Reka Bentuk Grafik

Sierra College

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Reka Bentuk Grafik

Sierra College

Seni Gunaan dan Design

seni berfungsi boleh didapati di mana-mana, yang dicipta oleh individu yang mempunyai mata untuk imaginasi dan utiliti. Seni Gunaan dan Design boleh membantu anda mencari cara untuk menggunakan perasaan seni anda dengan cara yang praktikal. Fotografi, reka bentuk dan grafik komputer hanya beberapa pilihan disediakan untuk anda. Membangunkan portfolio, belajar perdagangan dalam persekitaran latihan, atau memindahkan kepada sebuah universiti. Dengan banyak imaginasi dan peluang, anda boleh membuat kerjaya anda sendiri semasa membuat sebahagian besar bakat kreatif anda.

Seni Gunaan dan Design adalah disiplin akademik yang memberi tumpuan kepada pengetua dan aplikasi praktikal seni, reka bentuk, fotografi, grafik komputer, pengimejan dan animasi. Kajian asas-asas reka bentuk, penyelesaian masalah yang kreatif, pembangunan portfolio, dan pengalaman amali, semua menyediakan pelajar untuk program pemindahan dan peluang kerjaya.

Dalam AA / AS ijazah atau sijil pilihan, pelajar boleh menumpukan perhatian dalam Graphic Design, Illustration, atau Multimedia. Pelajar yang berjaya menamatkan Gunaan Seni dan Reka Bentuk utama boleh mengharapkan untuk mencari tahap kemasukan pekerjaan dalam bidang seperti ilustrasi digital, reka bentuk grafik untuk cetak dan internet, multimedia, animasi, retouching fotografi, dan operasi pra-akhbar.

darjah AA dan AS serta sijil boleh diperolehi dalam bidang Seni Gunaan dan Design. Program-program sijil tidak memenuhi AA / AS keperluan ijazah tetapi layak pelajar untuk sijil dalam bidang pengajian.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
1,150 USD
Yuran pengajian; Buku dan bekalan: $ 2,224; Di kampus bilik dan papan: $ 6,920
Locations
Amerika Syarikat - Rocklin, California
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Amerika Syarikat - Rocklin, California
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat