Sekolah musim panas dalam Keusahawanan

Umum

Penerangan Program

Semasa kursus dua minggu di Entrepreneurship, anda akan dibimbing oleh jurulatih dan bukan profesor. Anda akan bekerjasama dalam ruang bersama berbanding kelas dan anda akan dicabar seperti Usahawan sebenar.

Anda akan dikehendaki menggunakan penghakiman anda, pengetahuan yang diketahuinya, membuat pemerhatian dan mewujudkan pemahaman mengenai keperluan pasaran yang mana anda perlu mengembangkan penyelesaian produk. Bersama dengan pasukan anda, anda akan mengkaji potensi perniagaan ide anda dan peluang mereka untuk berjaya.

Di samping itu, anda akan didedahkan kepada ahli-ahli yang melawat sesi iklan hoc mengenai pelbagai topik minat.

Anda akan memperoleh maklumat asas tentang keusahawanan dan kemahiran abad ke-21 dalam cara yang berfungsi.

Keseronokan dan Pembelajaran yang diberikan oleh 3 ECTS di peringkat MQF 6 - (Sistem Pemindahan dan Pengumpulan Kredit Eropah)

Pada akhir pengalaman pembelajaran anda, anda akan diberikan Sijil Anugerah 3 ECTS yang boleh diiktiraf sebagai pembelajaran terdahulu untuk Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dalam bidang Keusahawanan dan juga di Universiti lain di dalam Kesatuan Eropah dan di Negara Komanwel.

Hubungi kami untuk sebarang penyelesaian latihan yang boleh disesuaikan.

Hasil Pembelajaran kursus:
1. Kehidupan nyata pada peringkat permulaan pendekatan permulaan perniagaan
2. Pengalaman kerja pasukan dalam persekitaran antarabangsa
3. Amalkan penggunaan bahasa Inggeris dalam konteks perniagaan
4. Memperbaiki kemahiran menyelesaikan masalah
5. Membangunkan kemahiran abad ke-21

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

L.U.de.S. nasce nel 1999, in forma associativa, nel Canton Ticino, in Svizzera, dall’iniziativa del prof. Paolo Sotgiu, allo scopo di promuovere e favorire ogni forma di scambio culturale e di esper ... Baca lebih lanjut

L.U.de.S. nasce nel 1999, in forma associativa, nel Canton Ticino, in Svizzera, dall’iniziativa del prof. Paolo Sotgiu, allo scopo di promuovere e favorire ogni forma di scambio culturale e di esperienze didattiche, scientifiche e di ricerca in ambito europeo ed extraeuropeo con il nome di Libera Università di Scienze Umane e Tecnologiche – Ludes . Con risoluzione n. 703 del 14 febbraio 2006, il Consiglio di Stato ha autorizzato L.U.de.S. ad utilizzare la denominazione Università Privata ai sensi dell’art. 14 cpv. 2 della legge sull’Università della Svizzera Italiana, sulla Scuola universitaria professionale della Svizzera italiana e sugli Istituti di ricerca del 03 ottobre 1995 (LUSI/SUPSI; RL 5.3.1.1) Baca Ringkas