Sains - Akses universiti program

Boston College UK

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sains - Akses universiti program

Boston College UK

Ini Akses kepada program Sains direka untuk orang dewasa yang berminat dalam menjalankan kerjaya dalam bidang Sains atau Kejuruteraan.

Program ini tersedia di Boston.

berjaya menyelesaikan kursus ini juga boleh membawa kepada perkembangan ke kursus Peringkat Universiti Kolej ini. Anda boleh mengkaji HNC / HND Sains Gunaan atau Computing Systems dan Pembangunan di depan pintu anda dan pada sehingga separuh daripada kos yuran universiti.

Apa yang saya akan lakukan?

Diploma ini mendapat dengan mencapai 18 Level 3 kredit dalam 3 mata pelajaran utama. Anda boleh memilih ini daripada mata pelajaran berikut, Biologi, Fizik, Matematik, Kimia atau Computing.

Anda akan juga menyiapkan 3 Level 3 kredit dalam Kemahiran Pengajian: Penyelidikan dan rujukan dan 3 Level 3 kredit dalam IT untuk Tujuan Akademik.

Kelayakan Kemasukan

Walaupun ia adalah satu kelebihan yang anda mempunyai penuh Level 2 kelayakan sebelum kemasukan di padang golf, satu-satunya keperluan adalah bahawa anda memegang sekurang-kurangnya GCSE Gred C dalam matematik, dan sekurang-kurangnya D GCSE gred dalam bahasa Inggeris (kelayakan setaraf dipertimbangkan) .

Di mana ia boleh membawa?

Berjaya menyelesaikan kursus ini boleh membenarkan anda masuk terus ke pengajian universiti kursus seperti Sains berkaitan darjah, sebagai contoh; Kejuruteraan, Agronomi, Radiologi, Genetik, Zoologi, Kejuruteraan Automotif, Sains Bio-perubatan, Pengaturcaraan Komputer, Bioinformatik, Web / Computer Games Design, Seni Bina atau untuk meningkatkan prospek pekerjaan anda dalam pelbagai organisasi.

This school offers programs in:
  • English
Boston College UK
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
3,384 GBP
Untuk mereka yang berumur 19-23 pada hari pertama kursus ini, jika ini adalah Tahap pertama anda 3 kursus yuran anda hendaklah bebas.
Locations
United Kingdom - Boston, England
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
United Kingdom - Boston, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat