Reka Bentuk Grafik

Umum

Penerangan Program

Seni Gunaan dan Design

seni berfungsi boleh didapati di mana-mana, yang dicipta oleh individu yang mempunyai mata untuk imaginasi dan utiliti. Seni Gunaan dan Design boleh membantu anda mencari cara untuk menggunakan perasaan seni anda dengan cara yang praktikal. Fotografi, reka bentuk dan grafik komputer hanya beberapa pilihan disediakan untuk anda. Membangunkan portfolio, belajar perdagangan dalam persekitaran latihan, atau memindahkan kepada sebuah universiti. Dengan banyak imaginasi dan peluang, anda boleh membuat kerjaya anda sendiri semasa membuat sebahagian besar bakat kreatif anda.

Seni Gunaan dan Design adalah disiplin akademik yang memberi tumpuan kepada pengetua dan aplikasi praktikal seni, reka bentuk, fotografi, grafik komputer, pengimejan dan animasi. Kajian asas-asas reka bentuk, penyelesaian masalah yang kreatif, pembangunan portfolio, dan pengalaman amali, semua menyediakan pelajar untuk program pemindahan dan peluang kerjaya.

Dalam AA / AS ijazah atau sijil pilihan, pelajar boleh menumpukan perhatian dalam Graphic Design, Illustration, atau Multimedia. Pelajar yang berjaya menamatkan Gunaan Seni dan Reka Bentuk utama boleh mengharapkan untuk mencari tahap kemasukan pekerjaan dalam bidang seperti ilustrasi digital, reka bentuk grafik untuk cetak dan internet, multimedia, animasi, retouching fotografi, dan operasi pra-akhbar.

darjah AA dan AS serta sijil boleh diperolehi dalam bidang Seni Gunaan dan Design. Program-program sijil tidak memenuhi AA / AS keperluan ijazah tetapi layak pelajar untuk sijil dalam bidang pengajian.

Tarikh Akhir Kemaskini Disember 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Sierra College is a two year community college and offers a wide selection of associate degree programs, on-campus housing, guaranteed transfer agreements to California universities, affordable tuitio ... Baca lebih lanjut

Sierra College is a two year community college and offers a wide selection of associate degree programs, on-campus housing, guaranteed transfer agreements to California universities, affordable tuition, structured ESL classes and a great campus location. Baca Ringkas