Sarjana muda dalam filem (1st dua tahun)

San Mateo Colleges of Silicon Valley

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana muda dalam filem (1st dua tahun)

San Mateo Colleges of Silicon Valley

program Film kami mengkhususkan diri dalam filem dan media kajian, sejarah filem dan kritikan, dan budaya media global yang baru. Individu boleh mendapatkan AA in Film, Yang melatih mereka dalam sejarah, teori dan kraf pelbagai gaya seni filem. Ramai graduan melanjutkan pelajaran mereka di universiti empat tahun, dengan pengkhususan dalam mata pelajaran seperti filem, televisyen, media digital atau teater.

graduan kami juga dilengkapi dengan baik untuk meneruskan latihan, latihan atau kursus dalam filem dan media pengeluaran. Peluang kerjaya bagi mereka yang mempunyai AA, BA atau ijazah lanjutan dalam filem termasuk mengkaji semula filem kewartawanan, pendidikan filem, curating filem, dan pengeluaran dalam industri filem dan televisyen.

Program Pemindahan University

Gunakan Membantu untuk mengenal pasti bahagian yang lebih rendah persediaan utama untuk Universiti Negeri California dan Universiti California sistem. jurusan pemindahan boleh disenaraikan sebagai Pentadbiran Keadilan, Keadilan Jenayah, Kriminologi, Undang-undang dan Masyarakat, atau penyenaraian lain. Untuk bebas atau di luar negeri kolej dan universiti menggunakan katalog mereka untuk mencari maklumat ini. Transfer Services boleh membantu anda untuk mengumpul maklumat ini.

Individu yang berminat dalam kerjaya dalam filem boleh mendapatkan AA dalam Filem, yang melatih mereka dalam sejarah, analisis, dan pengeluaran. Ramai graduan meneruskan pelajaran mereka di universiti dalam jurusan Filem. Peluang kerjaya bagi mereka yang mempunyai AA, BA atau ijazah lanjutan termasuk kritikan filem, pendidikan filem dan pengeluaran dalam industri filem dan televisyen.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Jan. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Amerika Syarikat - San Mateo, California
Tarikh mula : Jan. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Jan. 2019
Amerika Syarikat - San Mateo, California
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat