Baca keterangan rasmi

Kajian Summer Luar Negara Sepanyol

Kajian Summer Luar Negara Sepanyol di La Coruna

Alami benar rendaman Sepanyol melalui Kajian Summer kami Luar Negara Sepanyol program! Memohon pada 1 Oktober untuk menerima keutamaan dan menjimatkan $ 200 pada yuran program!

Tinjauan Program

Kajian Summer kita di luar negara program Sepanyol menawarkan peluang yang unik untuk tinggal di bandar pantai yang indah A Coruña. Anda akan tenggelam sepenuhnya dalam bahasa Sepanyol dan hidup budaya dan berinteraksi dengan penutur bahasa Sepanyol setiap hari. Anda mempunyai pilihan untuk belajar Bahasa Sepanyol untuk kredit akademik, melengkapkan magang di sebuah organisasi Sepanyol dalam bidang pengajian anda, atau melakukan kedua-dua semasa penginapan 5 atau 10 minggu! Kami mengesyorkan program ini untuk pelajar yang ingin meningkatkan Sepanyol mereka dengan cepat manakala mengalami sahih Sepanyol. Program ini terbuka untuk pemula melalui penutur bahasa Sepanyol maju.

Mengapa La Coruna? La Coruña ialah bandar yang menakjubkan pantai di rantau yang subur di Galicia menawarkan pantai yang indah, bar tapas lazat, makanan laut segar, dan kehidupan malam yang meriah! Ia juga salah satu bandar-bandar terbaik di Sepanyol untuk belajar bahasa Sepanyol kerana ia membolehkan untuk keasyikan lengkap dalam bahasa Sepanyol. Di luar kumpulan kita, ia adalah sangat tidak mungkin bahawa anda akan menghadapi orang Inggeris yang lain. Di destinasi lebih popular Sepanyol, terdapat banyak penutur bahasa Inggeris yang boleh membuat pembelajaran Bahasa Sepanyol lebih sukar. Sudah tentu, anda mungkin masih mudah melawat Barcelona, ​​Madrid dan destinasi popular yang lain di seluruh Eropah pada bajet yang pada hujung minggu percuma anda dengan penerbangan, bas atau kereta api. Jika anda sedang mencari untuk tempat terbaik untuk meningkatkan Bahasa Sepanyol anda sambil menikmati kehidupan Sepanyol pada bajet pelajar, La Coruña adalah bandar untuk memilih!

Kajian Summer Luar Negara Sepanyol program - Horizons Linguistic

pilihan program

Memilih untuk belajar, pelatih atau melakukan kedua-duanya lebih penginapan 5 atau 10 minggu.

Pilihan Kursus:

 • Sepanyol (semua peringkat - dari pemula melalui bahagian atas)
 • Kursus latihan (pelbagai bidang yang ada - mesti mempunyai sekurang-kurangnya lebih rendah pertengahan kemahiran Spanish)
 • Professional Business Sepanyol (belajar bagaimana untuk menjalankan diri anda secara profesional dalam Bahasa Sepanyol.)

Bayaran Program Termasuk:

 • Tuisyen & transkrip akademik daripada UDC (6-12 kredit semester / unit, 9-18 unit suku, atau 5-20 ECTS bergantung kepada Pilihan Program dipilih)
 • Perumahan dengan penutur bahasa Sepanyol
 • Antarabangsa insurans perubatan & kemalangan
 • lawatan balik hari (contohnya Santiago de Compostela, Islas Cies, dll)
 • Aktiviti Kebudayaan
 • 24/7 hubungi kecemasan tempatan
 • sokongan Pengarah Program Local
 • Orientation dialu-alukan
 • sokongan & perjalanan pra-berlepas tips
 • Sijil kursus dan / atau tamat latihan

Bayaran Program tidak termasuk

 • Tiket Penerbangan
 • Pengangkutan ke / dari kelas / internship maklumat tambang bas di sini
 • Pengangkutan ke / dari lapangan terbang (boleh mengambil teksi atau bas)
 • Bayaran permohonan (tidak dikembalikan)
 • Makanan (Pelan Meal boleh dibeli secara berasingan)
 • (Pilihan) Extended Stay: Anda boleh memanjangkan penginapan anda dengan tiba awal atau tinggal lebih lama dengan bayaran tambahan.
 • (Pilihan) Travel & Trip-Pembatalan insurans

KEPERLUAN

 • Umur: 18 + (Pengecualian boleh dibuat berdasarkan kes demi kes Sila e-mel info@LinguisticHorizons.com jika anda berumur di bawah 18.)
 • Anda mesti mempunyai pasport yang sah untuk sekurang-kurangnya 3 bulan selepas tempoh yang dirancang bagi penginapan pelancong untuk melancong ke Sepanyol. Anda juga perlu mempunyai tiket penerbangan pulang. Amerika Syarikat Citizens tidak memerlukan visa untuk penginapan yang kurang daripada 90 hari. Untuk maklumat lebih penting layari: Sepanyol dan Andorra Negara Maklumat tertentu. Adalah menjadi tanggungjawab peserta untuk mendapatkan dokumen perjalanan yang betul.
 • Mesti melengkapkan proses permohonan di bawah.
 • Below: Peserta adalah bertanggungjawab mengaturkan penerbangan mereka sendiri. tambang pelajar boleh didapati di sini. Kami mengesyorkan anda bercadang untuk tiba 2 hari sebelum tarikh mula program untuk membenarkan masa untuk menyesuaikan diri dan menyesuaikan diri dengan perubahan masa. Nota: Sekiranya ada kemungkinan program itu dibatalkan, Linguistic Horizons tidak bertanggungjawab bagi apa-apa bayaran pembatalan tiket penerbangan ditanggung.

Proses permohonan

 1. Oleh Tarikh Akhir Permohonan:
  • Lengkapkan borang permohonan di laman web kami.
  • Bayar yuran permohonan $ 95
  • Lengkapkan Ujian penempatan DIALANG dan mengemukakan keputusan anda
 2. Setelah menyelesaikan permohonan anda, kami akan menyemaknya. Dalam masa dua hari untuk mengemukakan permohonan yang lengkap anda, kami akan memberitahu anda jika anda telah diterima ke dalam program ini. Setelah menerima, jika anda mahu untuk menjamin tempat anda dalam program ini, kita akan memerlukan deposit $ 500 (terpakai ke arah yuran program ini).
 3. Buat Pembayaran Bayaran Program tepat pada masanya. Pilih Pilihan Pelan Bayaran Yuran Program (seperti yang diterangkan di laman web kami).
 4. Email salinan pasport, jadual penerbangan dan pengecualian ditandatangani untuk info@LinguisticHorizons.com

Sekiranya anda memerlukan bantuan dengan proses permohonan, sila tidak teragak-agak untuk menghubungi kami: info@LinguisticHorizons.com Untuk Warga AS: Jika anda tidak mempunyai pasport yang sah sudah, anda perlu memohon untuk satu atau memperbaharui US Passport lama anda. Ini boleh mengambil masa sehingga 3 bulan untuk pemprosesan dan penghantaran; walaupun, dengan bayaran tambahan anda boleh meminta pasport dipercepatkan. Maklumat lebih lanjut di sini Bagi rakyat negara-negara lain, anda perlu menyemak dengan Konsulat Sepanyol tempatan anda jika anda perlu mendapatkan visa.

Program diajar dalam:
English
Sepanyol

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh Linguistic Horizons »

This course is Campus based
Start Date
Jun 2019
Julai 2019
Duration
5 - 10 
Sepenuh masa
Price
3,995 USD
Sapukan awal untuk menyimpan
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Jun 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Julai 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jun 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jun 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Julai 2019
Tarikh tutup permohonan

Jun 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date

Julai 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date