Sarjana dalam Pengurusan Restoran

Culinary Institute of Barcelona

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana dalam Pengurusan Restoran

Culinary Institute of Barcelona

Menguruskan restoran dengan jayanya adalah satu cabaran kerana kerumitannya. Pengurusan kejayaan restoran melibatkan lebih daripada menawarkan menu seimbang yang direka untuk menjana pendapatan. Beberapa faktor memainkan peranan dalam pengurusan sebuah restoran: keupayaan untuk membentuk hubungan dengan pelanggan, prospek untuk perniagaan dalam media digital, keupayaan untuk bertindak balas dengan berkesan terhadap permintaan, membentuk hubungan berdasarkan kepercayaan dan dapat menangani pembekal adalah faktor yang memainkan peranan dalam pengurusan sebuah restoran.

Kawalan ke atas faktor-faktor ini adalah penting untuk dapat dilaksanakan dengan cara yang selamat dan koheren yang telah dibincangkan dan dirancang untuk perniagaan kami. Ini adalah sektor dalam keadaan perubahan berterusan, di mana persaingan sengit dan di mana seseorang mesti bertindak balas terhadap jangkaan pelanggan. Akibatnya, kebaharuan dan trend mestilah alat yang membantu kami meningkatkan dan menguruskan perniagaan kami di jalan menuju kejayaan.

Objektif

1. Untuk memperoleh pengetahuan dan teknik dalam pengurusan restoran dan menganalisis ciri-ciri tertentu dalam bidang yang berbeza.

2. Belajar mengenai metodologi untuk organisasi optimum sumber ekonomi, teknikal dan sumber manusia.

3. Menganalisis tawaran dan metodologi untuk menetapkan harga.

4. Belajar mengenai tawaran, trend dan format dan cadangan baru dalam perniagaan restoran.

5. Membangunkan kebolehan untuk pengurusan dan pengendalian pasukan kerja, khususnya di sebuah restoran.

6. Ketahui pengalaman sebenar profesional dalam pengurusan restoran.

7. Visualisasikan bakat yang mesti dimiliki seorang pemimpin, dan bagaimana untuk mengekalkannya dalam jangka panjang.

8. Ketahui teknik promosi dan jualan dalam talian dan talian semasa.

Di mana ia ditujukan

Pada individu yang ingin menjalankan restoran.

Chef yang ingin pergi lebih jauh dan mempunyai restoran mereka sendiri.

Pada usahawan dalam sektor katering.

Syarat untuk kemasukan

Lulus temuduga pra-kemasukan.

Proses kemasukan

1. Lengkapkan borang kemasukan dan serahkan dokumentasi.

Proses ini selesai dalam talian menggunakan pautan ini.

2. Ujian kemasukan dan tahap penguasaan Bahasa Sepanyol.

Walaupun kami akan menyediakan anda dengan sistem perintis penterjemahan serentak, beberapa pengetahuan mengenai bahasa Sepanyol akan berguna. Ujian pengakuan akan diberikan adalah petunjuk tahap anda dan sifat keperibadian anda, kesediaan untuk bekerja dan kreativiti.

3. Temu bual dengan penyelaras program.

Anda akan mempunyai wawancara telematik dengan penyelaras program, yang akan menilai keserasian anda dengan kumpulan dan sumbangan anda kepada yang sama.

4. Jawatankuasa Kemasukan.

Permohonan anda akan dihantar kepada Jawatankuasa Kemasukan, yang akan membuat keputusan muktamad berdasarkan maklumat yang diterima semasa proses tersebut.

5. Kelulusan dan tempahan.

Jika pendapatnya positif, anda akan dapat mendaftar dengan membayar tempahan tempat. Selamat datang ke CIB!

This school offers programs in:
  • Sepanyol
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini November 10, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Jan. 2019
Mei 2019
Duration
Tempoh
11 
Sambilan
Price
Harga
21,000 EUR
Locations
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh mula : Jan. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh mula : Mei 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Jan. 2019
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Mei 2019
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Sept. 2019
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat