Baca keterangan rasmi

1

Kami menawarkan pelbagai jenis kursus seni cetak di London di Pusat Chelsea kami terletak jut off Road Raja.

Kami ada pemula, pertengahan dan kursus lanjutan. Ini adalah kursus separuh masa berjalan pada waktu siang dan malam.

pensyarah kami adalah pengamal seni cetak yang sangat berpengalaman yang menawarkan wawasan yang unik ke dalam disiplin seni cetak itu.

Teknik-teknik yang anda belajar akan menawarkan cara yang menarik untuk membina kemahiran anda dan mentafsir semula karya seni yang sedia ada dalam bentuk cetak. Ciri-ciri unik seni cetak akan membuka dunia baru membuat imej dan potensi kreatif anda. Ramai pelajar kami yang berpengalaman datang sebagai pemula dan banyak telah membangunkan satu komitmen jangka panjang yang berterusan di peringkat ijazah dan tahap MA dan juga menubuhkan studio mereka sendiri.

Ramai pelajar mengatakan seni cetak adalah ketagihan sebaik sahaja anda mula! Jadi mengapa tidak datang dan cuba salah satu daripada kursus-kursus kami.

Gambaran Keseluruhan Kursus

Terokai pelbagai teknik Intaglio dan seni cetak bantuan yang menarik untuk memindahkan imej ke dalam media cetak untuk keputusan yang menakjubkan dan dinamik. Kursus ini adalah gabungan pengajaran berstruktur dan masa bengkel formal. Anda akan belajar untuk bekerja di studio ringan dan serba lengkap dengan kemudahan pakar dan membangunkan idea-idea dan imej anda ke dalam portfolio cetakan kreatif. Kursus ini adalah gabungan pengajaran berstruktur dan masa bengkel formal. Terdapat yuran studio £ 7.50 dibayar kepada tutor yang meliputi bahan-bahan asas, kecuali kertas dan pinggan yang anda membayar tambahan untuk anda menggunakannya. Semua bahan-bahan boleh didapati untuk membeli di studio.

  • Kampus: Pusat Chelsea
  • Times: Mon-Thu 10:00-16:00
Program diajar dalam:
English

Lihat 130 lagi program yang ditawarkan oleh Kensington and Chelsea College »

This course is Campus based
Start Date
Julai 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
378 GBP
Bayaran penuh £ 190; Bukan EU Bayaran £ 378
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Julai 2019
Tarikh tutup permohonan

Julai 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date