Sifar bersepadu untuk atpl

Olympus Aviation Academy

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sifar bersepadu untuk atpl

Olympus Aviation Academy

BERSEPADU '' OLYMPUS '' sifar - TO ATPL beku

OLYMPUS Aviation Academy telah membangunkan program latihan juruterbang bersepadu menyeluruh untuk membawa pelajar sehingga kecekapan supaya mereka beroperasi sebagai pembantu juruterbang pada pesawat tunggal dan / atau pelbagai enjin dalam pengangkutan udara komersial dan meneruskan karier mereka dalam penerbangan.

kursus latihan bersepadu adalah kursus sepenuh masa dari pengalaman sifar jam melalui mendapatkan EASA ATPL beku (fATPL) termasuk Kemahiran Bahasa Inggeris (ICAO) dan sijil MCC.

Apabila anda memilih untuk mendaftar untuk kursus bersepadu anda telah membuat keputusan untuk menjadi seorang juruterbang profesional yang mengikuti kursus sepenuh masa, termasuk tanah sehari-hari dan latihan penerbangan.

Keperluan pra:

  • Umur minimum untuk masuk ke OLYMPUS Aviation Academy Flight Training Professional adalah 18 tahun.
  • Fasih dalam Bahasa Inggeris.
  • Pemegang kelas EASA Sijil Perubatan yang sah 1.

Tempoh Kursus:

Sebelum bermulanya kursus ini pelajar dikehendaki untuk melengkapkan proses pendaftaran dengan menghantar borang ATPL Permohonan disertakan dengan 1 sijil EASA Kelas perubatan, salinan Pengenalan Diri atau Pasport, salinan Diploma High School (atau setara) dan 4 keping gambar.

Dengan sering latihan penerbangan yang bermula kira-kira 1 bulan selepas kursus bermula dan berjalan secara berterusan dari titik itu dan seterusnya. Walau bagaimanapun pelajar mempunyai pilihan untuk memulakan latihan pada masa akan datang. Tempoh minimum kursus ATPL bersepadu ialah 12 bulan dan maksimum ialah 36 bulan. Dalam OLYMPUS Aviation Academy purata masa yang diperlukan untuk menamatkan kursus ATPL 12 - 14 months, termasuk semua Latihan dan Peperiksaan.

  • rakyat BUKAN Eropah dikehendaki memohon VISA.
  • Olympus Aviation Academy mengendalikan semua prosedur VISA.

Sila memohon secepat mungkin, untuk memelihara kedudukannya dan mula belajar melalui sistem e-pembelajaran kita, sebelum ketibaan anda. Anda boleh memulakan ATPL Modular / Pengajian Jarak Jauh pada bila-bila.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Online & Campus Combined
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
12 - 14 
Sepenuh masa
Locations
Yunani - Thessaloniki, Thessaloniki
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Yunani - Thessaloniki, Thessaloniki
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat