Sarjana muda dalam muzik (1st dua tahun)

San Mateo Colleges of Silicon Valley

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana muda dalam muzik (1st dua tahun)

San Mateo Colleges of Silicon Valley

Mendapat Ijazah ...

Ambil semua keharmonian bahagian dan musicianship kelas anda lebih rendah di sini di College of San Mateo dan kemudian memindahkan kepada institusi empat tahun sebagai bahagian atas muzik utama! darjah CSM termasuk AA dalam Muzik, AA Elektronik Muzik, dan Sijil elektronik Muzik. Bermula Kejatuhan 2016, CSM juga akan menawarkan Bersekutu Sastera untuk Transfer (AA-T) dalam bidang muzik.

Buat elektronik Muzik ...

Rekod, campuran, dan mengedit trek anda sendiri; menggunakan MIDI dan pensintesis analog, contoh-contoh, dan mesin drum; dan mempelajari perisian muzik terkini dan perkakasan! Membentangkan hasil kerja anda melalui muzik secara langsung dan persembahan multimedia, soundtrack untuk video dan filem, dan audio untuk web.

Melaksanakan dalam Ensemble ...

Melaksanakan dengan the Bands Jazz, Symphonic Band, Gabung Jazz atau Percussion Ensemble Afro-Latin. Meningkatkan bakat muzik anda dan dapatkan kredit semasa anda bermain!

Dengar & Menghargai ...

Memenuhi keperluan Kemanusiaan pendidikan umum anda dengan mengambil sejarah muzik atau meninjau kursus: Sejarah Jazz, World Music, Fundamentals of Music, atau Muzik Mendengar dan Keseronokan. Petang dan kelas dalam talian yang tersedia.

Ketahui Instrument yang ...

Mengambil pelajaran suara, belajar untuk bermain piano, gitar atau congas. kelas berpatutan untuk permulaan dan pelajar maju!

Pelajar Hasil Pembelajaran

Mereka yang berjaya ijazah ini, pelajar akan dapat:

  • SLO # 1 General musicianship Menunjukkan penguasaan kemahiran aural seperti penglihatan-nyanyian, pelaksanaan berirama, harmonik, melodi dan imlak berirama.
  • SLO # 2 Analisis Melaksanakan analisis maju pada komponen melodi, harmoni dan formal muzik bertulis daripada tempoh latihan bersama.
  • SLO # 3 Kemahiran Written / Chorale Style Komposisi Buat muzik terbitan dan / atau asal dalam 4 suara gaya nyanyian untuk paduan suara selaras dengan norma tempoh amalan biasa suara terkemuka.
  • SLO # 4 Kemahiran Keyboard asas Menunjukkan kemahiran asas dalam kemahiran keyboard termasuk penimbang janjang kord asas, penglihatan-membaca dan himpunan yang sesuai untuk menamatkan pengajian pelajar piano tahun pertama.
  • SLO # 5 Prestasi Artistry Menunjukkan penguasaan ke atas instrumen atau suara yang membolehkan ekspresi diri dan komunikasi muzik.

Muzik juga ditawarkan di Cañada College dan Kolej Skyline

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Jan. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Amerika Syarikat - San Mateo, California
Tarikh mula : Jan. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Jan. 2019
Amerika Syarikat - San Mateo, California
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat