Baca keterangan rasmi

Sijil Pentadbiran Perniagaan

&nbsp

Sijil Pentadbiran Perniagaan (CBA) pada AVT Business School adalah intensif, enam bulan eksekutif program sijil yang memberi tumpuan kepada topik utama dan disiplin pengurusan kurikulum MBA. Program moden, praktikal memberikan anda pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk menghadapi cabaran baru di tempat kerja dan mempercepatkan kerjaya anda.


CBA di AVT:

 • Boleh dicapai dalam hanya enam bulan pengajian separuh masa.
 • A pertama-of-seumpamanya program yang merangkumi semua topik utama kurikulum MBA dalam tempoh yang singkat.
 • Reka bentuk program yang tidak dapat ditandingi oleh mana-mana program pendidikan eksekutif lain hari ini.
 • Persekitaran yang dinamik, menarik di mana untuk belajar - daripada lawatan sambil belajar ke Amerika Syarikat, kepada alat pembelajaran dalam talian dan perpustakaan, ke negeri-of-the kemudahan kelas seni.
 • Fakulti dari sekolah perniagaan terkemuka Amerika, setiap diiktiraf pihak berkuasa dalam bidang masing-masing.
 • Saiz kelas yang lebih kecil untuk memupuk pembelajaran yang optimum.
 • Peserta berpengalaman menawarkan satu sama lain pengalaman kolektif berharga.


Mengikuti tamat program CBA, anda boleh mendapatkan MBA anda dalam hanya 12 bulan pengajian separuh masa.

Peserta berpengalaman Memperkayakan Pengalaman Pembelajaran

Walaupun AVT memerlukan sekurang-kurangnya lima tahun pengalaman perniagaan, peserta CBA purata mempunyai hampir 20 tahun sejarah kerja dan umur median 40. Ini menjadikan kelas AVT CBA kalangan kelas eksekutif yang paling berpengalaman di Denmark hari ini.

Kos-Berkesan Pendidikan

Kos CBA (149800 DKK, ex. VAT) adalah kira-kira satu pertiga daripada kos MBA penuh. Baca lebih lanjut di sini untuk mengetahui bagaimana berkongsi kos CBA dengan majikan anda mungkin menghairankan berpatutan - untuk anda berdua.

Kurikulum pelbagai rupa

Program CBA adalah berdasarkan kepada alat dan perkhidmatan yang dibekalkan oleh Harvard Business School Publishing.Ia juga menggunakan kes terkenal Kaedah Pembelajaran dipelopori oleh Harvard Business School.

Dengan pendekatan yang sangat interaktif ini, kajian kes yang tulen digabungkan dengan sumber dalam talian, aktiviti amalan, senarai semak, penilaian diri, dan maklum balas pakar untuk menyediakan pengalaman pembelajaran yang menarik dan berkesan. Pengajar elit kami mengintegrasikan kes Pembelajaran Kaedah terbukti dengan merangsang kuliah untuk mewujudkan peluang yang optimum untuk pembelajaran.

Program CBA juga termasuk yang menyeronokkan, yang membuka mata lawatan sambil belajar ke Cambridge di Boston, Massachusetts, Amerika Syarikat.

Direka untuk Fit Organisasi Anda - dan Kerjaya Anda

Kurikulum CBA meliputi semua MBA topik utama, daripada strategi untuk pengurusan operasi. Sebagai peserta, anda mengintegrasikan pembelajaran anda dengan isu-isu sebenar bahawa organisasi anda sendiri pada masa ini menghadapi.Ini menyediakan anda dengan maklumat berharga dan strategi yang boleh dilaksanakan segera di tempat kerja.

Dengan program AVT CBA, anda sepadan dengan kemahiran baru anda dengan pergerakan semula jadi dalam kerjaya anda. Ini "mini-MBA" membolehkan anda untuk bekerja dengan yakin dalam suasana pengurusan yang bersilang fungsian, umum di samping menyediakan batu loncatan untuk MBA jika anda berhasrat untuk mendalami pendidikan anda.

Buka Rangkaian Profesional Anda

CBA membantu anda untuk memperluaskan rangkaian profesional anda secara semula jadi, dengan membentuk hubungan dan sambungan dengan fakulti AVT dan pelajar rakan-rakan anda.

Setelah tamat pengajian, anda menjadi ahli elit AVT Alumni Rangkaian, yang terus membina atas pakatan anda ditubuhkan semasa pengajian anda. Pada masa ini terdiri daripada lebih daripada 800 ahli, rangkaian besar kami adalah tertumpu kepada kecemerlangan perniagaan dan peluang pembelajaran sepanjang hayat untuk ahli-ahlinya.

Baki Pengajian, Kerja, dan Kehidupan Keluarga Anda

Program CBA mempunyai penjadualan yang fleksibel dan mudah serta integrasi talian untuk komponen program banyak. Program kami direka untuk profesional yang sibuk hari ini, memberikan anda kebebasan untuk menyegerakkan pengajian dengan tuntutan berterusan kerja anda dan kehidupan peribadi.

Mengambil langkah seterusnya

Anda boleh memohon untuk program AVT CBA pada bila-bila dan mendapatkan maklum balas dalam tempoh hanya 10 hari perniagaan. Walau bagaimanapun, sejak CBA adalah program yang sangat dicari-cari dengan ruang yang terhad, permohonan awal adalah amat digalakkan.

&nbsp

Kemasukan CBA

Jawatankuasa Kemasukan AVT membuat semua keputusan muktamad mengenai kemasukan ke program CBA ini.Mendapat sekurang-kurangnya lima tahun pengalaman perniagaan diperlukan untuk semua program pendidikan kita, serta kemasukan interview.

Untuk memastikan komposisi kelas yang memaksimumkan pengalaman pembelajaran peribadi peserta, Kemasukan Jawatankuasa memberi tumpuan kepada ciri berikut setiap calon:

 • Cita-cita dan memandu.
 • Perniagaan individu dan / atau pengalaman pengurusan.
 • Profil peribadi dan potensi kepimpinan ditunjukkan.
 • Kemahiran bahasa Inggeris.

&nbsp

Program diajar dalam:
English
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Sept. 2019
Feb. 2020
Duration
Sambilan
Price
149,800 DKK
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Feb. 2020
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Feb. 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date