Sekolah Musim Panas Cabaran dan Inovasi Dunia

Umum

Penerangan Program

Sertai kami untuk musim panas penemuan. Sekolah musim panas ini untuk pelajar siswazah semasa mana-mana warganegara menawarkan tingkap yang unik ke dalam pendekatan revolusi Imperial untuk beberapa cabaran terbesar di dunia.

Mengimbangi kuliah dengan tugas praktikal, ini adalah peluang untuk anda mencabar diri sendiri secara akademik dan peribadi semasa anda menyertai komuniti pelajar global.

Anda juga akan mendapat pandangan pertama dalam kehidupan di 10 universiti teratas dunia, dengan banyak peluang untuk melihat sendiri mengapa London menarik lebih banyak pelajar antarabangsa daripada mana-mana bandar lain di dunia.

Belajar dari pakar

Kerja pakar kami untuk menjadikan dunia tempat yang lebih sihat, selamat dan bersih untuk membantu kami mendapat gelaran universiti paling inovatif di UK untuk tahun ketiga yang berjalan (Reuters 'Universities Most Innovative Europe 2018).

Anda akan mendengar dari sesetengah pakar ini dengan sendirinya apabila mereka memperkenalkan anda kepada kemajuan terkini dalam bidang termasuk:

 • pengurangan perubahan iklim
 • kesihatan global
 • keselamatan maya
 • sains data
 • robot

Temui perjalanan seorang usahawan

Dengar dari beberapa usahawan kami yang sedang memandu kemajuan dengan melancarkan inovasi mereka ke dalam dunia komersial.

Bilangan syarikat permulaan yang diasaskan oleh pelajar dan penyelidik Imperial telah meningkat dua kali ganda dalam tempoh lima tahun yang lalu - mencecah rekod tertinggi lebih daripada 136 pada tahun 2018 dan menjana hampir 900 juta pelaburan sejak 2012.

Meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris anda

Semua pelajar Sekolah Musim Panas akan mempunyai pengalaman pembelajaran yang mendalam dalam bahasa Inggeris.

Program

Di tengah-tengah Sekolah Musim Panas adalah program akademik yang intensif. Ia bertujuan meningkatkan pengetahuan anda mengenai kemajuan Imperial yang sangat terkini sebagai tindak balas kepada beberapa cabaran terbesar di dunia.

Anda akan diilhamkan, dicabar dan disokong sepanjang program oleh ahli akademik, penyelidik dan duta sekolah yang berpengalaman.

Terdapat juga banyak peluang untuk bertanya dan membincangkan pemikiran anda dengan pakar kami dan antara satu sama lain.

Mengajar jadual waktu

Jadual waktu pengajaran kami berjalan dari hari Isnin-Jumaat. Sabtu dan Ahad disimpan tanpa ajaran untuk memberi anda peluang untuk meneroka London.

Setiap hari pengajaran dibahagikan kepada sesi pagi dan petang, dengan rehat untuk makan tengahari. Setiap sesi yang diterangkan di bawah akan berlangsung sama ada pagi atau petang.

Program ini juga termasuk dua lawatan lapangan:

 • Pusingan Silicon dan Tech City UK - London Walking Tour pada minggu pertama
 • Lawatan ke Muzium Reka Bentuk di South Kensington dalam dua minggu

Minggu satu

Bekerja dalam pasukan multinasional

Bersepadu ke dalam seminggu adalah beberapa sesi yang bertujuan untuk meneroka amalan terbaik dalam pasukan yang bekerja, terutamanya yang bekerja dengan kumpulan budaya. Anda akan mengambil wawasan berharga yang akan membantu anda mempersiapkan diri untuk menjadi pemimpin global dan warganegara berharga hari ini dan esok.

Dua minggu

Minggu ini memberi tumpuan kepada kemahiran yang akan membantu perkembangan peribadi anda, dari kreativiti dan generasi idea kepada perundingan dan mempengaruhi kemahiran.

Minggu akan berakhir dalam tugasan persembahan kumpulan dari sesi inovasi model Perniagaan minggu pertama. Ini adalah peluang untuk anda mengumpulkan pengetahuan dan inspirasi dari sesi akademik minggu dan kemahiran peribadi dari sesi pembangunan peribadi dua minggu.

Bayaran

Apa yang termasuk yuran

Kos £ 2,400 dalam program dua minggu termasuk :

 • kos semua tuisyen, bahan kursus dan sijil penyertaan apabila selesai Sekolah Musim Panas, yang dianugerahkan oleh Imperial,
 • penggunaan kemudahan kampus terpilih,
 • perjalanan ke dan dari dua destinasi perjalanan lapangan: Silicon Roundabout dan Tech City UK pada minggu pertama dan Muzium Rekaan dalam dua minggu.

Apa yang tidak termasuk

Berikut ini tidak termasuk dalam yuran untuk Summer School:

 • Perjalanan domestik atau antarabangsa ke atau dari London pada permulaan dan akhir program Summer School
 • Apa-apa perjalanan, pembatalan untuk perjalanan ke / dari Sekolah Musim Panas, harta benda atau insurans perubatan / pergigian untuk pelajar
 • Penginapan
 • Makanan
 • Apa-apa kos yang berkaitan seperti kos permohonan visa
 • Membelanjakan wang
 • Alat tulis
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Imperial College London is a world top ten universities with an international reputation for excellence in teaching and research. Consistently rated amongst the world's best universities, Imperial is ... Baca lebih lanjut

Imperial College London is a world top ten universities with an international reputation for excellence in teaching and research. Consistently rated amongst the world's best universities, Imperial is committed to developing the next generation of researchers, scientists and academics through collaboration across disciplines. Located in the heart of London, Imperial is a multidisciplinary space for education, research, translation and commercialisation, harnessing science and innovation to tackle global challenges. Baca Ringkas