagai elemen utama - Inovasi berpusat pada pengguna - Perkaitan semasa: ekonomi eksponen - Konsep baru: model perniagaan, pretotype, prototaip, pemikiran reka bentuk - Model pengurusan inovasi: inkubator, akselerator, makmal - The Proses inovasi: model 4D dari 4 Fasa.

ASPEK HUKUM

Apa yang berlaku jika mereka menuduh kami plagiarisme Adakah pengiklanan komparatif benar-benar dilarang? Apakah jenis produk yang mempunyai peraturan pengiklanan khas ...? Mengetahui bagaimana untuk bertindak balas terhadap beberapa keraguan yang timbul dari hari ke hari tanpa perlu berunding dengan seorang peguam memperkukuhkan kedudukan anda di depan pelanggan dan pasukan anda.

SEMUA KANDUNGAN

Pengenalan kepada Undang-undang Pengiklanan - Implikasi dalam bidang harta intelek dan hak imej - Pengiklanan tidak sah - Pengiklanan dalam karya audiovisual - Pengiklanan dan persekitaran digital - Pengawalan pengiklanan sektorial.

PROSES PENGURUSAN PROYEK

(maklumat yang belum selesai)

SEMUA KANDUNGAN

(maklumat yang belum selesai)

AMALAN ARAHAN TEKNIK KREATIF

Di samping hakikat bahawa waktu kelas terdiri daripada kelas teori dan latihan praktikal, Program ini juga termasuk bahagian praktikal yang mengarahkan satu atau lebih pasukan kreatif yang melaksanakan Program Kinerja Kreatif Tinggi. Di sana anda boleh menggunakan semua pengetahuan tentang membuat keputusan, motivasi, pengurusan dan, tentu saja, kepimpinan.

HARGA PROGRAM

Jumlah harga Program: € 4,300

Yuran pendaftaran: € 300

Pendaftaran ini menjamin tempahan tempat anda di Barcelona School of Creativity .

Terdapat 2 jenis pembayaran:

1. Bayaran sekali sahaja: Diskaun 5% ke atas jumlah program. Tidak terkumpul dengan diskaun lain.

Satu kuota tunggal sebanyak € 3,785.

Pembayaran kursus penuh akan dibuat dalam tempoh 5 hari pertama dari permulaan kelas.

2. Bayaran suku tahunan: 2 ansuran sebanyak € 2,000

Pembayaran suku tahunan dibuat dalam tempoh 5 hari pertama setiap suku akademik.

Pelajar atau alumni Barcelona School of Creativity atau FCRI Blanquerna: diskaun 10%.

This school offers programs in:
  • Sepanyol


Tarikh Akhir Kemaskini June 19, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Price
Harga
4,300 EUR
Locations
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat