2

Apa kepentingan atau cita-cita anda, kami menawarkan pelbagai yang menarik kursus fesyen di jabatan kami yang berdedikasi, yang diajar oleh profesional fesyen pakar.

sambungan yang sangat baik kami dengan Pengajian Tinggi fesyen dan tekstil kursus di Kawasan London bermakna bahawa kita boleh membantu anda membuat persediaan permohonan kursus fesyen yang berjaya.

Ramai pelajar kami telah berkembang ke Pengajian Tinggi, berjaya memulakan perniagaan kecil, atau pergi untuk bekerja dalam industri fesyen. Kami mempunyai reputasi untuk standard kerja yang tinggi dihasilkan, dan kemasukan ke kursus kami sering kompetitif.

Kami memenuhi keperluan untuk pemula melalui yang berpengalaman, yang bertujuan untuk menjadi fleksibel mungkin untuk memenuhi keperluan individu. Penerimaan ke semua kursus fesyen kami adalah dengan temu bual individu. Di mana sesuai, anda akan diminta untuk membawa contoh-contoh kerja anda. Pada temu bual kita boleh membina satu program pembelajaran peribadi dengan mengambil kira kemahiran dan masa anda yang sedia ada boleh didapati.

Gambaran Keseluruhan Kursus

Kursus yang menarik dan mencabar satu tahun akan menyediakan anda untuk memohon untuk kursus ijazah yang sangat kompetitif. Kursus ini dibentuk dalam tiga bahagian, setiap bangunan selepas mengetahui anda dan pengalaman: seni dan reka bentuk amalan, fesyen dan tekstil amalan, dan kemudian pembangunan laluan peribadi anda dalam fesyen atau tekstil projek akhir. Dengan cara ini anda dapat belajar melalui penerokaan dan penemuan dan membangunkan pemahaman tentang pelbagai proses dan konsep. Sifat praktikal kursus ini adalah di bawah-disematkan dengan kajian sejarah dan konteks, lawatan ke muzium dan galeri, kuliah dan kerja projek.

  • Kampus: Pusat Chelsea
  • Times: Wed / Thu / Fri 10:00-16:00
Program diajar dalam:
  • English

Lihat 130 lagi program yang ditawarkan oleh Kensington and Chelsea College »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
35 
Sepenuh masa
Price
8,500 GBP
19 Plus £ 5421; Bukan EU Bayaran £ 8500
Ikut lokasi
Ikut tarikh